geo9419 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω δυο αποριες πρωτον γιατι η ΟΤΕΝΕΤ απέσυρε την προσφρα για 2mbit ενω αυτή ηταν μεχρι της 23/9 την απέσυρε τελικά στις 9/9 και δευτερον γιατι σε αρκετες περιοχες της Θεσσαλονικης υπάρχει διαθεσιμοτητα σε ISDN και οχι σε PSTN ( και στην περιοχη που μενω Κέντρο και στην δουλειά μου δυτική Θεσσαλονικη αλλά και σε περιοχή στην ανατολική Θεσσαλονικη) μηπως με αυτό τον τρόπο θελει να σε αναγκασει να βαλεις ISDN τηλέφωνο με μεγαλύτερο πάγιο. Ειναι περίεργο να σου αναφερει δεν εχουμε διαθεσιμότητα στην περιοχή σου αλλά οταν βάλεις το νουμερο σου με ISDN υπάρχει διαθεσιμότητα.
revil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Στο πρωτο που τυχαινει να το ξερω εκ των εσω ο οτε ο οποιος ειναι ο μπαμπας της οτενετ της ειπε να το κοψει διοτι εχανε πολυ σε πωλήσεις.Ο αλλος επαιρνε αυτο που λες και ουτε καν κοιταγε τα διαφορα connex πακετα του οτε.
georgeadams Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Τα DSLAM για σύνδεση ADSL πάνω σε γραμμή ISDN είναι διαφορετικά από τα DSLAM για σύνδεση ADSL πάνω σε γραμμή PSTN. Λογικά, αυτοί που έχουν γραμμή PSTN είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που έχουν γραμμή ISDN, άρα είναι πολύ πιο πιθανό να "γεμίσει" πρώτο το DSLAM για PSTN της περιοχής σου από το DSLAM για ISDN, ειδικά αν ο ΟΤΕ δεν έχει προβλέψει εγκαίρως να βάλει DSLAM PSTN με περισσότερες "πόρτες"...
thes1os Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ... όσο για το δεύετρο (την διαθεσιμότητα σε ISDN) δεν είναι και περίεργο καθώς άλλες πόρτες δεσμεύονται για PSTN και άλλες για ISDN. Μιας και η μεγαλύτερη πλειοψηφία των χρηστών όμως έχουν απλή γραμμή PSTN είναι λογικό να τελειώνουν πρώτα αυτές οι πόρτες. Γενικά πάντως ο οτέ φροντίζει να έχει περισσότερες PSTN παρά ISDN. Καλύτερα να περιμένεις λίγο μπας και υπάρξει διαθεσιμότητα παρά να αλλάξεις την γραμμή σου σε ISDN. Εκτός του ότι είναι πιο ακριβή εγώ θα σου πώ πως τρώει κολλήματα (δεν σχετίζονται βέβαια με το ADSL). Σε παίρνουν τηλέφωνο και ενώ το σταθερό ΄χτυπάει κανονικά αν απαντήσεις κόβεται η γραμμή και άλλα τέτοια περίεργα. Χρειάζεται να κάνεις reset το modem και πέρα βρέχει δουλειά... edit: ---> ναι, μέχρι να απαντήσω εγώ είδα τα έχει γράψει ο adams...
JiKL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Οσο για το πρωτο στο site λεει "Η προσφορά συνεχίζεται! Αποκτήστε το OTENET OnDSL Kit στην ταχύτητα των 2048Kbps μόνο με €26 το μήνα όλα πληρωμένα και ζήστε το Internet πρώτη θέση! Η προσφορά ισχύει για αγορές από 15/7/2006 μέχρι και 9/9/2006. Προλάβετε! " Το οποιο το ειχα ακουσει και στην τηλεοραση την Παρασκευη που ελεγε η προσφορα ισχυει για αγορες μεχρι και το Σαββατο...
pao132003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 αρχικά ήταν μέχρι τις 23/9 υπάρχει μάλιστα στο cache του google Η προσφορά συνεχίζεται!Αποκτήστε το OTENET OnDSL Kit στην ταχύτητα των 2048Kbps μόνο με €26 το μήνα όλα πληρωμένα και ζήστε το Internet πρώτη θέση! Η προσφορά ισχύει για αγορές από 15/7/2006 μέχρι και 23/9/2006. Προλάβετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.