crc2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia ekei pera me ta ilktrofora kalodia ti ginete...exo kollisei....
The_Sheep Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 mesa sto game, sta extra exei ena link pou leei hints, ekei exei oli tin lisi tou game
tsakonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 pwpw ti trelo kolima exw faei!!! akoma kai apton odhgo den vgazw akrh!!! Eimai sto xryso agalma sto top kapi....otan to aggizw kaigomai...ekana oti leei ston odigo alla den ginete tpt!!! to perase kaneis afto??? gia rikste kana hint!!
legro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Xereis kaneis an kikloforise to Broken Sword 4?Ap'oti xerw mono to demo yparxei
Shadowthief Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Xereis kaneis an kikloforise to Broken Sword 4?Ap'oti xerw mono to demo yparxei Ναι, έχει κυκλοφορήσει κανονικά το παιχνίδι.
tsakonas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 pwpw ti trelo kolima exw faei!!! akoma kai apton odhgo den vgazw akrh!!!Eimai sto xryso agalma sto top kapi....otan to aggizw kaigomai...ekana oti leei ston odigo alla den ginete tpt!!! to perase kaneis afto??? gia rikste kana hint!! paidia tha to spasw :D .......... ean exei ftasei kaneis edw as voithisei plz"!!!!!
panosvlass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Υποτιθεται οτι οι απαιτησεις ειναι: PC RECOMMENDED Windows® XP DirectX 9.0c (included) Pentium 4 1.4GHz or better 512 MB RAM or above 400 MB free hard drive space 2x DVD-ROM Drive or better 128 MB Shader model 1.1 compatible video card or better* Windows compatible sound card* Keyboard, Mouse Παντως στον δικο μου P4 2.0 Ghz , 768RAM και NVIDIA 6200 128 mb σε αναλυση 800Χ600 low detail και χωρις AA το παιχνιδι δεν παιζετε με τιποτα και υποτιθεται ειμαι μεσα στα recommended specs!!! Nice Job Ubisoft!!!!!! Παλι καλα που μου το εφερε δωρο ο μπαρμπας μου..... γιατι αλλιως..... Αυτα κανουν και μας αναγκαζουν να παρουμε ολοι XBOX ή PS2 αλλα ελα που τετοια παιχνιδια που αν βγουν δεν τα απολαμβανεις στην κονσολα!!!!
blueviper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μπα σε καλό του...ενώ έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές (και τις εμπνεύσεις μου) κι έχω ρίξει το safe που φυλάνε το manuscript στο Meat Industry, μέσα στο bone cruncher, όταν πατάω το κουμπί μου γράφει "the bone cruncher isn't firing up". Τι διάολο πρέπει να κάνω, που δεν το αναφέρουν ούτε καν τα Hints?!
tsakonas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 To safe to erikses kai espase i prepei na doulepsei to bone cruncher? Ean einai to prwto ,apla pick up the mp3 player k to script, alliws pare ta kleidia pou evales stp klark
Shadowthief Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μπα σε καλό του...ενώ έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές (και τις εμπνεύσεις μου) κι έχω ρίξει το safe που φυλάνε το manuscript στο Meat Industry, μέσα στο bone cruncher, όταν πατάω το κουμπί μου γράφει "the bone cruncher isn't firing up". Τι διάολο πρέπει να κάνω, που δεν το αναφέρουν ούτε καν τα Hints?! Πρέπει να βάλεις ξανά το κλειδιά (ήταν στην αρχή πάνω) στο μηχάνημα και μετά να πατήσεις το κουμπί.
tsakonas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 otan ftasei kaneis sto top kapi sto treasure kai to perasei as pei tpt giati to spaw siga siga!!
blueviper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Arghhhh....να 'στε καλά μάγκες. Και να πεις πως δεν το έκανα. Είχα ξεχάσει όμως πως για να βγει το εικονίδιο "πάρε", έπρεπε να πατήσω με το δεξί κουμπί του mouse, γιατί το αριστερό ήταν "καρφωμένο" στο "action". Φτου κατάρα!
sYn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 tsakonas είναι (απλά) τα πράγματα: !!!κάνεις action*(το παξιμάδι να εμφανιστεί) στις πόλεις Acre,London,Paris,Cyprus.Μετά παίρνεις το αγαλματάκι.Γυρίζεις το στύλο στη κατεύθυνση της Constantinople(είτε με το δεξί είτε με το αριστερό βελάκι - αν παρατηρήσεις έχει πάνω στο στύλο ένα δείκτη για να σου δείχνει τη κατεύθυνση) και μετά πατάς το κάτω βελάκι.Το ίδιο κάνεις και για Rome,Alexandria!!!.Ανοίγει μια πόρτα και μένεις τρελός με τη συνέχεια.. *Λέγοντας κάνεις action εννοώ πως πάνω στο χάρτη θα πας όπου βρίσκεται η συγκεκριμένη πόλη και θα πατήσεις το παξιμάδι.Και να θυμάσαι με τη σειρά που σου είπα τις πόλεις.. Πέθανα καμμιά 8-9 φορές μέχρι να καταλάβω και τι εννοούσε και στο manuscript για τις πόλεις.Have Fun !!!: Spoiler
tsakonas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 ee ee eeleos..... tosi wra mono to mataki patousa......ti na peis... pantws oi grifoi me tous ippotes kai edw to agalma einai teliws akuroi...alliws leei thn diadromh tou jean paul ,alliws edeixne ta sxedia sto manuscript....oti nanai grifoi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.