Προς το περιεχόμενο

Σας έχουν κλέψει/ληστέψει ποτέ;

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω επίγνωση του που θα μπορούσα να ήμουν αν είχε σπάσει ο διάλος το ποδάρι του. Όμως αν μου ξανατύχει (μακριά από μας) και πάλι ανάλογα θα αντιδράσω. Όχι γιατί ήταν αλβανός και έλληνας να ήταν το ίδιο μου κάνει. Όλα τα σκουπίδια της κοινωνίας είναι κατάπτυστα ανεξαρτήτως ιθαγένειας.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΚ την επόμενη φορά που θα δούμε κάποιον να βάζει χέρι στην περιουσία μας, ας κάτσουμε να τον κοιτάμε. Και άμα είναι συγγενικός λαός ? Θα τους αφήσουμε να μας ληστεύουν? Δεν νομίζω.

Δημοσ.

Εμένα πάντως με πονάει να είμαι όλη μέρα στον δρόμο για να βγάλω 30 ευρώ και να τα επενδύω σε κάποιο αμάξι ή στο σπιτι μου, και να έρχεται ο κάθε διαρρήκτης με το έτσι θέλω για να βάζει χέρι στην περιουσία μου. Εντάξει ίσως να ήταν υπερβολικός ο chill για να κάνει αυτό που έκανε, αλλά ελάτε στην θέση του αν ξυπνούσε το πρωι και δεν υπήρχε το αυτοκίνητο του. Και να μην το έχει ξεχρεώσει ακόμα.....οξω οι κλέφτες !

Δημοσ.
Ενταξει, δεν ξερω τι εχεις περασει , οπως δε ξερω και τι εχει περασει ο διαρρηκτης στην περιπτωση σου για να κανει αυτην την δουλεια

Με τι εχει να κάνει το ένα ή το άλλο;

Τι με νοιάζει εμένα τι έχει περάσει ο διαρρήκτης που έρχεται να με κλέψει; Σιγά να μην τον λυπηθώ και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Η ελευθερία του τελειώνει εκεί που αρχίζει η δικιά μου.

Προσωπικά την γλάστρα δεν θα την έριχνα πάντως :???:

Αν σας πω το δικό μου περιστατικό θα γελάσετε:

Είχα αγοράσει ένα ωραίο ρολόι γύρω στα 100 χιλιάρικα τότε και το είχα ακουμπήσει πάνω σε εμφανέστατο σημείο του σπιτιού. Χτυπάει το κουδούνι, ήρθε ο θείος μου μαζί με τα (πρώτα!) ξαδέρφια μου. Κάθονται 2-3 ώρες και μόλις φεύγουν το ρολόι άφαντο. Με έκλεψε το ξαδερφάκι μου!!! :twisted: (12 χρονών περίπου). Παίρνουμε τηλέφωνο στον θείο μου και μιλάμε του στιλ: "Μήπως κατά λάθος το παιδί ήθελε να δει πως είναι και κατά λάθος το πήρε..." και μου την είπε κι από πάνω!!! Τι πράγματα είναι αυτά και εμένα τα παιδιά μου δεν κάνουν τέτοια!!!!!!

Κ Ο Υ Φ Α Θ Η Κ Α!!!!!

Ένα χρόνο μετά όλοι οι συγγενείς - εκτός από τους γονείς οι οποίοι δεν το δέχονται με τίποτα - ανακάλυψαν οτι το παιδιάκι έκλεβε διάφορα και τα πουλούσε σε γύφτους, Αλβανούς... (ποδήλατα, λεφτά...)

:confused:

Αντε να βρείς άκρη.

Δημοσ.

Μan i dont give a fuck τι έχει περάσει ο διαρρήκτης. Να πάει να δουλέψει όπως κάνει όλος ο κόσμος. Δεν θα καθόμαστε εμείς να δημιουργούμε πράγματα στην ζωή μας με κόπο, με στερήσεις και ένα πρωί ο κάθε αλήτης να έρχεται να μας τα παίρνει. Έλεος πια.

Δημοσ.

Σωστος ο chill,αλλα αν τον σκοτωνε το διαρρηκτη,να δουμε τι θα εκανε μετα...

Γιατι οσο και ελλεεινος τυπος να ειναι ο αλλος,αν τον σκοτωσεις εστω και για να προστατεψεις την περιουσια σου ειναι λιγο υπερβολικο...

Οτι πρεπει βεβαια να προστατευουμε την περιουσια μας κ την οικογενεια μας απο τον καθε αλητη,επιβαλλεται.

Δημοσ.
εγω το ανεφερα για να σας βαλω στο ιδιο επιπεδο και ν'αρχισω ν'αξιολογω.Αυτος πηγε να κλεψει το αυτοκινητο του ξαδερφου σου και σει προσπαθησες να τον σταματησεις με μια πραξη που μπορει να χαρακτηριστει ως αποπειρα ανθρωποκτονιας (και απορω γιατι δεν εγινε αυτο)

Συμφωνώ. Ο ένας έκανε απόπειρα για διάρρηξη, και ο άλλος ανθρωποκτονίας :P lol. Οπότε δεν είναι καν στο ίδιο επίπεδο.

Δημοσ.

Όταν βρεθείς σε ανάλογη περίπτωση (που δεν στο εύχομαι) να δούμε αν θα έχεις περιθώρια να σκεφτείς. Εγώ εκείνη την ώρα όπως είπα δεν σκέφτηκα τι κάνω. Έδρασα αστραπιαία, κινούμενος με αίσθημα ευθήνης απέναντι στον ξάδερφο και στον κόπο του. Αν καθόμουνα να σκεφτώ ίσως τώρα το αμάξι να μην ήταν παρκαρισμένο στην αυλή του. Θα μου πεις και θα προτιμούσες να είσαι μέσα? Φυσικά και όχι. Ωστόσο αν παρουσιαστεί πάλι ανάλογο σκηνικό και πάλι θα κινηθώ για να προστατεύσω. Ίσως όχι κατ'αυτόν τον τρόπο (το μπαλκόνι είναι αδειο πια :)) αλλα θεωρώ δικαίωμα μου να υπερασπίζομαι ότι έχω δημιουργήσει (αυτή τη στιγμή το δικό μου αμάξί είναι παρκαρισμένο στην εν λόγω θέση). Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί ο νόμος δεν μας παρέχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να υπαρασπιστούμε τα κεκτημένα μας.

Δημοσ.
Σωστος ο chill,αλλα αν τον σκοτωνε το διαρρηκτη,να δουμε τι θα εκανε μετα...

Κρέμασμα ανάποδα στη μπανιέρα, κόψιμο λαιμού.

Μόλις στραγγίξει, είτε τον τεμαχίζουμε πάνω σε μουσαμά και τον βάζουμε σε μια βαλίτσα με πέτρες για να τον αμολύσουμε στο Σούνιο, είτε βγάζουμε τις τάπες από τη μπανιέρα και τον τρελαίνουμε στο θειικό οξύ.

Δεν προτείνω το 2ο γιατί δημιουργεί τοξικές αναθυμιάσεις όταν βρίσκει μύες.

Εναλλακτικά και αν το θύμα δείχνει υγειές μπορούμε να τηγανίσουμε και κάνα κομματάκι για μεζέ.

Δημοσ.

εμενα οχι δεν με εχουν κλεψει.μαλλον εμειναν στην προσπαθεια κανα 2 φορες στα μεσα μαζικης μεταφορας...

Απ'τον καιρό που υπήρξαν τέτοιες εκφράσεις μάθαμε τι είναι ρατσισμός...:evil: :evil: :evil:

Ντροπή ρε παδιά...

οχι κ ρατσιστες

ειδικα σε μια χωρα οπως η Ελλαδα που εχουμε δεχτει ολες τις φυλες...

γιατι για αλλους δεν λεμε τπτ αλλα ακουγονται κυριως για αλβανους ρουμανους κλπ κλπ

δεν ειπαμε οτι ολοι ειναι κακοι...αλλα ενας λαος μονος του δημιουργει την φημη που εχει, δεν την βγαζουν οι αλλοι

παλια κοιμομασταν στα χωρια μας τουλαχιστον με πορτες ανοιχτες τωρσ κλειδωνουμε κ ειμαστε με τον φοβο

δεν ειναι τυχαια καποια πραγματα

Δημοσ.

παλια κοιμομασταν στα χωρια μας τουλαχιστον με πορτες ανοιχτες τωρσ κλειδωνουμε κ ειμαστε με τον φοβο

Και τώρα θέλουμε κάμποσα χιλιάρικα για να βάλουμε πόρτες ασφαλείας, σιδεριές στα παράθυρα, συναγερμούς σε κινητά και ακίνητα και πάλι αισθανόμαστε ανασφαλείς. Γιατί αν το καθίκι θέλει να στην κάνει την ζημιά θα στην κάνει χωρίς να πάρεις χαμπάρι.

Ένα φιλαράκι μου στον Ασπρόπυργο είχε οχυρώσει το σπίτι του. Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Πραγματική φυλακή. Δυστυχώς δεν τον έσωσε αυτό τον έγδυσαν ένα ΣΚ που απουσίαζε. Αναγκάστηκε να μετακομίσει. Imo δεν υπάρχει χειρότερη περιοχή από τον Ασπρόπυργο να κατοικείς αυτή τη στιγμή. Έχουν γίνει τα μύρια όσα εκεί. Σύγχρονο far west.

Δημοσ.

+1 chill

ειλικρινά χαίρομαι που δεν είχε κακό τέλος (να μείνει στον τόπο)

κι εγώ κάπως έτσι θα αντιδρούσα για τους ίδιους λόγους που αναφέρεις

ακόμα και άν είναι λαθος, έτσι μου βγαίνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...