Προς το περιεχόμενο

LG L1970HQ ή L204WT;

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μήπως παίζει ρόλο η μάρκα της κάρτας γραφικών.Εμένα είναι ASUS εσένα?

Έχεις δοκιμάσει κάποια άλλη TFT με DVI στην συγκεκριμένη κάρτα γραφικών; Επίσης, καλό θα ήταν εάν θα μπορούσες να δοκίμαζες την LG με κάποια άλλη κάρτα γραφικών ή με κάποιο άλλο PC για να είσαι σίγουρος τι φταίει.

Δημοσ.

Το ψηφιακό σήμα έχει εμφανή διαφορά με το αναλογικό??? Δηλ αξίζει να ρισκάρω να αλλάξω την οθόνη μου (αν τυχόν η καινούρια έχει bad pixels) ???

Δημοσ.

Με 7300gt τη δουλευω τη συγκεκριμενη οθονη συνδεδεμενη μονο me dvi και απο ρυθμισεις κατεβασα μονο τη φωτεινοτητα στο 65% γιατι στο 100 που ερχεται απο την εταιρεια μου εβγαζε τα ματια!!Ολα μια χαρα τωρα!! Μια fx5500 που ειχα δουλεψε μονο το αναλογικο με τη συγκεκριμενη οθονη, μετα με μια 5600 δουλευε και το ψηφιακο αλλα δεν εφτανε στην αναλυση 1680χ1050 με οτι driver και να ειχα βαλει και τωρα με την 7300gt ολα μια χαρα!! Η dvi εικονα εχει λιγη διαφορα απο την αναλογικη!!

Δημοσ.
Προσπαθώ να δουλέψω την οθόνη στα 1680x1050 αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα όταν την συνδέω στην DVI. Μου εμφανίζει αναλύσεις μέχρι 1280x1024. Αν την βάλω manual στα 1680x1050 δεν δείχνει τίποτα. Η οθόνη αναγνωρίζεται ως LG 204wt (Digital).

Αν την συνδέσω στην αναλογική όλα κανονικά, μου επιτρέπει να επιλέξω ως 2048x1536. Αναγνωρίζεται ως LG 204wt (ANALOG).

Έχω καρτα γραφικών την nvidia FX 5600xt 128mb, έβαλα τους τελευταίους drivers και φυσικά εγκατέστησα το CD της LG.

Οσο και να τη παλεψεις με αυτη τη καρτα δεν θα παιξει dvi! ή δεν ειναι συμβατη ή δεν σηκωνει τετοιες αναλυσεις!!:confused:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Εαν οι Wide δεν ειναι το απολυτο trend στις οθονες τι ειναι?

Και μονο το οτι η οραση μας βλεπει σε wide mode... αυτο και μονο τις κανει ποιο βολικες και φιλικες προς τον οποιοδηποτε χρηστη. Απο εκει και περα, φυσικα και οποιοσδηποτε χρηστης θα κερδιζε.... πρωτα απο ολα απλα δουλευοντας τα windows... μεγαλυτερη επιφανεια.

Οσον αφορα τα παιχνιδια... αυτα ειναι μονο μια διασταση των χρησεων ενος PC... και φυσικα ΟΧΙ σοβαρη για να προβεις σε υποχωρησεις στην υπολοιπη λειτουργικοτητα του PC. Αλλα και για τα παιχνιδια να το δουμε.... δεν εχω πετυχει καποιο συγχρονο παιχνιδι το οποιο να μην υποστηριζει Wide mode... και ολα οσα ερχονται επισης θα υποστηριζουν wide mode. Και μονο γι αυτο το γεγονος και με την προοπτικη οτι μια οθονη την κρατας για καιρο... οποιαδηποτε επενδυση σε 19αρα 5:4 ειναι πεταμενα λεφτα.

Μάλλον δεν πάιζεις και πολλά παιχνίδια για να δεις για τι stretching μιλάμε!!!! Εχεις δει σε πολλά internet cafes wide οθόνες? Γιατί δεν βάζουν , μ....ες είναι?

Οι wide οθόνες είναι για όλα εκτός από παιχνίδια. Απλό. Σίγουρα ΚΑΠΟΙΑ παιχνίδια υποστηρίζουν wide, όμως μιλάμε για την πλειοψηφία.:neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...