mandipl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 oreo to wallpaper ama thes steilto na exoume to idio stin idia mas othoni ( ego tha tin vgalo me mia mono)
Sorath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ωραίος ο administrator! Μια ερώτηση: Η οθόνη αυτή μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο; Γιατί δεν βλέπω κάτι ώστε να βιδώνει πάνω σε καμία βάση. Είδα μια βάση τοίχου στο ΠΛΑΙΣΙΟ απο το internet αλλά δεν ξέρω αν κάνει για την οθόνη αυτή.
administrator Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Αν θες μπορώ να την πάρω μια φωτό την βάση της να την δεις.. δεν νομίζω ότι υπαρχει τρόπος να βιδώσει. Είναι εντελώς fix η βάση. Αν εχεις υπομονή και λίγο "Μαγκάιβερ" μέσα σου βέβαια όλα μπορεί να τα καταφέρει κανεις Mandipl pm me να σου στείλω το background.
Deathstar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 exi apo piso re paidia 4 vides pou vgenoun kai bidoni eki i basi
Sorath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Φίλε administrator, δεν θέλω φωτό, την οθόνη την έχω απο χθες! :mrgreen: Ευχαριστώ πάντως! Αυτο που λέει ο Deathstar δεν το παρατήρησα. Θα το ξανακοιτάξω το απόγευμα πάντως.
GabrielConnor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά επειδή πραλάβαμε τρείς LG L204WT στην δουλεια σήμερα μπορείτε να πείτε τι ρυθμίσεις έχετε κάνει ο καθένας; Ευχαριστώ!
mandipl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 kai go tha thela na xero poies einai oi kaliteres rithmiseis ? (analisi , foteinotita contrast klp) .
mandipl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 ayto to dvi kallodio se ti xrisimevei? ego evala to allo . exei kamia simasia?
Sorath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 To DVI καλώδιο προτίμησέ το γιατί μεταφέρει το σήμα της εικόνας ψηφιακά σε αντίθεση με αυτό που έχεις βάλει τώρα και είναι αναλογικό. Έχει πιο καλή εικόνα με πιο σωστά χρώματα.
navar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν! Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος 2 LG 204WT οθονών!Μιας που τις βρήκα εύκαιρες είπα να πάρω δύο κομμάτια να κάνω και expand το desktop μου να χω να παίζω. Σας παραθέτω και μερικές photos από την καινούργια μορφή που πήρε το γραφείο στο δωμάτιο μου... Πως "βλέπω" το insomnia πλέον... το destop μου (my precious!!!) από το πλάι τα windows... όταν η κάρτα γραφικών μου έχει αντίθετη άποψη. loipon oreo to kolpo me tis dio.....alla den leei re c einai pou einai wide oi othones esy to paraWIDEses.....exw mia aporia alla mhn pesei doulema ok? an valeis 2 kartes grafikvn kai pareis 4 othonitses...ginetai na kaneis ena megalo extend??????kai an eisai poly mastoras ginetai na ksiloseis ola ta plastika tis othonis kai na thn xazoenoseis kai na mikrineis to xasma metaksy ton 4???/ h mhpws na pareis kateytheian mia 42plasma kai na yshxaseis???....alla i plasma tha exei tin idia poiothta eikonas??? Na kai i apodiksi an epitrepetai apo pou apokthses thn vash???? kai ginetai i vash na sthritxthei se grafeio???xwris trypania kai vides???
Deathstar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 den tin exo pari ego einai apo photo pou exo di se kapia ali parousiasi
mikelamar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ειπαν στη γρια να χεσει κ αυτη ξεκολοθηκε....χαχαχαχα Ωραιος ρε navar εγω πηρα μονο μια αλλα ενταξει μου φτανει. Τι οθονη ειχες πριν απο αυτες?
administrator Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Ειπαν στη γρια να χεσει κ αυτη ξεκολοθηκε....χαχαχαχαΩραιος ρε navar εγω πηρα μονο μια αλλα ενταξει μου φτανει. Τι οθονη ειχες πριν απο αυτες? Βασικά και ο navar quote έχει κάνει... Πρίν πάρω τήν Wide είχα μία LG L2010B
Sorath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Τελικά πήρα μια βάση απο το Practiker η οποία βιδώνει μια χαρά πάνω στην οθόνη. Το πρόβλημα όμως τώρα είναι το εξείς: Πως βγαίνει το μπράτσο της βάσης πάνω απο την οθόνη;;; Έβγαλα την στρογυλή βάση, αλλά το μπράτσο δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα!!! :evil: :evil: :evil: Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω για να βγει; Γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα και βλέπω να κάνω καμιά ζημιά στο τέλος! Να πάρω τηλ. την LG να ρωτήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.