Προς το περιεχόμενο

Ζημια απο την διπλανη χτιζομενη οικοδομη

johnalepou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο εργασιες που γινονται στην διπλανη χτιζομενη οικοδομη, επεσε ενα μεγαλο κομματι τσιμεντοειδους πετρας μεσα στον εξαερισμο της τουαλετας μου,τον κατεστρεψε πεφτοντας μεσα στο σπιτι μου. Ο υπευθυνος της οικοδομης παραδεχτηκε τη ζημια και ειπε οτι θα επανορθωσει, ομως περασαν 2 μηνες και τιποτα ακομα, παρ οτι του το υπενθυμισα αρκετες φορες. (εχω κρατησει την πετρα)

Μπορω να τον απειλησω με ασφαλιστικα μετρα για σταματημα του χτισιματος της οικοδομης, ωστε να αναγκαστει να φτιαξει τη ζημια??? Με εχει εκνευρισει η κοροιδια του και θελω να εκδικηθω

Τι αλλο μπορω να κανω???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.
Απο εργασιες που γινονται στην διπλανη χτιζομενη οικοδομη, επεσε ενα μεγαλο κομματι τσιμεντοειδους πετρας μεσα στον εξαερισμο της τουαλετας μου,τον κατεστρεψε πεφτοντας μεσα στο σπιτι μου. Ο υπευθυνος της οικοδομης παραδεχτηκε τη ζημια και ειπε οτι θα επανορθωσει, ομως περασαν 2 μηνες και τιποτα ακομα, παρ οτι του το υπενθυμισα αρκετες φορες. (εχω κρατησει την πετρα)

Μπορω να τον απειλησω με ασφαλιστικα μετρα για σταματημα του χτισιματος της οικοδομης, ωστε να αναγκαστει να φτιαξει τη ζημια??? Με εχει εκνευρισει η κοροιδια του και θελω να εκδικηθω

Τι αλλο μπορω να κανω???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Έιχε τύχει στο κατάστημα της μητέρας μου παρόμοια περίπτωση. Εκτός απο τα χρήματα της επισκευής, αποζημιώθηκε και για τις ημέρες που ήταν κλειστό το κατάστημα.

Το θετικό είναι οτι όλα αυτά έγιναν εξωδικαστικά, μιας και ο εργολάβος ήταν συνεννοήσιμος άνθρωπος. Τώρα, αν ειναι λαμόγιο, πρέπει να πάς γρήγορα σε ένα καλό δικηγόρο.

Δημοσ.

εννοειται οτι μπορεις να το κανεις. επρεπε να το χες κανει κατευθειαν και οχι τωρα. επρεπε να χες καλεσει αστυνομια κλπ. πεστου οτι θα κινηθεις δικαστικα αν δεν στο φτιαξει κατευθειαν.και καντο αν δεν το φτιαξει.

Δημοσ.

Δικαστικα καταθετεις ασφαλιστικα μετρα, ο δικηγορος σου καλο θα ηταν να ελεγξει αν απο την πλευρα του αλλου υπαρχουν πολεοδομικες παραβασεις και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα του ζητησεις μια επιταγη (το ποσό θα το κρινει ο δικηγορος νομιζω) ως εγγυηση για τις οποιες ζημιες σου προκαλεσει.

Απο την επιταγη, θα του επιστρεψεις εσυ, μετα το τελος των εργασιων του αντιδικου, ειτε ολοκληρο το ποσο εαν δεν εχουν πραγματοποιηθει ζημιες (πραγμα που στην περιπτωση σου δεν ισχυει), ειτε αφου πραγματοποιηθουν οι εργασιες αποκαταστασης απο δικο σου συνεργειο, το υπολοιπο του ποσου της επιταγης παραδιδοντας του επιπλεον και τα τιμολογια των εργασιων αποκαταστασης, ωστε να δικαιολογηθει το ποσο που δαπανηθηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...