Προς το περιεχόμενο

Vivodi & Αναβάθμιση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω για άλλους παρόχους αλλά μήπως κάτι δεν πάει καλά με τη vivodi?μόνο το upload έχει αναβαθμιστεί και μένει σταθερό.το download είναι....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην περιοχή σας έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ADSL ταχύτητας την 28/8/2006

Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 21/9/2006

Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 28/9/2006

K η vivodi δε μου εχει αναβαθμισει τπτ......

Δημοσ.

Download speed 378.86 KBits/sec

47.36 KBytes/sec

Upload speed 203.93 KBits/sec

25.49 KBytes/sec

εχω 512(που περιμενω να αναβαθμιστει σε 1024 οπως ειπα πιο πανω) μα καλα αντι να την αναβαθμισει μου την ριχνει κιολας??

Δημοσ.

Απλως την ημερα ιδιως οι ταχυτητες της vivodi ειναι τραγικες, υποβαθμιση εγινε στο download.Το βραδυ ολα καλα.Θα προτιμουσα να ειχα τις παλιες μου ταχυτητες με 512 γραμμη και να επεφτε το μηνιαιο τελος στα μισα λεφτα!!!!!

Δημοσ.

Οπως ανεφερα και παραπανω ενω συμφωνα με το site του ΟΤΕ φαινεται οτι εχω "αναβαθμιστει" απο 11/9 η ταχυτητα μου παραμενει 512. Αφου δεν καταφερα να πιασω γραμμη στο 134, καταφερα με την πρωτη (και ειμαι πολυ συγκινημενος γι'αυτο...) να πιασω γραμμη στη Vivodi. Αυτο που μου ειπαν ειναι οτι απο την πλευρα τους η συνδεση ειναι 1Mbit απο τις 5/9 και οτι θα δηλωσουν βλαβη στον ΟΤΕ.

Και τωρα περιμενω εξελιξεις. Οτιδηποτε νεοτερο θα το γραψω εδω.

Δημοσ.

για να λένε βλάβη στον ΟΤΕ ..θα σου πουν θα σε ενημερώσουν σε 48 ώρες αν γινει κάτι.το είχα κάνει και εγώ με τις ταχύτητες του 512 εδώ και 2 μήνες...ακόμα περιμένω το τηλεφώνημα.ελπίζω να είσαι πιο τυχερός.

Δημοσ.
vasoula modem έχεις ή router???

Αν εχεις modem με το που συνδέεσαι στο adsl σου λέει τι γραμμη εχεις.

Αν εχεις router, αν μπεις στα settings του τοτε μπορεις να δεις ,στο adsl status συνηθως, την ταχυτητα που σου προσφερει ο Οτε και οχι ο provider σου.

Αν γραφει 512 δεν εχει γινει ακομα η αναβαθμιση στη γραμμη σου , αν γραφει 1024... τοτε εγινε απο Οτε αλλα οχι απο vivodi ακομα, και κατι τρεχει με τι vivodi μετα, η περιμενει να αναβαθμιστει ολη η περιοχη σου για να αναβαθμισει κι εσενα, η αλλιως τι να πω , μπορει να ξεχασαν να σ αναβαθμισουν!!!!

Παρε ενα τηλεφωνο στη vivodi αν δεις οτι η συνδεση σου εγινε 1024 απο Οτε και ρωτα τους.

εχω ενα netgear router και στο adsl status ειναι 512/128

η ταχυτητα ειναι σταθερη στα 50-53 στο download

μενω κεντρο κ ειμαι στο δίκτυο της vivodi ( έχουν κόμβο στην Αλεξάνδρας )

δεν ειμαι με συνδεση ετησια αλλα με προπληρωμένο πακέτο dsl cube

παίζει ρολο;;;

αρχικα θα τηλ στον ΟΤΕ να δω τι θα μου πουν

γιατι με τη vivodi έχω ενα κακο παρελθόν στην τηλεφωνική επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα......

απλα πιστευα οτι στο κεντρο της Αθήνα θα γινόταν αρχικα αναβαθμιση

Δημοσ.

exw vivodi full llu 1024/256. kserw oti mexri stigmis den exei eipwthei tpt gia anavathmisi stous llu users, alla re gmt, epese i taxutita mou...mexri twra kai gia oso kairo exw 1mbps katevaza me 110K. Twra den kserw ti egine, kai exei pesei i taxutita sta 40-50K. Pragmatika den kserw ti na pw...

Δημοσ.

Και εγώ παιδιά έχω 512 και περιμένω αναβάθμιση σε 1024. (Περιοχή Καλλιθέα)

Από ταχύτητες: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.86Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 447.45kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Δημοσ.

στην ιστοσελιδα της η vivodi αναφερει οτι εχουν πραγματοποιηθει οι αναβαθμισεις γραμμων των συνδρομητων της που ειναι με ΑΡΥΣ (22/9)

δλδ οσοι ειναι μεσω του δικτυου της vivodi δεν θα εχουν αναβαθμιση;

Δημοσ.
.... Logika, ama thelei na kratisei tous pelates tis mesa stin vdomada tha anakoinwsei nees times. Logika panta...

Ήδη έχουν αρχίσει και βάζουν νερό στο κρασί τους.Ψήθηκαν να αναβαθμίσουν την αόριστη σύνδεσή μου μαζί τους, με ...κύβο.:mrgreen: lol

Δημοσ.

Eixa 512 vivodi kai katebaza me 47 stathera meta tin anabathmisei tou OTE

se 1024 katebaza stathera me 67 kai prin apo 10 meres egine kapoia anabathmisei den jero apo pou i apo vivodi i ote kai tora pia katebazo me 85. Pantos an den pesoune oi times tis vivodi mesa ston oktombri tha tin kano kai tha pao ston ote plirono 37 euro to mina kai stin otenet 20,50 tha plirono ana 2 mines 40 euros kai telos !!!!! kai oxi na trexo kathe mina sto taxidromio kai na plirono kai diplasia

Δημοσ.

μαλιστα

απο οτι καταλαβα οσοι ειναι στο δικτυο της Vivodi δεν απολαμβανουν το "προνομιο" της αναβαθμισης....

τι να πω πια.....

αν δεν κανουν κατι με τιμες και αναβαθμιση μολις ληξει το πακετο εφυγα για Οτενετ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...