insomniaK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 56ώρες, πριν τη λήξη προθεσμίας για να παραδώσω την πτυχιακή έκατσα στον υπολογιστή στο γραφείο και κλείδωσα την πόρτα, 16ώρες αργότερα ο φύλακας ξεκλείδωσε να κλείσει τα φώτα (πρέπει να πέθανε από την τρομάρα όταν τον χαιρέτησα και του ζήτησα να ξανακλειδώσει), 52 ώρες αργότερα θυμάμαι ότι σηκώθηκα, πήγα σπίτι, μπανιαρίστηκα, ξυρίστηκα κλπ κλπ και πήγα στο πανεπιστήμιο 20λεπτά πριν το τέλος της προθεσμίας. Δε με θυμάμαι να πηγαίνω τουαλέτα αυτές τις ώρες, αλλά του πούστη θα είχα σκάσει διαφορετικά, το σίγουρο είναι ότι δεν έφαγα τίποτα και έπινα μόνο coca cola...
Tezzeret Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Πρέπει να ήταν ένα συνεχόμενο 30ωρο.Είχαμε κάνει lan-aki με ένα φίλο μου στο σπίτι μ και πέξαμε ΟΤΙ υπάρχει.. Θρυλικές εποχές!
Garnele Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δηλαδή, πραγματικά, μετά το ποστ του από πάνω σου, πιστεύεις ότι άξιζε να ξεθάψεις το συγκεκριμένο θέμα; Για 30 ώρες;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 γιατί μωρέ? ένα καλό φτυάρι είναι πάντα ευπρόσδεκτο αν δεις και τα άλλα Posts του, όλα σχεδόν έχουν ξεθάψει topics του 2001-2003!
ksexilas Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Εγω μονο 19-20 ωρες αλλα σε ps2 grand tourismo..μετα κοιμηθηκα και συνεχεισε ο κολητος μου για αλλες 8 ωρες. Σε pc μονο 14
georgemarios Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 δε πειραζει, ωραιο ξεθαμα ειναι και εγω παιζοντας morrowind πρεπει να ειχα κανει μερικα 30ωρα....... και με το baldur's gate το ιδιο..... τι καψιμο αυτα τα παιχνιδια...
PavelX Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Να σας πω και εγώ μια ιστορία λοιπόν Το 2003-4 δούλευα σε ένα Internet Cafe στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κατά καιρούς ερχόταν ένας πελάτης που τον έλεγαν Ηλία. Νομίζω ήταν μόνιμος στο στρατό or something. Δεν έπαιζε παιχνίδια, κατέβαζε προγράμματα, βιβλία και διάφορα άλλα. Ημέρα Παρασκευή 16:00 (που έπιανα δουλειά) - Γειά σου Ηλία - Γεια σου Παύλο 00:00 (που σχόλασα) - Γειά σου Ηλία - Γειά σου Παύλο Ημέρα Σάββατο 16:00 (που έπιανα δουλειά) - Γειά σου Ηλία - Γεια σου Παύλο 00:00 (που σχόλασα) - Γειά σου Ηλία - Γειά σου Παύλο Ημέρα Κυριακή 08:00 (που έπιανα δουλειά) - Γειά σου Ηλία - Γεια σου Παύλο 16:00 (που σχόλασα) - Γειά σου Ηλία - Γειά σου Παύλο Δευτέρα δεν δούλευα, αλλά την Τρίτη που πήγα δεν ήταν εκεί Κάποια στιγμή την Κυριακή, σηκώνεται να πάει τουαλέτα (που ήταν στον πάνω όροφο). Περνάνε δέκα λεπτά, είκοσι, τριάντα, πουθενά ο Ηλίας. Παίρνω μια βαθιά αναπνοή και ανεβαίνω να δω αν έπαθε τίποτα. Με το που ανεβαίνω, τον βλέπω έξω από την τουαλέτα σε μια καρέκλα να κοιμάται. Δεν περνάνε 10 λεπτά, κατεβαίνει και κρατάει ένα καλώδιο UTP. Δεν ξέρω που το βρήκε, δεν ξέρω τι το ήθελε Δούλευα σε Internet Cafe 3 χρόνια, δεν είχα πετύχει κάτι παρόμοιο. Ε τον Ηλία.
stefa_1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Eγω δηλωνω εθισμενος στο Internet αλλα κ γενικοτερα με το PC Αν δεν εχει internet βαραω κ σπαω αντικειμενα. Περναω γυρω στις 6 ωρες την μερα.Μπορει και παραπανω... Καιγομαι κυριως στο call of duty τα βραδια αργαμιση αλλα στο φως της ημερας πολυ metal και internet/foruming κτλ
MrTryANalyzer Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 5μιση μήνες .. στο γυμνάσιο .. (αντικοινωνικότητα full !) εριχνα εξάσκηση στην Assembly και σε οτι αλλο χρησιμοποιείται αυτη η γλώσσα
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το μεγαλυτερο καψιμο στο PC που ειχα φαει ηταν οταν βγηκε το πρωτο Deus EX. Μανα μου και Παναγια μου που με εχανες που με εβρισκες πανω απο το PC να παιζω αυτο το παιχνιδι. Δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο, ηθελα απλα να τελειωσω οτι δουλεια ειχα για να παω αποκλειστικα να ασχοληθω μαζι του. Αν δεν δουλευα κιολας το παιχνιδι θα απολαμβανε ατελειωτα 24ωρα μαζι μου αλλα εχε χαρη..... Ηταν η πρωτη και τελευταια φορα ομως που πραγματικα εκανα κατι τετοιο πανω στο PC. Ουτε οταν επαιζα WoW δεν ξεπερνουσα ποτε τις 4 ωρες τη φορα και δεν επαιζα καθε μερα κιολας. Γενικα ενω περναω πολλες ωρες μπροστα στο PC ειτε για δουλεια ειτε για διασκεδαση δεν κανω κατι "συγκεκριμενο". Τη μια θα με δεις να παιζω κανενα παιχνιδι, μετα θα ακουω μουσικη, αργοτερα θα βλεπω καμια ταινια, μετα θα κανω serf στο ιντερνετ για θεματα που με ενδιαφερουν πανω στη δουλεια και οχι μονο και παει ετσι το παραμυθι. Ειναι το PC κολλημα? Σιγουρα ειναι αλλα οχι σε σημειο που να σε "σταματαει" να κανεις αλλα πραγματα αν εισαι ισοροπημενος ανθρωπος που φανταζομαι ο περισσοτερος κοσμος ειναι. Παντως βρισκομαι σε ενα σημειο που δεν μπορω να φανταστω την καθημερινοτητα μου χωρις αυτο. Εχει γινει απαραιτητο "εργαλειο".
linkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 χμμμμ νομιζω πως ολοι τρωτε My dust!lol.γυρω στις 60 ωρες συνεχομενα(χωρις υπνο αλλα με φαγητο,coca cola και wc) προσπαθοντας να τερματησω το need for speed porsche unleashed!ε ρε μανα,δεν βγαινουν τετοια παιχνιδια πλεον.....
nickarmy Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ο δικός μας από τότε έκανε δυο-τρία by pass (στο ένα τον προλάβανε στο τσακ),και τώρα τελευταία εθεάθη on-line με τρία κομπιούτερ και τρείς χαραχτήρες στα δικτυακά παιχνίδια,που ο ένας βοηθάει τους άλλους... Τι θέλει να πει ο ποιητής τρομάρα του...; ότι το εκανε ώστε αν του συμβει τρέχει κατι να το ψάξουν γιατι θα πουν - ελα τι γινετε που ειναι ο τριτος , πεστου να μπει - δεν είναι μεσα ούτε στο άλλο παιχνδι - όχι κατι τρέχει - οκ παω να πάρω τηλέφωνο το περισότερο που εχω παιξη σε διακοπες αν θυμαμε καλά δύο μερες (δεν ειχε καλο καιρο για θάλασσα,παρεα ''άσστω'' ,έξω μονο για τουαλέτα (ειχα φερει φαγητο μεσα στο δωματι..)]
we_will_rise Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 πριν 5 χρόνια, Αύγουστο μήνα, 20 ώρες, χωρίς να σηκωθώ από την καρέκλα έπαιζα Championship Manager, σηκώθηκα όταν ήρθε ο Wiltord στον ΠΑΟΚ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.