Προς το περιεχόμενο

Lg L204wt

nk_surfer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραίος ο administrator!

Μια ερώτηση: Η οθόνη αυτή μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο; Γιατί δεν βλέπω κάτι ώστε να βιδώνει πάνω σε καμία βάση. Είδα μια βάση τοίχου στο ΠΛΑΙΣΙΟ απο το internet αλλά δεν ξέρω αν κάνει για την οθόνη αυτή.

Δημοσ.

Αν θες μπορώ να την πάρω μια φωτό την βάση της να την δεις.. δεν νομίζω ότι υπαρχει τρόπος να βιδώσει. Είναι εντελώς fix η βάση. Αν εχεις υπομονή και λίγο "Μαγκάιβερ" μέσα σου βέβαια όλα μπορεί να τα καταφέρει κανεις :P

Mandipl pm me να σου στείλω το background. :)

Δημοσ.

Φίλε administrator, δεν θέλω φωτό, την οθόνη την έχω απο χθες! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ευχαριστώ πάντως!

Αυτο που λέει ο Deathstar δεν το παρατήρησα. Θα το ξανακοιτάξω το απόγευμα πάντως.

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή πραλάβαμε τρείς LG L204WT στην δουλεια σήμερα μπορείτε να πείτε τι ρυθμίσεις έχετε κάνει ο καθένας;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

To DVI καλώδιο προτίμησέ το γιατί μεταφέρει το σήμα της εικόνας ψηφιακά σε αντίθεση με αυτό που έχεις βάλει τώρα και είναι αναλογικό.

Έχει πιο καλή εικόνα με πιο σωστά χρώματα.

Δημοσ.
Λοιπόν! Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος 2 LG 204WT οθονών!

Μιας που τις βρήκα εύκαιρες είπα να πάρω δύο κομμάτια να κάνω και expand το desktop μου να χω να παίζω. Σας παραθέτω και μερικές photos από την καινούργια μορφή που πήρε το γραφείο στο δωμάτιο μου...

Πως "βλέπω" το insomnia πλέον...

dsc03232cq5.th.jpg

το destop μου (my precious!!!)

dsc03233tc6.th.jpg

από το πλάι τα windows...

dsc03235eq2.th.jpg

όταν η κάρτα γραφικών μου έχει αντίθετη άποψη.

dsc03238yy8.th.jpg

loipon oreo to kolpo me tis dio.....alla den leei re c einai pou einai wide oi othones esy to paraWIDEses.....exw mia aporia alla mhn pesei doulema ok?

an valeis 2 kartes grafikvn kai pareis 4 othonitses...ginetai na kaneis ena megalo extend??????kai an eisai poly mastoras ginetai na ksiloseis ola ta plastika tis othonis kai na thn xazoenoseis kai na mikrineis to xasma metaksy ton 4???/ h mhpws na pareis kateytheian mia 42plasma kai na yshxaseis???....alla i plasma tha exei tin idia poiothta eikonas???

Na kai i apodiksi

1001267yh0.th.jpg 1001265cl7.th.jpg

an epitrepetai apo pou apokthses thn vash???? kai ginetai i vash na sthritxthei se grafeio???xwris trypania kai vides???

Δημοσ.

Ειπαν στη γρια να χεσει κ αυτη ξεκολοθηκε....χαχαχαχα

Ωραιος ρε navar εγω πηρα μονο μια αλλα ενταξει μου φτανει.

Τι οθονη ειχες πριν απο αυτες?

Δημοσ.
Ειπαν στη γρια να χεσει κ αυτη ξεκολοθηκε....χαχαχαχα

Ωραιος ρε navar εγω πηρα μονο μια αλλα ενταξει μου φτανει.

Τι οθονη ειχες πριν απο αυτες?

Βασικά και ο navar quote έχει κάνει...

Πρίν πάρω τήν Wide είχα μία LG L2010B

Δημοσ.

Τελικά πήρα μια βάση απο το Practiker η οποία βιδώνει μια χαρά πάνω στην οθόνη.

Το πρόβλημα όμως τώρα είναι το εξείς:

Πως βγαίνει το μπράτσο της βάσης πάνω απο την οθόνη;;;

Έβγαλα την στρογυλή βάση, αλλά το μπράτσο δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα!!! :evil: :evil: :evil:

Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω για να βγει; Γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα και βλέπω να κάνω καμιά ζημιά στο τέλος! Να πάρω τηλ. την LG να ρωτήσω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...