Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
de mporo na katalavo diladi giati tosos ma tosos ntoros gia mia othoni,les k den iparxoun ales kaliteres othones k me adistixa h liga parapano lefta....prosopika pote de tha anexomouna na perimeno toso kero gia mia apla "ok" othoni...

simfono apolyta oti exoun trelathei oloi gia autin tin othoni mono & mono oti exei ftina.. elpizo kai euxome se olous na bgei kali.. giati i LG exei men kali egkiisi OMOS! ti na to kano ego an allazo othones san tis kaltses pou..exoun lerothei?

i empiria xronon kai apotyximenon agoron me liga xrimata..mas ekanan pio sofous..giayto prosoxi! kalytera na dosete kati parapano ews arketa parapano..

para na trexete ayrio gia alli othoni! , prosopika to monitor eine to A & to OMEGA tou PC , alla kai ton mation mas..

tespa.. gia na voithiso osous exoun parei apofasei gia tin 204..mporeite na ti vreite sto shop21.

Δημοσ.

Τελικά πολύ σουξέ αυτή η οθόνη (η LG 204).

Το απόγευμα μέχρι και στο metrο έκατσε κάποιος δίπλα μου που μόλις την είχε αγοράσει.

Προσωπικά που ρώτησα φίλο μου - πολύ έμπιστο - σε συνοικιακό κατάστημα H/Y μου είπε ότι είναι ΠΟΛΥ καλή οθόνη και γενικά ότι δεδομένης και της τιμής της είναι πολύ καλή ευκαιρία - και μου το είπε παρόλο που εκείνος την συγκεκριμένη περίοδο προωθεί άλλους κατασκευαστές (σε οθόνες).

Πάντως σήμερα που είδα από κοντά το κουτί της, μου φάνηκε μικρή ρε γμτ...

Πιστεύετε ότι στο μέγεθος... θα δω πραγματική διαφορά από την Samsung 17'' - 172T που έχω τώρα - δηλαδή αυτές οι έξτρα inches στο πλάτος όντως θα μου δώσουν κάτι επί της ουσίας διαφορετικό;

p.s. ANEMOS-V σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο σ'αυτά που λες. Η οθόνη που πήρες εσύ φαίνεται super - πραγματικά έργο τέχνης..! Απλά κακά τα ψέματα, δεν είναι πολλοί αυτοί που διαθέτουν 800+ ευρώ για οθόνη. Δυστυχώς...

Δημοσ.

Παιδιά, τελευταία ερώτηση όσο αφορά την ευλογημένη την 204.....

Πόσο τελωσπάντων καλύτερη είναι αυτή η L204WT από μια 22'' των ίδιων χρημάτων ή λίγο περισσότερων? Αναφέρομαι για όλες τις χρήσεις. Games internet και ταινίες. Δηλαδή overall....

Δεν αρέσει σε όλους σας μια μεγάλη οθόνη? Δε θα γουστάρατε όλοι σας μια 22άρα? Βοηθήστε σας παρακαλώ. Η αναμονή μέχρι να συγκινηθεί η LG έχει αρχίσει να με τρελλαίνει...

Δημοσ.

ena k telefteo tha po,ixa aganaktisi....tha rthi de tharthi,tharthi de tharthi....

AGORASA TIN ACER AL2216W 22" wide me 400 euro kai ime iperxaroumenos pou de pira tin 204,telika tora pou to skeftome kala pou den tin ixe i adiprosopia tin 204 tote (prin kana mina) k pira tin 22"

vlepo 20" wide k mou fenete M I K R I

k oso peri DVI k VGA ..... KLEIN MEIN....etsi apla :)

22" me 1000 go go go

Δημοσ.

Paidia ti refresh rate sykwnei h LG 204 sthn 1680x1050 analysh ths?

Vasika leei supported 60 hertz, apla an dokimaseis kai 75 h 85 pali deixnei mia xara.

To media markt efere mono 5 kommatia tis en logo o8onhs sta 319 euro. Logiko htan na e3antlh8oun prin kala kala er8oun.

Δημοσ.

Προσπαθώ να δουλέψω την οθόνη στα 1680x1050 αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα όταν την συνδέω στην DVI. Μου εμφανίζει αναλύσεις μέχρι 1280x1024. Αν την βάλω manual στα 1680x1050 δεν δείχνει τίποτα. Η οθόνη αναγνωρίζεται ως LG 204wt (Digital).

Αν την συνδέσω στην αναλογική όλα κανονικά, μου επιτρέπει να επιλέξω ως 2048x1536. Αναγνωρίζεται ως LG 204wt (ANALOG).

Έχω καρτα γραφικών την nvidia FX 5600xt 128mb, έβαλα τους τελευταίους drivers και φυσικά εγκατέστησα το CD της LG.

Δημοσ.

Μιάς και βλέπω τόσο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη οθόνη (204wt) να ενημερώσω ότι εχτές πέτυχα στο Ματσουκα στην Θεσσαλονική καμια 15αριά κομμάτια ετοιμοπαράδοτα. Τιμή δεν θυμάμε, αλλά είναι στα γνωστά πλαίσια.

Δημοσ.

Επίσης το Πλαίσιο της Θεσσαλονίκης (κεντρο) έφερε χθες 10 κομμάτια, τα οποία έφυγαν μέχρι το μεσημέρι (τα περισσότερα ήταν παραγγελίες). Δε μπορώ να καταλάβω κι'εγώ πάντως γιατί τόσο μεγάλος πανικός με αυτή την οθόνη.. νομίζω έχει υπερτιμηθεί αρκετά.

Δημοσ.

Πάντως χθες που είδα την Acer wide της 19αρα μου φάνηκε ΠΟΛΥ μικρή οθόνη (στο ύψος εννοώ) , λογικά και η 204 δεν θα είναι πια και πολύ μεγαλύτερη. Οπότε απογοητεύτηκα μπορώ να πω.

Εχει στο Media Markt και την Eizo Μ1900 Black που νομίζω είναι πολύ καλή και νομίζω και σε καλή τιμή (299euros) απλά και πάλι δεν βρίσκω λογικό να πάει κανείς από 17άρα σε 19άρα τη δεδομένη στιγμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...