Προς το περιεχόμενο

Vivodi & Αναβάθμιση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εμένα vasoula78 από τρίτη μετά από αρκετή αναμονή από 512 -> 1024

Ακόμα δεν είναι πολύ καλές οι ταχύτητες , τη μέρα συνήθως.

Από Οτε έγινέ η αναβάθμιση της γραμμής σου vasoula? αν δεν έγινε από κει δεν θα δεις αναβάθμιση από Vivodi... Αν έγινε τότε το φταίξιμο είναι καθαρά στη vivodi αφού υποσχέθηκαν αναβάθμιση εώς 15/9!

Δημοσ.

Kai mena exei ginei apo 15 tou minos.

Apo 1024 egine 2048.

Otan einai sta kala tou katebazo me 210 stathera,an den einai paizei kai me 40-50.

To poio synithes einai gyro sta 100,eno to brady katebazei sto full toy panta (200-220) !

Δημοσ.

κοιταξα εδω http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp?

και μου βγαζει το παρακατω

Στην περιοχή σας δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ADSL ταχύτητας.

Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 21/9/2006

Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 28/9/2006

για να μαθω για την δικη μου γραμμή πρεπει να παρω το 134?

Δημοσ.
Afou sou leei oti den exei ginei stin perioxi sou akomi ti na deis gia tin grammi sou/// mono ti dikia sou tha ekanan???

το οτι δεν εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση δεν σημαινει οτι δεν εχει αναβαθμιστει καμια γραμμή.

τουλαχιστον εγω ετσι το αντιλαμβανομαι

Δημοσ.

Εμένα αναβαθμίστηκε εδώ κ καμιά εβδομάδα περίπου απο 512->1024, παρόλα αυτά στο site του ΟΤΕ λέει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στην περιοχή μου...

Το download στην καλύτερη μου έχει πάει γύρω στο 70-80 το upload κανένα παράπονο γύρω στο 25...Φαντάζομαι ότι όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα δώ καλύτερες ταχύτητες....

Δημοσ.

vasoula modem έχεις ή router???

Αν εχεις modem με το που συνδέεσαι στο adsl σου λέει τι γραμμη εχεις.

Αν εχεις router, αν μπεις στα settings του τοτε μπορεις να δεις ,στο adsl status συνηθως, την ταχυτητα που σου προσφερει ο Οτε και οχι ο provider σου.

Αν γραφει 512 δεν εχει γινει ακομα η αναβαθμιση στη γραμμη σου , αν γραφει 1024... τοτε εγινε απο Οτε αλλα οχι απο vivodi ακομα, και κατι τρεχει με τι vivodi μετα, η περιμενει να αναβαθμιστει ολη η περιοχη σου για να αναβαθμισει κι εσενα, η αλλιως τι να πω , μπορει να ξεχασαν να σ αναβαθμισουν!!!!

Παρε ενα τηλεφωνο στη vivodi αν δεις οτι η συνδεση σου εγινε 1024 απο Οτε και ρωτα τους.

Δημοσ.

Μπαινω την Παρασκευη στο site του ΟΤΕ να δω αν εχει αναβαθμιστει η συνδεση μου και μου λεει οτι δεν εχει. Μπαινω ξανα σημερα και μου λεει οτι εχει αναβαθμιστει απο 11/9. Μπαινω και στις ρυθμισεις του ρουτερ και εχει την παλια μου ταχυτητα (512).

Να παρω τηλ τον ΟΤΕ να βρισω, η δεν ειναι δικο τους φταιξιμο?

Δημοσ.

Εμένα αναβαθμίστηκε χθες το πρωί (τότε το είδα τουλάχιστον). Και ενώ το upload μου ανέβηκε και βλέπω μέχρι και 30αρια, το download μου επιμένει να μην ξεπερναει τα 50-55kb, όσο δηλαδή και πριν την αναβάθμιση. Λέτε η vivodi να μου αναβάθμησε μόνο το up? Αλλά και το down δε θα έπρεπε να πιάσει τουλάχιστον το peak των 64kb της ονομαστικής της 512 τώρα που περνάει από 1024 γραμμή?

Δημοσ.

Και σε μενα το ιδιο!!Στην Πετρουπολη που αναβαθμιστηκε η γραμμη μου αν και ειναι υποτιθεται πλεον 1mbit,η ταχυτητα πλεον πλησιαζει μια κανονικη 512 ( 60Κ download) ενω το upload εχει αυξηθει στα 210 kbps. Σκετη κοροιδια ειναι!!

Δημοσ.

εμένα έχει αναβαθμιστεί από 21 Αυγούστου αλλά οι ταχύτητες ...άστα... με 512 κατέβαζα από rapidshare με 46-48 τώρα με 1024 πότε με 30-50 το μεσημέρι γύρω στο 60 το απόγευμα και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα πιάνει και καμιά 90αρα-95.Γενικά χάλια οι ταχύτητες... Αν είχα σύνδεση από άλλον πάροχο θα είχα λέτε καλύτερες ταχύτητες???

Δημοσ.
Και σε μενα το ιδιο!!Στην Πετρουπολη που αναβαθμιστηκε η γραμμη μου αν και ειναι υποτιθεται πλεον 1mbit,η ταχυτητα πλεον πλησιαζει μια κανονικη 512 ( 60Κ download) ενω το upload εχει αυξηθει στα 210 kbps. Σκετη κοροιδια ειναι!!

Μία από τα ίδια και εδω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...