Dikemou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ψψψψψ, Lucifer ρώτησες ερώτηση μεγάλη. Πριν κάνα δίμηνο δε το ρίσκαρα και την έβγαλα με bico. Ποιός; Eγώ με bico! Αν ρωτήσεις τι παίζει και με τη φέτα, έκλεισα! Βαλίτσα, χειραποσκευές, ό,τι να 'ναι!
dimi7RiS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημήτρη κάνε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χάρη και ρώτα τι παίζει με τους ζίπο. Mολις ρωτησα και μου ειπε πως στις χειραποσκευες και φυσικα επανω σου δεν περναει ΑΛΛΑ στην βαλιτσα περναει!
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Να 'σαι καλά. Είναι παράξενη φάση, οι Γερμανοί πότε με αφήνουν να τον έχω πάνω μου, πότε μου ζητάνε να βγάλουν το βαμβάκι (είτε όταν το 'χω πάνω μου είτε στη βαλίτσα), αλλά όπου αλλού τον έχω πάρει, τον έχουν γραμμένο. Dikemou και εσύ ψυχανάγκας σαν εμένα, τα ανάβεις όλα με το Zippo ΣΟΥ κι έτσι? ;p
Dikemou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δε με έχει αφήσει ποτέ άφωτο (7-8 χρόνια τώρα) κι επειδή είναι και δώρο τον προσέχω κτλ και γενικά αρκετά συχνά είμαι ο μόνος στην παρέα που έχει αναπτύρα που ανάβει... Ε, και προσδίδει κι ένα άλφα status μπασπεριπτώσ'... Με τη φέτα κάνας που να ξέρει; Έτσι τη βγάζω εγώ. Ψήνω φέτα με το ζίπο μου και συντηρούμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.