Προς το περιεχόμενο

2 epiloges gia laptop , poio na dialeksw?

rsgr2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mporei kapoios na me boithisei na epileksw anamesa sta 2 parakatw laptops :

1) SONY VAIO VGN-FE21M Duo 2*1.66/1024/160GB (οθόνη 15.4 X-Black LCD 1280 x 800 WXGA)

2)Toshiba Satellite A100-192 Intel Core Duo 2*2000/1024/100GB/X160 (οθόνη 15.4" Trubrite® WXGA (1280x800))

epishs an mporei kapoios na me enhmerwsei gia tis thermokrasies pou anebazei to kathe ena apo ayta kai poso eykolo einai an brw drivers na allaksw to default O.P (leitourgiko systhma) tha to ektimousa idiaitera.

Telos na anaferw oti eimai pliroforikarios :)

Δημοσ.

είναι λίγο άνιση η μάχη των 2 μηχανημάτων αν και έχουν τα ίδια λεφτά νομίζω.

Το toshiba είναι σαφέστατα γρηγορότερο.

Το sony έχει μεγαλύτερο δίσκο αλλά πιο αργό.

Εκεί που είναι καλύτερο είναι στην οθόνη.

Αλλά δε νομίζω να πάρεις laptop επειδή έχει οθόνη μόνο και μόνο καλύτερη.

Μη φανταστείς οτι είναι άχρηστη η οθόνη του toshiba απλά του sony είναι καλύτερη.

Πάρε toshiba θα με θυμηθείς.

Δημοσ.

Η μάχη είναι όντως άνιση... Το toshiba σε χαρακτηριστικά είναι πολύ καλύτερο...Μόνο σε δίσκο ( χωρητικότητα ) υπερέχει το sony αλλά είναι στις 4200 στροφές...

Αν βέβαια διαθέτεις 2000 ευρώ κοίτα λίγο αυτό το sony.... M@MEI!!!!

Αν τώρα το οικονομικό σου είναι μέχρι 1350 πάρε το Α100-192 με 1349 και 1GB ή με 1300 και 512RAM.

Δημοσ.

Ο vaio επειδη τον πηρε ενας φιλος και τον δουλεψα ειναι πολυ καλος, αλλα ακριβος γι αυτα που εχει. επειδη ειδα οτι σου προτεινουν και αλλα laptop εγω θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια σε αυτον LG S1-M 15,4 ,Intel Core Duo T2500 2,0 GHz,2MB L2Cashe ,667 FSB/ 1024MB RAM/ 100 GB Sata 5400RPM/ ATI Mobility Radeon X1600 512 MB Hyper Memory. στο πλαισιο 1700 αν πας στο multirama ομως και πεις τι τιμη εχεις βρει αλλου σου κανουν ακομα καλυτερη.

να σημειωσω οτι εχει 2 χρονια εγγυηση και 30 μερες pixel free!

Δημοσ.

Εγώ θα προσθέσω και το Fujitsu Siemens Pi1556 από το φυλλάδιο που είδα του Multirama. Τ2500, 2GB RAM, 120GB SATA, GForce 7600 με 256MB, 15,4WXGA Crystal στα 1399 και έξτρα κάποιο δώρο!!!

Δημοσ.

Eyxaristw gia tis apanthseis sas!!!

Pros to paron klinw pros thn toshiba. Alla tha ithela na kanw alli mia erwthsh...phga se 2 katasthmata kai ta dyo mou eipan na apofygw na agorasw sony logw service....to service ths toshiba ti leei?

Epipleon exoume tis karta grafikwn :

sony -> NVIDIA® GeForce® Go 7600 with 128MB dedicated VRAM,

kai

toshiba -> ATI Mobility™ Radeon® X1600, 512 MB HyperMemory™, 256 MB VRAM + up to 256 MB DDR2 RAM (system memory)

den einai kai aytos enas poly kalos logos gia na epileksw thn toshiba?

Δημοσ.

Όχι όχι, η geforce νομίζω ότι υπερέχει γενικά της Χ1600.. Γενικά τα toshiba έχουν ένα πολύ στιβαρό όνομα στην αγορά, θα σου πρότεινα και εγώ να τα προτιμήσεις

Δημοσ.

από όσο ξέρω το ανάποδο συμβαίνει D_e_V τλπ ότι και να ναι.

Φίλε rsgr2 αν η άποψη ενός συναδέλφου μετράει λίγο παραπάνω τότε μια επιλογή έχεις και στο λέει ένα τυπάκη που ξεκίνησε να αγοράσει τον FE11s.

Δεν υπάρχει δυστυχώς κανένα vAIO αυτήν την στιγμή που να χτυπάει τον A100-192.

όσο για οθόνη sony που σου λένε ότι είναι καλύτερη έχουν δοκιμάσει να δουλέψουν το laptop με μια λάμπα από πίσω να μας που τι έγινε.

Πιστεύω κατάλαβες.....

Δημοσ.
Η μάχη είναι όντως άνιση... Το toshiba σε χαρακτηριστικά είναι πολύ καλύτερο...Μόνο σε δίσκο ( χωρητικότητα ) υπερέχει το sony αλλά είναι στις 4200 στροφές...

Αν βέβαια διαθέτεις 2000 ευρώ κοίτα λίγο αυτό το sony.... M@MEI!!!!

Αν τώρα το οικονομικό σου είναι μέχρι 1350 πάρε το Α100-192 με 1349 και 1GB ή με 1300 και 512RAM.

se kapoio aplo fe21m mporw na kanw tis metatropes tou special edition?h ram anavathmizetai eykola entaxei, alla me ton epexergasti?mporw na bgalw ton t2300 kai na valw ton t2500 monos mou h me tin voitheia kapoiou pio eidikou?

Δημοσ.
είναι λίγο άνιση η μάχη των 2 μηχανημάτων αν και έχουν τα ίδια λεφτά νομίζω.

Το toshiba είναι σαφέστατα γρηγορότερο.

Το sony έχει μεγαλύτερο δίσκο αλλά πιο αργό.

Εκεί που είναι καλύτερο είναι στην οθόνη.

Αλλά δε νομίζω να πάρεις laptop επειδή έχει οθόνη μόνο και μόνο καλύτερη.

Μη φανταστείς οτι είναι άχρηστη η οθόνη του toshiba απλά του sony είναι καλύτερη.

Πάρε toshiba θα με θυμηθείς.

Γιατί του λες του ανθρώπου τέτοια πράγματα; Εννοείται ότι η οθόνη είναι ότι πιο σημαντικό σε ένα λάπτοπ, τι να είναι; Ο επεξεργαστής? Να κάτσει να σκάσει εφόσον του αρέσει ένα λάπτοπ επειδή τρέχει στα 1,66 αντί για 2.0? Όχι ότι δεν μετράνε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (που απότι βλέπω είναι σχεδόν ίδια) αλλά η οθόνη πάνω απόλα. Ούτως ή άλλως, ποτέ κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την επεξεργαστική ισχύ που έχει το μηχάνημά του.

Δημοσ.
Γιατί του λες του ανθρώπου τέτοια πράγματα; Εννοείται ότι η οθόνη είναι ότι πιο σημαντικό σε ένα λάπτοπ, τι να είναι; Ο επεξεργαστής? Να κάτσει να σκάσει εφόσον του αρέσει ένα λάπτοπ επειδή τρέχει στα 1,66 αντί για 2.0? Όχι ότι δεν μετράνε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (που απότι βλέπω είναι σχεδόν ίδια) αλλά η οθόνη πάνω απόλα. Ούτως ή άλλως, ποτέ κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την επεξεργαστική ισχύ που έχει το μηχάνημά του.

Συγχώρεσέ με αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως σε έναν φορητό το Α + Ω είναι η οθόνη.

Ναι είναι στα υπέρ αν έχει μια πολύ καλή οθόνη(όπως τα SONY ίσως και την κορυφαία).

Ναι είναι πολύ όμορφο ίσως ή και χρήσιμο αν το απαιτέι η δουλειά σου.

Σε καμία περίπτωση όμως ένα υποσύστημα δεν μπορεί να κάνει την διαφορά γιατί όλοι θα πέρναμε Sony με celeron και τρομερή οθόνη.

Απο την στιγμή που στο πακέτο μπαίνουν και άλλα υποσυστήματα έχουν και αυτά την αναλογία τους και την βαρύτητά τους.

Π.χ Καλός ο FE 21M αλλά στις 4200 ο σκληρός.Σα να μου λέει η Sony πως έπρεπε να ξεστοκάρει και μια παρτίδα HDD.

Άλλωστε πλέον οι άλλοι κατασκευαστές και κυρίως Toshiba , Asus ,Dell κατ'εμε δέν έχουν την τόσο μεγάλη διαφορά (αν έχουν) στις οθόνες τους.

Τέλος πάντων τα σέβη μου.

Δημοσ.

παιδιά τι είναι αυτά που λέτε για sony οθόνες και τα σχετικά.

Όταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ δεν δηλώνει παρόν τότε όλοι οι άλλοι απλά ακολουθούν στα ίδια πάνω κάτω επιπεδα.

Υ.Γ

Το πιάσατε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...