Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξέρει κανείς αν υπάρχει σε κανα κατάστημα της Αθήνας αναμένη να δούμε εικόνα από πρώτο χέρι?

Η msystems έχει μία στην βιτρίνα τουλάχιστον πριν λίγες μέρες όταν πήρα εγώ την δική μου.

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@iNfErNeR: Οχι, σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να πληρωσεις περισσοτερα χρηματα για μια τετοια διαφορα στο χρονο αποκρισης. Οχι μονο δε θα καταλαβεις διαφορα, αλλα μαλλον δε θα υπαρχει και διαφορα, αφου οι χρονοι κατω απο 12ms ειναι θεωρητικοι και οχι εφικτοι. Αναφερονται στον χρονο αποκρισης της φωτοδιοδου, χωρις να λαμβανουν υποψιν την καθυστερηση που εισαγει το υπολοιπο κυκλωμα. Μονο σε πολυ ακριβα μοντελα (πανω απο 1000ευρω) οι χρονοι πεφτουν αλλα και παλι οχι κατω απο ~8ms.

Eυχάριστο για την απάντηση. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν ότι δεν αξίζει.

Όσον αφορά για τις WIDE οθόνες είναι καθαρά θέμα γούστου. Η γνώμη mou για να ευχαριστηθείς μια wide πρέπει να είναι από 24" και πάνω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα που εψαχνα να βρω την L204WT υπηρχε μονο σε ασημί γμτ. Πήγα πλαίσιο μεταμόρφωση, mall, msystems αλλά την είχαν μεν αλλα σε ασημί. Μηπως η νεα παρτίδα που εχει ερθει ειναι ασημι;

Δημοσ.

Τη πήρα πρίν απο 2 μέρες περίπου απο τη Microland, ασημί χρώμα και η δικιά μου (τελικά ταιριάζει καλύτερα με τα ηχεία απο τη μαύρη που ήθελα :P)

Δημοσ.
Φανταζομαι οτι ολοι αντιλαμβανονται οτι μια 20αρα wide εχει στην πραγματικοτητα μικροτερη επιφανεια απεικονισης απο μια 19αρα 4:3...

Nai, sosta i megaliteri epifania einai otan i diagonios einai stis 45o. Tora se ola ta alla exeis adiko. Oti gamwseira kai tenia katevazw einai 16:9. Ola ta games pou paizw ipostirizoun 16:9 kai stis tainies troo ena Letterbox kai mavrizei to 40% tis othonis mou. Kai pistepse me to 10% apolia apo to 16:9 den einai tpta :) stis 17" othonis mou stin tainia vlepw se 13". Wide me ta 1000 ppl!

Δημοσ.

Όσοι έχετε καιρό την L204wt τι ρυθμίσεις έχετε στις φωτεινότητες, χρώματα κτλ. Απο χθες που την πήρα συνεχώς πειραματίζομαι με τις ρυθμίσεις αλλά και με τις επιπλέον ρυθμίσεις που υπάρχουν στο service menu, αλλά ακόμα είμαι στο ψάξιμο! Όποιος έχει την συγκεκριμένη οθόνη ας κάνει τον κόπο να γράψει τι ρυθμίσεις έχει επιλέξει.

Δημοσ.

oi default den se ikanopoioun ? ego den tis peirazo giati tin proti mera pou tis peiraza mou evgaze ta xromata sta video alla ntalon opote to afisa sta default . analisi tin megisti 1650x1280 . tha allaxei o tropos pou douleyeis .

Δημοσ.

Αρχικά όταν την πήρα το Brightness ήταν στο 100 και το Contrast 70 εάν θυμάμαι καλά, κάτι που δεν έλεγε καθόλου. Η ανάλυση φυσικά και είναι 1680x1050. Απο ότι έχω διαπιστώσει (μετά απο ένα ψάξιμο στο internet) δεν έρχονται όλες με τις ίδιες ρυθμίσεις και σίγουρα υπάρχει διαφορά και στις ρυθμίσεις του service menu. Για αυτό ρωτάω για να πάρω ιδέες!!!

Δημοσ.
epeidi o adelfos mou douleyei gia tin lg leei oti exoun polla krousmata me tin 204 oti den douleyei to dvi . exei dokimasei kaneis na valei mono to dvi xoris to analog kai na tou douleyei kanonika ?

Εγώ με DVI την έχω συνδέσει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ την πήρα σήμερα την οθόνη την LG 204 και έχω πρόβλημα με το DVI. Δεν δουλεύει!!!! Μου βγάζει μήνυμα Digital power saving mode και κλείνει η οθόνη. Ενώ με analog δουλεύει μια χαρά. Μου είπανε από το πλαίσιο ότι υπάρχει ασυμβατότητα με κάρτες γραφικών. Όντως ισχύει αυτό ή έχει πρόβλημα το καλώδιο DVi??? Η κάρτα γραφικών μου είναι 7600 gt ASUS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...