Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mia sinitheia einai file . emena pleon mou fenonte mia xara . poli kalitera apo to na exeis mikroteri analisi kai na ta vlepeis ola terastia . ase pou exeis poli megali apla meta . an den exeis kanena provlima myopias einai kala

Δημοσ.

file blindastra de mou fainetai kai polu kalh idea auto pou les..

einai pio wraio genika an exeis 2 othones na einai idies kai oi 2..

poso mallon otan h mia 4:3 ki h allh wide..

tha strabwtheis, giati tha exoun sigoura diaforetikes analuseis.. kai fusika tis TFT einai na tis douleueis stis analuseis gia tis opoies einai ftiagmenes.. ki oxi mikroteres giati paramorfwnoun.. ;)

Δημοσ.

Το θέμα mandipl είναι ότι έχω μυωπία και είναι το μόνο πράγμα που φοβάμαι σε αυτές τις οθόνες.Να σκεφτείς στη 19ρα crt που έχω τώρα, στην επιφάνεια εργασίας έχω 1024 ανάλυση γιατί ακόμα και στα 1280 τα βλέπω όλα ψείρες λόγω των γυαλιών...Βέβαια σε tft στα 1280 δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά τα 1680 τα βλέπω μάλλον πολλά για το desktop.

Δημοσ.

Φίλε seer, μας δουλευουνε.....................

Τα δικά μου τα νεύρα είναι σμπαράλια ήδη. Και μη σου πω ότι έχω αρχίσει ήδη να απογοητεύομαι. Η παράδοση οθονων από την LG, είναι κανονισμένη για τις 30-10, δηλαδή ΧΘΕΣ. Και βέβαια για άλλη μια φορά αναβλήθηκε για τις 14-11. Γαμ(&^&*νται....

Δημοσ.

Εγω περιμενα 3 εβδομαδες και τελικα την πηρα! οχι σε μαυρη οπως την παρηγγειλα βεβαιως βεβαιως!!!!

Υπομονη.......μπλεξαμε με Ελληνες!!!

Δημοσ.
Το θέμα mandipl είναι ότι έχω μυωπία και είναι το μόνο πράγμα που φοβάμαι σε αυτές τις οθόνες.Να σκεφτείς στη 19ρα crt που έχω τώρα, στην επιφάνεια εργασίας έχω 1024 ανάλυση γιατί ακόμα και στα 1280 τα βλέπω όλα ψείρες λόγω των γυαλιών...Βέβαια σε tft στα 1280 δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά τα 1680 τα βλέπω μάλλον πολλά για το desktop.

Επειδή δουλεύω και στις 20" Wide (LG 203 WT Γραφείο) και σε 19άρα TFT (LG 1980Q Σπίτι) (και έχω και μυωπία) μπορώ να σου πώ τα εξής:

Η "αντιστοιχία" της 20άρας Wide είναι με μία 17άρα TFT (στον κάθετο άξονα) με σχεδόν την ίδια ανάλυση 1050 κάθετα pixel vs 1024 κάθετα Pixel. Αυτό "οντως" είναι λίγο κουραστικό στο να δουλεύεις όλη μέρα αλλά συνηθίζεται (έρχεσαι ασυναίσθητα πιο κοντά στην οθόνη).

Αντίθετα στην 19άρα κρατάς κάποια απόσταση και είσαι πιό "άνετος".

Για μένα το προτιμότερο από όλα θα ήταν μία 22άρα η οποία έρχεται στην ίδια ανάλυση (1680χ1050) αλλά έχει την "πυκνότητα" της 19άρας και άρα θα είναι σημαντικά πιό ξεκούραστη.

Τώρα οι 22άρες κυμαίνονται από 350-450 ευρώ (Internet τιμές) και υπάρχουν ήδη 4-5 προτάσεις.

Ενδεικτικά για όποιον ψάχνεται :

Acer 2216W

Samsung 225BW

Fujitsu-Siemens L22-1W

HP Pavilion w22

Στην συγκεκριμένη τιμή είναι και οι 20άρες Wide ...

Εμπειρία από 22άρα δεν έχω αλλά το βλέπω αρκετά ζεστά για αντικατάσταση της 1980Q στο σπίτι.... απλά ψάχνω για 22άρα που να έχει και DVI είσοδο γιατί οι περισσότερες έχουν VGA...

Δημοσ.

damis72, σε ευχαριστώ για την αρκετά κατατοπιστική απάντηση.Είναι ένα θέμα που με έχει φρενάρει τόσο καιρό από το να αγοράσω νέα οθόνη.

Αυτό για τις 22ρες το έχω σκεφτεί.Έχω ψάξει και για την Acer λιγάκι, απλά επειδή δεν έχουν dvi και hdcp νομίζω πως δεν είναι και πολύ συμφέρουσες αν σκοπεύεις να τις κρατήσεις αρκετά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Άντε παιδιά να μην συνεχίσω άλλο το εκτός κλίματος ποστάρισμα...

Δημοσ.

Πάντως απο έγκυρες πηγές στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης μου είπε το παιδί εκεί χθές οτι σήμερα θα έχουν 5 κομμάτια μιας και παρέλαβαν γύρω στα 20. Το βλέπω να γίνεται σφαγή :)

Δημοσ.

Εχουν έρθει κάποια κομμάτια στο e-shop και msystems...

Εγώ έκανα μία παραγγελεία και θα πάω αργοτερα να την πάρω ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...