damnien Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Hello, Eimai kainourios edo ki tha ithela na matho an gnorizete gia to sigkekrimeno speedtest kai kata poso einai aksiopisto: http://www.speedtest.net/ Mporeite na mou peite an to exete dokimasei kai an ta apotelesmata pou bgazei einai alithi, giati yparxei periptosi na anakalyftei mia megali apati (toulaxiston apo merias OTE alla epifylassomai akoma)! To mono pou kanete einai na dialeksete enan server gia to test... Please, please dokimaste to OSOI PERISSOTEROI ginetai gia na apodeixoume poso oiktres einai oi taxytites kai kata poso pernoume pragmatika tin taxitita pou plironoume!!! Thanx kai perimeno comments/replies/apotelesmata Damnien PS: Ypotitheto oti exo 512kbps sindesi, h opoia anabathmistike se 1024 kai kala! Ta dika mou apotelesmata itan Download 394kbps kai Upload sta 94kbps kai dokimasa server stin Bratislava kai stin Agglia!!!
hackermon1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ego exo 784 kai ta apotelesmata itan opos to perimena.kai exo forthnet episis vlepo pos exis poli xamila apotelesmata! signomi gia to double post
Panahs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Καλό φαίνεται! Σίγουρα το καλύτερο από άποψη γραφικών. Επιπλέον δείχνει και ping.
hackermon1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 nai i pragmatikothta inai oti inai poli kalo ala iparxoun arketa tetia sites
NOMIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ta dika mou apotelesmata itan Download 491 kbps kai Upload sta 152 kbps. Ειχα 384 h opoia anabathmistike se 784. Poly kalo test.
JiKL Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραια γραφικα και καποιες επιπλεον δυνατοτητες απο καποια αλλα, αλλα το ιδιο αναξιοπιστο για μενα
ErnestoGr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 guys katalavaino oti oloi exete dikio. pisteuo oti paizei k poli megalo rolo h perioxi k h wra pou tha kaneis to test. ego eimai apo mikri poli k meta apo diplasiasmo eida diplasia diafora. dld egine ontos douleia. to test edeixe guro sta 680kbps. gia na leme k ta kala
pusher Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά παρατήρησα ότι το speedtest.net κρατάει τα παλιά μας αποτελέσματα και αναρωτιέμαι με πιο κριτήριο το κάνει αφού η IP αλλάζει δυναμικά. Πώς γίνεται λοιπόν;
pusher Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Cookies... Είναι δυνατόν; Έχω κάνει χίλιες εκκαθαρίσεις κι όμως βλέπει και τα πρώτα αποτελέσματα.
tid_ff Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Με conn-x 1mb ταχυτητα και server Αγγλια Λονδινο. Και πληροφοριακα αν καποιος θελει να μαθει με ποσο κατεβαζει και ανεβαζει κανει το εξης: πχ με τις ταχυτητες μου 868/8= 108,5 κατεβαζω και 204/8= 25,5 τις ταχυτητες τις πιανω δεν ειναι εικονικες οτι εβγαλε το τεστ ιχυει!!!! για οσους εχουν αμφιβολιες...
parsifal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Είναι δυνατόν; Έχω κάνει χίλιες εκκαθαρίσεις κι όμως βλέπει και τα πρώτα αποτελέσματα. Μπήκα μόλις τώρα και μου εμφανίζει αποτέλεσμα από 23/8/2007, με την ίδια IP που έχω τώρα και ότι ο ISP μου ήταν Forthnet. Εγώ τον Ιούλιο δεν ήμουν στη Forthnet...
pusher Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μπήκα μόλις τώρα και μου εμφανίζει αποτέλεσμα από 23/8/2007, με την ίδια IP που έχω τώρα και ότι ο ISP μου ήταν Forthnet. Εγώ τον Ιούλιο δεν ήμουν στη Forthnet... Άσχετο αποτέλεσμα σου δείχνει δηλαδή; Πάντως εμένα με ISP την OTENET πάντα μου δείχνει σωστά αποτελέσματα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις τάξεις μεγέθους των ταχυτήτων που ακολουθούν τις αναβαθμίσεις ταχύτητας που έχουν γίνει. Εκτός κι αν είναι άλλ' αντ' άλλων. Εξάλλου οι αναβαθμίσεις δεν έγιναν μόνο σε μένα.
N.I.C Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Με πρώην ΟΤΕΝΕΤ, νύν ΟΤΕ 1mbit/s. To κατά πόσο αξιόπιστο όμως είναι... κανείς δεν ξέρει... ΕDIT: θεσσαλονίκη είμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.