Προς το περιεχόμενο

RAPGET- Rapidshare Downloader - Αλλαγή Πρωτοκόλλου+Καινούριες εκδόσεις

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σε εμενα ΑΨΟΓΑ !!!!

Με premium Γιάννη;;; εγώ γιατί δε μπορoύσα με τίποτα να το κάνω να δουλέψει;;;

το γύρισα σε flashget τελικά και ησύχασα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ rapget140?

Ειναι πανευκολο !!! Πας στις επιλογες βαζεια τα στοιχεια του prmium acount του rapidsahre και μετα απο το επανω αριστερο tab (δεν το εχω μπροστα μου τωρα ...) κανεις επικοληση τα links.Τελος πατας το πρασινο βελακι να γινει κοκκινο και να αρχισει να κατεβαζει. Εχει και ελληνικο μενου αν σε βολευει.

Δημοσ.

Ερώτηση προς τους φίλους που χρησιμοποιούν επιτυχώς flashget στο rapidshare.com

Σε premium account, με firefox και flashgot, μπαίνουν τα αρχεία στην λίστα, κατεβάζει καλά και ωραία και κάποια στιγμή, σταματά και τα υπόλοιπα της λίστας τα κατεβάζει ως αρχεία των 5kb (που αν τα κάνεις view είναι ουσιαστικά ο κώδικας html της πρώτης σελίδας του rapidshare που επιλέγειε αν θα κατεβάσεις κάτι ως free ή premium).

Αν μετά του πεις να τα ξανακατεβάσει, ξανακατεβάζει το ίδιο. Αυτό το πρόβλημα αχρηστεύει για μένα το flashget που κατά τα άλλα μου φαίνεται super!!!

Το έχει αντιμετωπίσει κανένας σας;

Σημ. Έχω δοκιμάσει το rapget, χωρίς επιτυχία, (ίσως γιατί δεν έιχα cookies του ie), όπως και τον rapidshare manager που δίνει το ίδιο το rapidshare (H πιο μεγάλη Π Α Τ Α Τ Α που υπάρχει για download)

Δημοσ.

Μόλις έβαλα τα cookies του IE και λέω κατ'αρχήν να δοκιμάσω το flashget, μήπως και ήθελε κι αυτό μπισκοτάκια, μιας και το περιβάλλον του μου αρέσει πιο πολύ, κι αν δεν βρώ λύση θα το δοκιμάσω το rapget με μπισκοτακια.

Δημοσ.
Μόλις έβαλα τα cookies του IE και λέω κατ'αρχήν να δοκιμάσω το flashget, μήπως και ήθελε κι αυτό μπισκοτάκια, μιας και το περιβάλλον του μου αρέσει πιο πολύ, κι αν δεν βρώ λύση θα το δοκιμάσω το rapget με μπισκοτακια.

Το ρωτησες τι μαρκα θελει ??? Αλατινη , Παπαδοπουλου ????

Δημοσ.

σήμερα το μενού είχε κουραμπιέδες, ελέω χιονιού. Με αυτούς το flashget έκανε τα ίδια, (κατέβασε 6-7 αρχεία κανονικά και 5-6 ως 5kb).

Ο Μ Ω Σ !!! Το rapget με τρεις διορθώσεις που έκανα ( δεν ξέρω ποιά ήταν η καθοριστική) δουλεύει: Διόρθωσα το spelling στο όνομα του φακέλου όπου πάνε τα κατεβασμένα, μπήκαν τα cookies από τον IE και έβαλα τον αριθμό μου ως user αντί του alias που χρησιμοποιούσα ως τώρα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να το συγχρονίσω μετά το μεσημεριανό φαγητό.

Επιμένω βέβαια ότι το flashget μου αρέσει πιο πολύ. Γούστα είναι αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...