Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πόσο να την έχει; Καινούργια είναι.

Πάντως η δικιά μου καθώς και ενός συναδέλφου που μόλις τις αγοράσαμε, δεν παρουσίασαν ούτε ένα καμμένο πίξελ. Φτου...φτου...φτου....

Μην το σκέφτεσαι.... αγόρασέ την σήμερα!!! Αξίζει κάθε λεπτό που θα δώσεις.Νομίζω πως είναι απο τις τελευταίες παρτίδες αυτές που έχουν φέρει.

Δημοσ.

paidia min to skefteste . opoios exei ta xrimata kai exei mia poli katoteri se megethos i poiotita othoni as tin parei (an tin vrei) . einai poli kali . apla yparxei to risko ton kamenon pixel pou omos apoti oloi edo leme den mas etyxe os tora

Δημοσ.
Μια εβδομάδα σχεδόν. Μας τις φέρανε στην δουλειά. Πολύ πιο ξεκούραστες από τις CRT που είχαμε πρίν. Κανένα καμμένο pixel.

Ποια δουλειά είναι αυτή ρε παιδιά που παίρνουν 20" και μάλιστα Wide για τους υπαλλήλους τους?????

Δημοσ.

kai go apo tis 21 septembriou ti kinigaga tin othoni alla molis tora pira eidisi to xamo pou ginetai edo me autin :-D . Eixe exafanistei gia ta kala kai tora opos eipan kai oi ipoloipoi feran partida, opote opoios prolabei gia epomeni partida kanenas apo tous ipeuthinous de xerei tipota... Ego molis prin 30 lepta edosa tin prokataboli gia na mou tin kratisoun kai exei meinei 1 i ee kamia de xero :mrgreen: .Kai me ola auta pou eida edo exo xarei to xazo eimai sa ta 4-6 xronon otan tous deineis to kainourgio paixnidi tous ... isos ftaiei oti ekana kai ti paragelia tou ipoloipou pc ante na erthoun kai ta 2 na ta balo !!

Δημοσ.

Φίλοι.....βρήκα σήμερα στην Αθήνα μια 204WT, με 345 ευρώ...και ασημένια. Να του την τρίψω στη μούρη η να την πάρω. Στα παπ^&*$ρια μου το χρώμα. Πολλά τα 345? Δε μοιυ φαίνεται... ή μήπως όχι?

Δημοσ.
Φίλοι.....βρήκα σήμερα στην Αθήνα μια 204WT, με 345 ευρώ...και ασημένια. Να του την τρίψω στη μούρη η να την πάρω. Στα παπ^&*$ρια μου το χρώμα. Πολλά τα 345? Δε μοιυ φαίνεται... ή μήπως όχι?

339 τις πηραμε εμεις.........6 ευροπουλα παραπανω θα δωσεις! Απο εικονα σκιζει...τωρα το wide για να πω την αληθεια ακομα δεν το συνηθισα!..Παντως θεωρω για την τιμη της ειναι πολυ καλη

Δημοσ.
Ποια δουλειά είναι αυτή ρε παιδιά που παίρνουν 20" και μάλιστα Wide για τους υπαλλήλους τους?????

Content Manager σε γνωστό δικτυακό κατάστημα. Πίστεψε με, αν είσαι δέκα ώρες την μέρα, 6 μέρες την εβδομάδα πίσω από μια οθόνη, σου χρειάζεται!

Δημοσ.

Μάγκες με δουλεψανε........και θα τα σπάσω όλα.

Ιστορία εν τάχει: Ανακαλύπτω λοιπόν χθές το βράδυ (βράδυ τρίτης - 19:15 ακριβώς) μια ξεχασμένη 204WT σε σχετικά γνωστό κατάστημα της Αθήνας (κοντά κέντρο), ενώ σύμφωνα με το site του ίδιου καταστήματος η 204WT έχει εξανλτηθεί. Ρωτάω τον πωλητή για τιμή: 345 μου απαντάει. Ρωτάω χρώμα: Ασημένιο μου απαντάει. Ρωτάω αν υπάρχει άλλη: Είναι η τελευταία μου απαντάει. Και κάνω τη μαλακία και δεν την παίρνω, μόνο και μόνο γιατί δεν την έχω δει ποτέ απο κοντά. Καβάλα στο μηχανάκι κα αγώνας δρόμου για Media Markt Φαλήρου που ξέρω ότι έχει καμιά 50αριά Demo 203WT. Τις βλέπω, μ'αρέσουν και παίρνω την απόφαση ότι η 204 αξίζει. Κοιτάω ρολόι, 20:15. Δεν προλαβαίνω. Επιστροφή σπίτι, και αγορά την επομένη το πρωί, δηλαδή σήμερα.

Σήμερα πρωί: Παίρνω τηλέφωνο! Καλημέρα σας! Είχα περάσει χθές για την 204WT μπούρου μπούρου.... Υπάρχει ακόμα? Βεβαίως μου απαντάει ο ίδιος πωλητής. Και κάνει 345ευρώ? Βεβαίως μου απαντάει. Και είναι και ασημένια? Βεβαίως...ασημένια. Μήπως μπορούμε να τη βάλουμε να δουλέψει πριν την πάρω. Λυπάμαι δε γίνεται γιατί είναι σφραγισμένη. Μήπως γίνεται κάποια καλύτερη τιμή. Λυπάμαι ούτε αυτό γίνεται.... Δεν πειράζει ας είναι..λέω. Έρχομαι τώρα να την πάρω. Ξεκινάω πριν ένα 2ωρο λοιπόν. Στο κέντρο της ΑΘήνας γίνεται της πουτάνας. Οι μπάτσοι έχουν σκορπίσει παντού τα ΜΑΤ και έχουν κλείσει όλους τους δρόμους. Φτάνω Στουρνάρη από Ν.Κόσμο σε 45'. Μπαίνω στο κατάστημα. Με κοιτάει ο πωλητής, και αρχίζω τα ίδια: Έίχα έρθει χθές....πήρα τηλέφωνο...για την 204WT. Να περιμένετε να τελειώσω με τον κύριο μου απαντάει. Περιμένω. Σε λίγο ξαναρχίζω. Εϊχα έρθει χθές...είχα πάρει τηλέφωνο...για την 204. Και? μου λέει. Που έχει μια Alpha να σηκώσω λεφτά? Λίγο πιο κάτω μου λέει. Κρατήστε την για 10' σας παρακαλώ. Έρχομαι αμέσως του απαντάω. Αγώνας δρόμου πάλι, μέχρι την τράπεζα. Κίνηση της πουτάνας. Σηκώνω τα λεφτά, γυρνάω στο μαγαζί, μπαίνω μέσα μούσκεμα στον ιδρώτα, και ξαναλέω... ήρθα για την 204. (εντωμεταξύ ο τύπος στον κόσμο του - βάζω στοίχημα ότι πάω τώρα ξανά δε θα θυμάται τη φάτσα μου). Μάλιστα μου λέει.

ΚΑΙ ΑΚΟΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΕΙΚΟ!!!

Πετάγεται θείτσα από το μέσα δωμάτιο που έχει πάρει χαμπάρι ακριβώς τι παίζει, και πετάει το εξής. Μα τη δώσαμε χθές το βράδυ κύριε, δε σας το είπαμε? Δεν το ξέρατε? Γυρνάω στον πωλητή κόκκινος και του λέω. "Πλάκα μου κάνει τώρα...?"

Και ακόμα πιο θεεική η απάντηση: Συγγνώμη κύριε, ξέχασα να σας πω ότι την δώσαμε χθές... (...και κλασικά... καπάκι παίρνει τηλ. στη τρελή καβάντζα που έχουν όλοι αυτοί οι σάπιοι και λέει "Μια 204 θέλω για πολύ δικό μου άνθρωπο" ....για να ανακαλύψει και αυτός με τη σειρά του ότι η οθόνη έχει εξαντληθεί από παντού και δεν είναι διαθέσιμη).

Ένα ένα να πω.

Άντε και γαμ....τε βαρεμένοι μαγαζάτορες...

Επανάσταση τώρα.... Θέλουμε τις οθόνες μας και είναι υποχρεωμένοι να μας τις φέρουνε. Ξέρετε τι δύναμη θα είχαμε αν είμασταν οργανωμένοι. Όλοι μαζί οι καλοί "χορηγοί" που δίνουμε τα λεφτάκια μας. Ε, ρε τι θα γινότανε αν κάναμε ένα οργανωμένο δίμηνο "εμπάργκο" σε κάθε κατάστημα που έκανε μαλακίες... Θα τα κλείνανε όλοι.

Δημοσ.

arakse mexri na erthoun oi 204wt-bf kai mhn anxonese. Vevea mporei na perasoun aloi 2 mhnes mexri na feroun tis mavres alla ti na kanoume sthn elladitsa zoume h agora einai mikrh kai oi othones erxode me to stagonometro.

Δημοσ.

Ρε wideπέδες για πείτε μου την γνώμη σας, έχω μια 19αρα LG και θέλω να πάρω και μια δεύτερη να την βάλω από δίπλα.

Να πάρω μια ίδια 19αρα ή να πάρω αυτήν την wide την 20αρα που λέτε όλοι?

Θα ταιριάζουν δίπλα δίπλα τι λέτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...