ggeo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Χρησιμοποιώ mozilla firefox 1.5.0.6 σε fedora core5 Έχω εγκατεστημένη τη java Έχω κατεβάσει το jre-1_5_0_06-linux-i586.bin και το έχω εγκαταστήσει ακολουθώντας τις οδηγίες από το site Παρόλα αυτά δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω(έχω επιλέξει ενεγοποίηση java από το μενού του mozilla) Ευχαριστώ !
coolman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω πού σώζει το Fedora τον φάκελο java αλλά θα έχεις ένα αρχείο java/jre/plugin/i386/ns7/libjavaplugin_oji.so Στην πιό απλή περίπτωση το αντιγράφεις στο path που είνα εγκατεστιμένος ο firefox/plugins και στην πιό δύσκολη το κάνεις link εκεί. Διστυχώς δεν γνωρίζω τα paths της Fedora να σου γράψω βήμα πρός βήμα
ggeo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Το έχω γράψει αυτό το αρχείο στο usr/mozilla/plugins Αλλα τίποτα.. Δε γνωρίζω να κάνω link.Τί σημαίνει αυτό?Πότε το χρησιμοποιούμε?
coolman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Για ρίξε μία ματία σε αυτό εδώ http://www.stanton-finley.net/fedora_core_5_installation_notes.html#Java
ggeo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ coolman! Αυτή την εγκατάσταση είχα κάνει και εγώ αλλά με άλλη έκδοση.Τώρα λειτουργεί μια χαρά! Χρησιμοποιώ βέβαια και τον opera 9.01 ,έγραψα το libjavaplugin_oji.so και στο directory της /usr/lib/opera/plugin αλλά δεν ενεργοποιείται
coolman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό δεν ξέρω και εγώ πς παίζει. Εχω βάλει ένα κάρο plugins στο opera και δεν παίζει κανένα. Αλλά δεν ασχολίθηκα και πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.