Προς το περιεχόμενο

Broken Sword: The Angel of Death

tsakonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pwpw ti trelo kolima exw faei!!! akoma kai apton odhgo den vgazw akrh!!!

Eimai sto xryso agalma sto top kapi....otan to aggizw kaigomai...ekana oti leei ston odigo alla den ginete tpt!!! to perase kaneis afto??? gia rikste kana hint!!

Δημοσ.
pwpw ti trelo kolima exw faei!!! akoma kai apton odhgo den vgazw akrh!!!

Eimai sto xryso agalma sto top kapi....otan to aggizw kaigomai...ekana oti leei ston odigo alla den ginete tpt!!! to perase kaneis afto??? gia rikste kana hint!!

paidia tha to spasw :D :D :D .......... ean exei ftasei kaneis edw as voithisei plz"!!!!!

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι οι απαιτησεις ειναι:

PC RECOMMENDED

Windows® XP

DirectX 9.0c (included)

Pentium 4 1.4GHz or better

512 MB RAM or above

400 MB free hard drive space

2x DVD-ROM Drive or better

128 MB Shader model 1.1 compatible video card or better*

Windows compatible sound card*

Keyboard, Mouse

Παντως στον δικο μου P4 2.0 Ghz , 768RAM και NVIDIA 6200 128 mb σε αναλυση 800Χ600 low detail και χωρις AA το παιχνιδι δεν παιζετε με τιποτα και υποτιθεται ειμαι μεσα στα recommended specs!!!

Nice Job Ubisoft!!!!!!

Παλι καλα που μου το εφερε δωρο ο μπαρμπας μου..... γιατι αλλιως.....

Αυτα κανουν και μας αναγκαζουν να παρουμε ολοι XBOX ή PS2 αλλα ελα που τετοια παιχνιδια που αν βγουν δεν τα απολαμβανεις στην κονσολα!!!!

Δημοσ.

Μπα σε καλό του...ενώ έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές (και τις εμπνεύσεις μου) κι έχω ρίξει το safe που φυλάνε το manuscript στο Meat Industry, μέσα στο bone cruncher, όταν πατάω το κουμπί μου γράφει "the bone cruncher isn't firing up". Τι διάολο πρέπει να κάνω, που δεν το αναφέρουν ούτε καν τα Hints?! :(

Δημοσ.
Μπα σε καλό του...ενώ έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές (και τις εμπνεύσεις μου) κι έχω ρίξει το safe που φυλάνε το manuscript στο Meat Industry, μέσα στο bone cruncher, όταν πατάω το κουμπί μου γράφει "the bone cruncher isn't firing up". Τι διάολο πρέπει να κάνω, που δεν το αναφέρουν ούτε καν τα Hints?! :(

Πρέπει να βάλεις ξανά το κλειδιά (ήταν στην αρχή πάνω) στο μηχάνημα και μετά να πατήσεις το κουμπί. :)

Δημοσ.

Arghhhh....να 'στε καλά μάγκες. Και να πεις πως δεν το έκανα. Είχα ξεχάσει όμως πως για να βγει το εικονίδιο "πάρε", έπρεπε να πατήσω με το δεξί κουμπί του mouse, γιατί το αριστερό ήταν "καρφωμένο" στο "action".

Φτου κατάρα! :D

Δημοσ.

tsakonas είναι (απλά) τα πράγματα: !!!κάνεις action*(το παξιμάδι να εμφανιστεί) στις πόλεις Acre,London,Paris,Cyprus.Μετά παίρνεις το αγαλματάκι.Γυρίζεις το στύλο στη κατεύθυνση της Constantinople(είτε με το δεξί είτε με το αριστερό βελάκι - αν παρατηρήσεις έχει πάνω στο στύλο ένα δείκτη για να σου δείχνει τη κατεύθυνση) και μετά πατάς το κάτω βελάκι.Το ίδιο κάνεις και για Rome,Alexandria!!!.Ανοίγει μια πόρτα και μένεις τρελός με τη συνέχεια.. ;)

*Λέγοντας κάνεις action εννοώ πως πάνω στο χάρτη θα πας όπου βρίσκεται η συγκεκριμένη πόλη και θα πατήσεις το παξιμάδι.Και να θυμάσαι με τη σειρά που σου είπα τις πόλεις.. Πέθανα καμμιά 8-9 φορές μέχρι να καταλάβω και τι εννοούσε και στο manuscript για τις πόλεις.Have Fun

!!!: Spoiler

Δημοσ.

ee ee eeleos..... tosi wra mono to mataki patousa......ti na peis...

pantws oi grifoi me tous ippotes kai edw to agalma einai teliws akuroi...alliws leei thn diadromh tou jean paul ,alliws edeixne ta sxedia sto manuscript....oti nanai grifoi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...