Προς το περιεχόμενο

Πώς ξεπερνάς τον χωρισμό;

poul1na

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τοξοβολίνος έχει 6 χρόνια σχέση με τον Ινδό και επειδή έχω μιλήσει μαζί του, είναι τρελά ερωτευμένος και πιστός. Εκτός αν πιστεύετε ότι οι gays ξέρω εγώ είναι κολασμένα αγόρια που αναζητούν ακατάπαυστα την ηδονή από πολλαπλούς παρτενέρ και δεν διαθέτουν αισθήματα προς τους συντρόφους τους. Πείτε ναι αν τολμάτε και έρχεται ο Τοξο να σας βάλει στην θέση σας :devil:

Well he is still a man.Άπιστα γουρούνια :devil:

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ενώ οι γυναίκες πιστές, σαν άλλες πηνελόπες... Α και ΠΟΛΥ συναισθηματικές πάνω απ΄όλα... Γι αυτές είναι νορμάλ το να τσιλιμπουρδίζουν με άλλους ενώ οι άντρες πρέπει να κάθονται σούζα... :devil: Για να δίνουν το καλό παράδειγμα του...μαλάκα.

Δημοσ.

Και 1 νάιτ να ήταν, άμα γινόταν σε μένα θα μου κακοφαινόταν(πολύ) να πάει με άλλον το ίδιο βράδυ. Είναι κάπως πολύ άσχημο.

Όσο για αυτήν για ψιλοποτάνα μου κάνει, νο οφένς.

Έχουν σχέση τώρα :P

Έτσι όπως τα έχω γράψει μάλλον για χοντροπούτανο θα έπρεπε να σου κάνει,δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Το όλο θέμα είναι πολύ πιο περίπλοκο από σω μου επιτρέπεται να γράψω......Anyways

Εδώ την πέφτει σε άντρες και γυναίκες

Σωστά xexe!!! Είναι λίγο gay, λίγο man, λίγο bi ανάλογα τι τον συμφέρει :devil: αλλά τρελό τυπάκι και τον γουστάρω με χίλια (ψιτ μαλάκα μου μην με αρχίσεις μετά από αυτό ε xaxa)

Δημοσ.

Το όλο θέμα είναι πολύ πιο περίπλοκο από σω μου επιτρέπεται να γράψω......Anyways

Όχι γράψε γράψε, ανωνυμία κτλ.

Έτσι όπως τα έχω γράψει μάλλον για χοντροπούτανο θα έπρεπε να σου κάνει

Έτσι μου έκανε αλλά το πήγα ευγενικά...

Δημοσ.

παιδια το ξεπερασα! ευχαριστω για τις συμβουλες σας!

Κιολας??? Τελικα πρεπει να δινουμε και γαμω τις συμβουλες :P

Δημοσ.

παιδια το ξεπερασα! ευχαριστω για τις συμβουλες σας!

Τελικά είμαστε και γαμώ τα φόρα!

Είμαστε ψυχολόγοι, γιατροί, ψυκτικοί, τεχνικοί Η/Υ, γυμναστές κτλ.

Δημοσ.

χαχα οχι. αλλα υπαρχουν στιγμες που λεω το ξεπερασα αλλα την αλλη μερα παλι σκατα. μ'αυτα που μου λετε ομως ηδη νιωθω καλυτερα.δωστε ιδεες με τι να απασχολω το μυαλο μου.

Δημοσ.

χαχα οχι. αλλα υπαρχουν στιγμες που λεω το ξεπερασα αλλα την αλλη μερα παλι σκατα. μ'αυτα που μου λετε ομως ηδη νιωθω καλυτερα.δωστε ιδεες με τι να απασχολω το μυαλο μου.

successful tr.. καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...