murcielago580 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια μολις πηρα μνημη 1giga για το κινητο μου(ειναι το sony ericsson k750i) και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να μετατρεψω μια ταινια σε .3gp για να μπορει να παιξει στο κινητο. Το εκανα με το nokia multimedia converter απευθειας απο αρχειο .vob αλλα οταν το βαζω στο κινητο να παιξει ειναι σαν να παιζει σε γρηγορη κινηση.
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Προσπάθησε με το Nero Recode να την κάνεις mp4, στο profile: mobile. Σου έχει επιλογές για το μέγεθος του εξαγώμενου αρχείου και πολλές άλλες. Επίσης προσπάθησε με το SUPER.
murcielago580 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 να ρωτησω κατι ακομα?μπορεις να βαλεις και τους υποτιτλους με καποιο τροπο η οχι?
panosvlass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Βρες το Sony Ericsson Media Studio.Πανευκολο και με πολυ καλυτερη ποιοτητα απο το nokia multimedia converter που δοκιμασες. Οσο για τους υποτιτλους δεν νομιζω αν δεν ειναι περασμενοι ηδη στην εικονα. Αλλα και παλι θα θες μεγενθητικο φακο για να τους δεις!!
murcielago580 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ok εκανα την δουλεια μου μετο imtoo 3gp video converter.ευχαριστω παιδια.
Axelfc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ποσα MB καταλαμβανει περιπου μια ταινια γυρω στη μιαμιση ωρα? Οι υποτιτλοι φαινονται η μπα?
murcielago580 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 μετετρεψα μια ταινια η οποια ηταν περιπου μιασμιση ωρα και κατι(αμερικαν ριε 1) και πιανει περιπου 80 mb σε αναλυση 176*144.οι υποτιτλοι δυστυχως δε φαινονται.αν ξερει καποιος πως μπορουμε να τους εμφανισουμε ας μας πει......
Axelfc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Αν τους εχεις σε ξεχωριστο αρχειο λογικο μου φαινεται να μην φαινονται. Ψαξε στο forum στην κατηγορια divx για προγραμμα το οποιο ενσωματωνει τους υποτιτλους στην ταινια, κανει δλδ τα αρχεια avi και srt ενα avi. Ετσι αν δεν διακρινονται θα ειναι μονο λογο μεγεθους..
murcielago580 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω για την πληροφορια.Αλλη μια εφωτηση,μπορω με το imtoo 3gp video converter na metatrecv thn tainia se μπ4 poy mporei na anaparagagei to κ750ι?ρωταω γιατι το video εισαγωγης που εχει το κινητο ειναι σε αυτη τη μορφη και μου φαινεται οτι εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα απο το .3gp.
RomeoJuliet Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Πως γινεται να περασει κανεις κατευθειαν στο κινητο οτι θελει αλλα μοναχα στη μνημη την εξωτερικη ? εμενα μου τα περναει μονο στου κινητου τη μνημη
gregdais Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 nokia multimedia converter = alternative application... for simple and fast work!
Socratis_g Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δεν αξίζει ταινία στο κ750, Είναι πολύ μικρή η οθόνη και η ανάλυση της. Επιπλέον ο επεξεργαστής του κινητού είναι πολύ αδύναμος για να τρέξει το βίντεο σε καλή ανάλυση, τα 3G κινητά κάτι πάνε να κάνουνε απόσα έχω δει. offtopic: Η πιο οικονομική λύση για να συνδιάσεις όλα τα καλά κόλπα ενός σούπερ κινητού(mp3, ταινία, παιχνίδι) είναι κατ εμέ μία : sony psp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.