adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 θελω να παρω ενα SATA δισκο και εχω ΜΒ http://www.gigabyte.com.gr/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2174&ProductName=GA-8IPE775-G ενεργοποιησα απο το ΒΙΟS τα SATA αλλα μολις μπαινει στα WINXPSP1 λεει οτι βρισκει IDE channel 1 2 ψαχνει για drivers αλλα δεν μπορει να κανει εγκατασταση Πρεπει να μπει πρωτα ο δισκος επανω και μετα ή καμια σχεση?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδη θες να σου βρει τον σκληρο χωρις να τον βάλεις ; λοοολ Απλα βαζεις τον σκληρο και εισαι οκ, δεν υπαρχει προβλημα...
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ζηταει drivers επειδη βρηκε καινουρια συσκευη, τον SATA controller, ο οποιος θα αναγνωρισει τον δισκο σου μετα χωρις καποιον αλλο οδηγο... Βαλε το CD της μητρικης σου. βαλε τον αντιστοιχο οδηγο και θα εισαι ενταξει ;-) ΥΓ Και ενα SP2 αν εβαζες δε θα εκανε κακο, για αρκετους λογους ;-)
adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 οκ ευχαριστω νομιζα μηπως υπηρχε καποιο προβλημα γιατι μου εβγαλε αυτα τα μηνυματα μετα απο BIOS update δεν περιμενα φυσικα να βρει σκληρο αλλα αποτυγχανε να εγκαταστησει drivers για IDE channel τα οποια μου τα βγαζει με θαυμαστικο στο device manager
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.