Physics_Rulez Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 τιποτα απ ολα αυτα φιλε μου.την ημερα ειναι στον κηπο και οταν πεφτω για υπνο μπαινουν μεσα και κοιμονται ακριβως πισω απο την πορτα.οποτε οποιος θελει να μας "επισκεφτει" το βραδακυ ειναι ευπροσδεκτος Σκέφτηκα να πάρω και εγώ καυκάσου, αλλά έμαθα οτι τρώνε ένα σακί σκυλοτροφή την ημέρα (και γίνονται σαν αρκούδες φυσικά). Επίσης μου είπαν οτι γίνονται επικίνδυνα. Πες δηλαδή οτι έρχεται ένας άγνωστος, θα τον φάνε;
snik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Θυμήθηκα μια ιστορία που έχει να κάνει με σκυλιά φύλακες. Μου την είπε φίλος αυτό το καλοκαίρι.Να σημειώσω ότι απεχθάνομαι τα σκυλιά, I am a cat person! Ο γείτονας του φίλου είχε δύο ντόμπερμαν, και έφυγε για διακοπές. Παρακάλεσε τον φίλο μου να ταΐζει τα ντόμπερμαν, όσο αυτός θα έλειπε. Ο φίλος μου πήγαινε καθημερινά και τους έβαζε φαγητό. Σε κάποια φάση όμως παρατήρησε ότι ερχόταν μόνο το ένα από τα δύο για να φάει. Μετά πήγαινε στην πίσω αυλή κι ερχόταν το άλλο. Το μυστήριο λύθηκε αφού επέστρεψε ο γείτονας. Στην πίσω αυλή, με την πλάτη στο τοίχο, βρίσκονταν δύο αλβανοί που είχαν μπει για να διαρρήξουν το σπίτι. Οι τύποι είχαν μείνει εκεί δύο μέρες! Τα ντόμπερμαν τους φύλαγαν μέρα νύχτα, ενώ έτρωγαν εκ περιτροπής για να μη τους ξεφύγουν! καλο θα παρω και εγω 2 ντοπερμαν ετσι οπως παν τα πραγματα να κυκλοφορω αφοβα
CHRIS_MALL Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 οχι κ ρατσιστεςειδικα σε μια χωρα οπως η Ελλαδα που εχουμε δεχτει ολες τις φυλες... γιατι για αλλους δεν λεμε τπτ αλλα ακουγονται κυριως για αλβανους ρουμανους κλπ κλπ δεν ειπαμε οτι ολοι ειναι κακοι...αλλα ενας λαος μονος του δημιουργει την φημη που εχει, δεν την βγαζουν οι αλλοι παλια κοιμομασταν στα χωρια μας τουλαχιστον με πορτες ανοιχτες τωρσ κλειδωνουμε κ ειμαστε με τον φοβο δεν ειναι τυχαια καποια πραγματα Δλδ. τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι αυτοί οι λαοί έχουν στο DNA τους να κλέβουν;; Είναι τουλάχιστον αστεία αυτά! Μακάρι να είχα την άνεση χρόνου να σου δώσω να καταλάβεις πως αυτά στα έχουν δώσει στο πιάτο κάποιοι άλλοι, ότι δλδ. ο ρατσισμός στο πέρασμα των χρόνων έχει καλλιεργηθεί από άλλους μεγαλοπολιτικούς παράγοντες και είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύεις ότι το συμπέρασμα αυτό είναι δικό σου. Το έχεις υιοθετήσει τόσο εύκολα όσο ότι Οι Ιταλοί είναι ωραίοι, οι Αλβανοί κλέφτες και τα Αμερικανάκια χαζά! Δεν καταλαβαίνεις πόσο υποτιμούν την νοημοσύνη σου τέτοιες γενικεύσεις;; Όσο για την ανεκτικότητα των Ελλήνων απέναντι σους ξένους πριν μία δεκαετία ήμασταν 1οι ναι, αλλά τώρα σε μία πρόσφατη έρευνα είμαστε από τους τελευταίους στους 15 της ΕΕ. Κλέψαν τον γείτονα μου και κατέυθείαν έβγαινε και έλεγε πως τον έκλεψαν Αλβανοί και ότι όλοι οι Αλβανοί είναι κλέφτες, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν Έλληνας και του είπα γιατί δεν λέει τώρα ότι όλοι εμείς οι Έλληνες είμαστε κλέφτες...?? Πραγματικά είναι κρίμα να κάνουμε τέτοιες γενικεύσεις και απλά να αισθανθούμε πως θα νιώθαμε αν μαθαίναμε ξαφνικά ότι έχουμε μακρινούς συγγενείς από εκεί ή ότι είναι η καταγωγή μας...
vasoula78 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δλδ. τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι αυτοί οι λαοί έχουν στο DNA τους να κλέβουν;; Είναι τουλάχιστον αστεία αυτά! Μακάρι να είχα την άνεση χρόνου να σου δώσω να καταλάβεις πως αυτά στα έχουν δώσει στο πιάτο κάποιοι άλλοι, ότι δλδ. ο ρατσισμός στο πέρασμα των χρόνων έχει καλλιεργηθεί από άλλους μεγαλοπολιτικούς παράγοντες και είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύεις ότι το συμπέρασμα αυτό είναι δικό σου. Το έχεις υιοθετήσει τόσο εύκολα όσο ότι Οι Ιταλοί είναι ωραίοι, οι Αλβανοί κλέφτες και τα Αμερικανάκια χαζά! Δεν καταλαβαίνεις πόσο υποτιμούν την νοημοσύνη σου τέτοιες γενικεύσεις;; Όσο για την ανεκτικότητα των Ελλήνων απέναντι σους ξένους πριν μία δεκαετία ήμασταν 1οι ναι, αλλά τώρα σε μία πρόσφατη έρευνα είμαστε από τους τελευταίους στους 15 της ΕΕ.Κλέψαν τον γείτονα μου και κατέυθείαν έβγαινε και έλεγε πως τον έκλεψαν Αλβανοί και ότι όλοι οι Αλβανοί είναι κλέφτες, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν Έλληνας και του είπα γιατί δεν λέει τώρα ότι όλοι εμείς οι Έλληνες είμαστε κλέφτες...?? Πραγματικά είναι κρίμα να κάνουμε τέτοιες γενικεύσεις και απλά να αισθανθούμε πως θα νιώθαμε αν μαθαίναμε ξαφνικά ότι έχουμε μακρινούς συγγενείς από εκεί ή ότι είναι η καταγωγή μας... δεν ανεφερα οτι ειναι στο DNA των λαων καποιοι να κλέβουν, άλλοι να ληστεύουν κ άλλοι να σκοτωνουν κ δεν ειπα οτι οι Έλληνες ειμαστε η εξαίρεση ειμαι σε μια ηλικια που δεν με εππηρεαζουν οι "γενικευσεις" καποιων η τα media κλπ κλπ κ εχω μαθει να μην υιοθετω γνωμες αλλων.ειτε αυτο ειναι καλο καποιες φορες ειτε οχι καποια πραγματα δεν ειναι τυχαια.καθε μερα σχεδον ακουμε κ απο μια διαρρηξη η καποιο αλλο παραπτωμα κ ως επι το πλειστον δράστες ειναι αλλοδαποι μπορεις να με πεις ρατσιστρια αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα κ για το γεγονος οτι ειμαστε τελευταιοι πλεον στην ΕΕ.κατσε να σκεφτεις τι πληθυσμο εχουμε...ποσους να δεχτουμε πια
Arioch79 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Θα ήθελα να αναφέρω προσωπική μαρτυρία που, για μένα τουλάχιστον, είναι αρκετά επεξηγηματική όσον αφορά το φαινόμενο της έντονης εγκληματικότητας που βιώσαμε τη περίοδο που πρωτοήρθαν οι Αλβανοί στη χώρα μας. Πριν μερικά χρόνια, έτυχε να έχω συνομιλία με Αλβανό μετανάστη, ο οποίος είχε αποκτήσει ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης (είχε τελειώσει ένα τμήμα της φιλοσοφικής σχολής στο πανεπιστήμιο αθηνών), ενώ, απ' ό,τι κατάλαβα, ανήκε στους "ευνοημένους" του προηγούμενου καθεστώτος της Αλβανίας. Όλοι γνωρίζουμε υπό ποιές συνθήκες επετράπει (ή μάλλον προεκλήθει) η μαζική έλευση Αλβανών μεταναστών στη χώρα μας, από τη τότε κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θεώρησε αυτή τη κίνηση ως μια καλή λύση του ασφαλιστικού (αν είχε δίκιο ή όχι δε μπορώ να το κρίνω γιατί δεν είμαι οικονομολόγος). Ο Αλβανός με τον οποίο είχα τη συνομιλία, μου είπε ότι όταν ο Σαμαράς ήρθε στην Αλβανία το '92, απαίτησε από τον Μπερίσα την απελευθέρωση ενός μεγάλου αριθμού κρατουμένων από τις Αλβανικές φυλακές, ως πολιτικούς κρατουμένους του προηγούμενου καθεστώτος. Ο Μπερίσα αρχικά αρνήθηκε, λέγοντάς του ότι (πάνω κάτω) δεν πρόκειται για πολιτικούς κρατουμένους, και ότι ο καλύτερος από αυτούς έχει σκοτώσει τη μάνα του. Ο Σαμαράς όμως επέμενε, και τον έπεισε τελικά να τους απελευθερώσει, με τον όρο να τους κουβαληθούμε εμείς. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Την παραπάνω ιστορία όποιος θέλει την πιστεύει. Πιστεύω πάντως ότι εξηγεί ικανά α) την μαζική και ανεξέλεγκτη (από το ελληνικό κράτος) μετανάστευση των Αλβανών στη χώρα μας εκείνη τη περίοδο και β) τη τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας που παρατηρήθηκε εκείνη τη περίοδο. Γενικά πιστεύω πως κάθε λαός έχει κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία που, όπως ακριβώς και κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, αποκτά μέσω των βιωμάτων του αλλά και μέσω κάποιας γονιδιακής προδιάθεσης. Εμείς π.χ. είμαστε εφευρετικοί και εύστροφοι, αλλά χρησιμοποιούμε αυτή μας την ευστροφία για να τα βγάλουμε πέρα στη ζωή όσο πιο "χαλαρά" μπορούμε και όχι για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Σίγουρα όμως, δε μπορείς να αποκαλέσεις ένα λαό "κλέφτη" ή να ισχυριστείς ότι έχει προδιάθεση στη κλεψιά. Επίσης, δε νομίζω ότι είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εγκληματίες "εισαγωγής" προέρχονται από πρώην κομμουνιστικές χώρες. Και για να μην αρχίσουν να γκρινιάζουν οι κομμουνιστές, δεν αναφέρομαι στην ιδεολογία του κομμουνισμού, αλλά στη κοινωνική κατάσταση που επικρατούσε σε αυτές τις χώρες, απόρροια της οποίας είναι η σημερινή κοινωνικοοικονομική κατάστασή τους...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Συγγνώμη, η συζήτηση περί ανθρωποκτονίας και ληστείας και τι είναι καλύτερο, γίνεται στα σοβαρά; Προσωπικά χίλιες φορές να μου κλέψουν το αμάξι μου, παρά να σκοτώσω άνθρωπο. Όσον αφορά γιατί ο νόμος δεν επιτρέπει να υπερασπίζεσαι μόνος σου την περιουσία σου chill, έχεις ήδη δώσει την απάντηση.
louben Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 +1 Και να ξέρετε πως όσα λέτε για τους Αλβανικής καταγωγής συμπολίτες μας, έχουν ακουστεί x10 και για τους Έλληνες βιοπαλαιστές που πήγαν μετανάστες στην Γερμανία. . Για πες τι λενε για τους ελληνες της Γερμανιας?Γιατι οπου εχω παει στο εξωτερικο δεν εχω ακουσειι ποτε να λενε για κλεφτες,δολοφονους η πρεζεμπορες ελληνες(εχω ακουσει γι απατεωνες αλλα για τα προηγουμενα οχι). Ακουστε και μια εμπειρια παλαιοτερη των γονεων μου>Κοιμονταν στο σπιτι μιας θειας μου(κερατσινι) ισογειο κτλ.Σηκωνονται το πρωι και δεν ειχε μεινει φυλλο οτι κινητο ελειπε(λεφτα,ρολογια ,χρυσαφικα κτλ).Απο οτι αποδειχτηκε ειχαν μπουκαρει το βραδυ καποιοι-απο οτι αποδειχτηκε γυφτοι-μα΄λλον τους υπνωσαν με σπρει η κατι τετοιο και εκαναν τη δουλεια τους κανονικα. ΚΑι καλοι ηλικιωμενοι αυτοι.Αν εμπαινα εγω μεσα ξαφνικα ρε παιδες(πραγμα που γινοταν συχν γιατι ειχαα κλειδι) τι θα γινοταν? Και ενα αλλο ωραιο.Φιλος μου αστυνομικος(ασφαλιτης) γυρναει σπιτι του και με το που ανοιγει την πορτα βλεπει μεσα εναν τυπο(αποδειχτηκε ρουμανος) να του το ξαφριζει.Απο την τρομαρα του ο ρουμανος(γιατι ο αλλος μαλλον τραβηξε οπλο) πηδηξε τρια πατωματα και ομως δεν επαθε τποτα. Και οχι μον ο αυτο αλλα κατω την εκανε και το παιζε αδιαφορος Τελικα τον πηρε κηνυγι ο γνωστος μου και κανα δυο τετραγωνα παρακατω τον τσιμπησε αν και περασε ωρα μεχρι να παραδεχτει οτι εκανε τη δδουλεια.
ktgeorge Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι αλβανοί. Εννοείται πως κλέβουν, ληστεύουν, και κάνουν φόνο, για το παραμικρό. Μπορεί και οι έλληνες, να κάνουν εγκλήματα, αλλά δε το κάναν ανευ λόγου αιτίας και αφορμής, αλλά μόνο αν ήταν διαταραγμένες προσωπικότητες. Δεν κατηγορώ αυτούς, αλλά το κράτος που τους αφήνει έτσι χύμα, να περιφέρονται και να κάνουν ότι θέλουν. Έπρεπε να είναι ελεγχόμενοι, καταγεγραμένοι. Δυσκολο? Aς μην τους άφηνε να μπούνε. Και πακιστανού υπάρχουν αλλά πέρα από την βρώμα δεν ενοχλούν. Οι αλβανοί είναι προκλητικοί επειδή μας ζηλέυουν. Και εγώ ασχολούμε χρόνια με πολεμικές τέχνες, αλλά στον δρόμο δύσκολα θα τα βάλω με έναν αλβάνό αφού ξέρω ότι θα με σφάξει με την μία, και θα γυρίσει στην αλβανία και μετά πίσω μετά από ένα χρόνο, κάπου αλλού... Είναι πρόβλημα, είναι πληγή, και δεν ξέρω αν πλέον μπορούμε να κάνουμε κάτι εδώ που φτάσαμε...
CHRIS_MALL Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι αλβανοί. Οι αλβανοί είναι προκλητικοί επειδή μας ζηλέυουν. Είναι πρόβλημα, είναι πληγή, και δεν ξέρω αν πλέον μπορούμε να κάνουμε κάτι εδώ που φτάσαμε... χαχααχχααχαχ.......είναι τουλάχιστον αστεία όλα αυτά!!!χαχα...μας ζηλεύουν όλοι επειδή είμαστε Ελληναράδες!!! Επειδή είμαστε οι καλύτεροι!! χαχαχα..... ΥΓ.Καλύτερα να δείτε την ταινία crash...
ktgeorge Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 χαχααχχααχαχ.......είναι τουλάχιστον αστεία όλα αυτά!!!χαχα...μας ζηλεύουν όλοι επειδή είμαστε Ελληναράδες!!! Επειδή είμαστε οι καλύτεροι!! χαχαχα..... Γιατί δεν είμαστε καλύτεροι ??? Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου, τι άλλο θα ακούσω σήμερα... Η εκτός και δεν είσαι Έλληνας, τότε πάω πάσο...γιατί πολύ πατριωτικά το έχεις πάρει το ζήτημα...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί δεν είμαστε καλύτεροι ??? Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου, τι άλλο θα ακούσω σήμερα... Η εκτός και δεν είσαι Έλληνας, τότε πάω πάσο...γιατί πολύ πατριωτικά το έχεις πάρει το ζήτημα... Χαχαχα! Είμαστε όχι απλά καλύτεροι! Είμαστε και στην κοσμάρα μας!
kostasplak1986 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 χαχααχχααχαχ.......είναι τουλάχιστον αστεία όλα αυτά!!!χαχα...μας ζηλεύουν όλοι επειδή είμαστε Ελληναράδες!!! Επειδή είμαστε οι καλύτεροι!! χαχαχα..... Πολυ υποστηριξη πεφτει για τους αλβανους και δε καταλαβαινω το γιατι , αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο γιατι ειρωνευεσαι και τους ελληνες...εγω απο μικρος θυμαμαι μεσα στα ναρκωτικα, τσακωμους, κλεψιες κτλ ηταν μεσα αλβανοι...προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τους μαυρους που πουλανε cd η με τους πακιστανους κτλ γιατι κοιτανε τη δουλεια τους (και η δουλεια τους δεν ειναι να κλεψουν εμενα) αρα δε τιθεται θεμα ρατσισμου...και μη τρελαθουμε τωρα και συγκρινουμε τους Ελληναράδες(οπως λες) με τους σκ..αλβανους γιατι δεν ειμαστε απλα καλυτεροι...παντα μιλαω για τη πλειοψηφια οχι για ολους, ξερω αλβανους που εχουν εξηγηθει καλυτερα και απο ελληνες...
kallair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 'Ελεος δηλαδή με τις απόψεις κάποιων εδώ. Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί κ γενικολογίες; ειλικρινά φίλε ktgeorge, ελπίζω να αστειεύεσαι με το παραπάνω ποστ σου και να μην σοβαρολογείς καθόλου. Όπως υπάρχουν έλληνες τσογλάνια, έτσι υπάρχουν κ αλβανοι, ρώσοι, ποντιοι, κλπ. Η μαζική έλευση των αλβανών είχε το αποτέλεσμα να έρθουν και κακοποιά στοιχεία που εκμεταλλεύτηκαν την ανωνυμία κ τον μη έλεγχο κ μπόρεσαν να δράσουν εύκολα. Διστυχώς για μια μικρή μερίδα ανθρώπων, κατηγορήθηκαν κ οι οικονομικοί μετανάστες που ήρθαν εδώ για να ζήσουν την οικογένεια τους.
SCidER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 ρε δε πανε να ψοφησουν ολοι τους να ησυχασουμε
andrip Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 το οτι υπάρχουν Έλληνες τσογλάνια δε το αμφισβητεί κανείς αλλα τι θα του πείς; ζείς παράνομα στη χώρα σου; τον αλβανό όμως γιατί τον αφήνεις. Και για το επειδή τα χώνουμε στους Αλβανούς δε σημαίνει οτι είμαστε ρατσιστές. Είπε κανείς κάτι απο εδω μέσα για τους πακιστανούς; Για τους μαύρους που πουλάνε cd και σου λενε ε κυριο παρε παρε άκουσες κανέναν να έχει παράπονο; δεν είναι όλοι οι αλβανοί έτσι, αλλα πραδέξου οτι είναι η πλειοψηφεία. Αν έρθει αυριο μεθαύριο η κόρη σου και σου πει μπαμπά αγαπάω τον Σαλί και θα παντρευτούμε γιατι αγαπιόμαστε τρελά θα είσαι οκ δλδ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.