Προς το περιεχόμενο

Εξάτμιση για μηχανάκι ?

Koultouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σήμερα μου χάλασε η εξάτμιση απο το μηχανάκι μου (daytona 50cc) και θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιά εξάτμιση να βάλω.

Είμαι μεταξύ της sebring και της motosport ή οποιασδήποτε άλλης μου προτείνεται.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος αλλα η ποιότητα.

Και αν είναι εύκολο να μου πεί κάποιος και σε τί τιμές κυμαίνονται γιατί είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
αν δε το έχεις χιλιοστά δε νομίζω οτι θα δεις καποια τρελη διαφορα

Όχι δεν το έχω.

Σε τί τιμές παίζουν αυτές;

notorious20, όταν λές motorsport με σιγαστήρα;

Έτσι βγαίνει ή είναι επιπλέον εξάρτημα ο σιγαστήρας;

Σας είπα, είμαι παντελώς άσχετος

Και κάτι δεύτερο. Κολλάνε πάνω στο δικό μου αυτές;

Δημοσ.
Όχι δεν το έχω.

Σε τί τιμές παίζουν αυτές;

notorious20, όταν λές motorsport με σιγαστήρα;

Έτσι βγαίνει ή είναι επιπλέον εξάρτημα ο σιγαστήρας;

Σας είπα, είμαι παντελώς άσχετος

Και κάτι δεύτερο. Κολλάνε πάνω στο δικό μου αυτές;

για ρώτα εδώ, όλο και κάτι θα ξέρουν παραπάνω

Δημοσ.

Μιας και μαζευτηκατε καποιοι πιο σχετικοι εδω, σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω ενα αυτοματο πενηνταρι , ειμαι 108 κιλα , θα με πηγαινει καλα ή θα ζοριζεται ; Ενας φιλος μου ειπε οτι θα το σκοτωσω πολυ γρηγορα ειδικα με τις ανηφορες στου Ζωγραφου που περναω.Συγνωμη για την παρεκκλιση, ειπα να μην ανοιξω νεα συζητηση.

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος αλλα η ποιότητα.

Εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει καθόλου, τους διπλανούς σου τους ρώτησες αν μπορούν να ακούν την εξάτμισή σου;

ΕΛΕΟΣ πια με την ηχορύπανση από τα μηχανάκια (και όχι μόνο).

Άντε, καλή αγορά και καλά μυαλά...:-D

Δημοσ.

a1023.gif, δεν κατάλαβες.

Όταν λέω δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος ενοούσα οτι θέλω μια εξάτμιση που να μήν κάνει θόρυβο. Επειδή πολλοί αγοράζουν εξάτμιση με κριτήριο να κάνει θόρυβο, γιαυτό το λέω οτι δεν στοχεύω εκεί για να αγοράσω μια εξάτμιση.

Το είπα για να αποφύγω τις προτάσεις του τύπου : Πάρε αυτήν γιατί κάνει τρομερό θόρυβο και θα σου αρέσει.

Δημοσ.
a1023.gif, δεν κατάλαβες.

Όταν λέω δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο θόρυβος ενοούσα οτι θέλω μια εξάτμιση που να μήν κάνει θόρυβο. Επειδή πολλοί αγοράζουν εξάτμιση με κριτήριο να κάνει θόρυβο, γιαυτό το λέω οτι δεν στοχεύω εκεί για να αγοράσω μια εξάτμιση.

Το είπα για να αποφύγω τις προτάσεις του τύπου : Πάρε αυτήν γιατί κάνει τρομερό θόρυβο και θα σου αρέσει.

Φυσικά και δεν το κατάλαβα, όπως το έγραψες...:mrgreen:

Δημοσ.
Μιας και μαζευτηκατε καποιοι πιο σχετικοι εδω, σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω ενα αυτοματο πενηνταρι , ειμαι 108 κιλα , θα με πηγαινει καλα ή θα ζοριζεται ; Ενας φιλος μου ειπε οτι θα το σκοτωσω πολυ γρηγορα ειδικα με τις ανηφορες στου Ζωγραφου που περναω.Συγνωμη για την παρεκκλιση, ειπα να μην ανοιξω νεα συζητηση.

Μπααα... Δεν το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα να πάρεις 50άρι. Όπως και να το κάνεις δεν τραβάνε...

Το λιγότερο 100άρι να πάρεις και έστω και μεταχειρισμένο αν κολλάς στα λεφτά

Δημοσ.

Πάρε 50αρι, αλλά να αποφεύγεις τα δικάβαλα. Μέχρι να πεθάνει το μηχανάκι θα το έχεις βαρεθεί και θα θές να πάρεις άλλο έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.
50αρι μην πάρεις, δεν θα τραβάει μια σε ανηφόρα (για 2κάβαλο ούτε λόγος) και θα το σκοτώσεις στάνταρ! Ούτε μονόγκαζο-αυτόματο-2χρονο, βασικά το κακό με τα σκουτεράκια είναι ότι έχουν μικρές ρόδες (σε διάμετρο) και παχιές, δλδ κράτημα μηδέν, δεν στρίβουν και καλά, και το μοτέρ τους είναι πιο ευπαθές λόγω των αυτόματων "αλλαγών ταχυτήτων" που γίνεται εσωτερικά με ιμάντες.

Εγώ θα σου πρότεινα κανα παπί 125 ή 110 ή τελοσπάντων κάτι πάνω από 100cc για να τραβάει και λίγο, και όχι σκουτερ - εκτός αν είναι 125+ και έχει μεγάλες ρόδες αλλά αυτά κοστίζουν 2πλάσια από ένα παπί, οπότε...

Δημοσ.

με τιποτα αυτοματο 50αρι!!

δεν τραβαει!

εγω που ειμαι 60 κιλα και σε ανηφορα ουτε λογος!

με τρελο ζωρι!

ειδηκα τα σκουτερ ειναι τελειος αδυναμα!

παρε απο 100 και πανω για να εχεις και καποιες επιδοσεις!

Δημοσ.

Τα σκούτερ είναι η καλύτερη λύση για μέσα στην Αθήνα. Μια καλή επιλογή είναι το Honda Lead 100, και αν θές σε παπί το Innova 125, και τα 2 σε τιμή κάτω απο 2000 euro. Εγώ έχω ένα gilera runner 125 και δικάβαλο και φορτωμένο, συνολικά πάνω απο 200 κιλά τραβάει πολύ άνετα. Ο΄τι άλλο θές, εδώ είμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...