Προς το περιεχόμενο

Δοκιμάσατε το speedtest ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello,

Eimai kainourios edo ki tha ithela na matho an gnorizete gia to sigkekrimeno speedtest kai kata poso einai aksiopisto:

http://www.speedtest.net/

Mporeite na mou peite an to exete dokimasei kai an ta apotelesmata pou bgazei einai alithi, giati yparxei periptosi na anakalyftei mia megali apati (toulaxiston apo merias OTE alla epifylassomai akoma)! To mono pou kanete einai na dialeksete enan server gia to test...

Please, please dokimaste to OSOI PERISSOTEROI ginetai gia na apodeixoume poso oiktres einai oi taxytites kai kata poso pernoume pragmatika tin taxitita pou plironoume!!!

Thanx kai perimeno comments/replies/apotelesmata

Damnien

PS: Ypotitheto oti exo 512kbps sindesi, h opoia anabathmistike se 1024 kai kala! Ta dika mou apotelesmata itan Download 394kbps kai Upload sta 94kbps kai dokimasa server stin Bratislava kai stin Agglia!!!

Δημοσ.

guys katalavaino oti oloi exete dikio. pisteuo oti paizei k poli megalo rolo h perioxi k h wra pou tha kaneis to test. ego eimai apo mikri poli k meta apo diplasiasmo eida diplasia diafora. dld egine ontos douleia. to test edeixe guro sta 680kbps. gia na leme k ta kala

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά παρατήρησα ότι το speedtest.net κρατάει τα παλιά μας αποτελέσματα και αναρωτιέμαι με πιο κριτήριο το κάνει αφού η IP αλλάζει δυναμικά. Πώς γίνεται λοιπόν;

Δημοσ.

236401738.png

Με conn-x 1mb ταχυτητα και server Αγγλια Λονδινο. Και πληροφοριακα αν καποιος θελει να μαθει με ποσο κατεβαζει και ανεβαζει κανει το εξης: πχ με τις ταχυτητες μου 868/8= 108,5 κατεβαζω και 204/8= 25,5 τις ταχυτητες τις πιανω δεν ειναι εικονικες οτι εβγαλε το τεστ ιχυει!!!! για οσους εχουν αμφιβολιες...

Δημοσ.
Είναι δυνατόν; Έχω κάνει χίλιες εκκαθαρίσεις κι όμως βλέπει και τα πρώτα αποτελέσματα.

Μπήκα μόλις τώρα και μου εμφανίζει αποτέλεσμα από 23/8/2007, με την ίδια IP που έχω τώρα και ότι ο ISP μου ήταν Forthnet. Εγώ τον Ιούλιο δεν ήμουν στη Forthnet... ;)

Δημοσ.
Μπήκα μόλις τώρα και μου εμφανίζει αποτέλεσμα από 23/8/2007, με την ίδια IP που έχω τώρα και ότι ο ISP μου ήταν Forthnet. Εγώ τον Ιούλιο δεν ήμουν στη Forthnet... ;)

Άσχετο αποτέλεσμα σου δείχνει δηλαδή; Πάντως εμένα με ISP την OTENET πάντα μου δείχνει σωστά αποτελέσματα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις τάξεις μεγέθους των ταχυτήτων που ακολουθούν τις αναβαθμίσεις ταχύτητας που έχουν γίνει. Εκτός κι αν είναι άλλ' αντ' άλλων. Εξάλλου οι αναβαθμίσεις δεν έγιναν μόνο σε μένα.

Δημοσ.

236409714.png Με πρώην ΟΤΕΝΕΤ, νύν ΟΤΕ :-D 1mbit/s. To κατά πόσο αξιόπιστο όμως είναι... κανείς δεν ξέρει...

ΕDIT: θεσσαλονίκη είμαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...