CHRIS_MALL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Hello guys! Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνω πόσα mb-gb έχω χρησιμοποίησει μέσω aDSL - βλέπετε δυστυχώς έχω ογκοχρέωση!
asmilon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα πως εχεις μεινει σε ογκοχρεωση ακομα? Ποσα δινεις τον μηνα? Συνηθως ο ISP σου εχει μια προσωπικη σελιδα που δινεις το κωδικο σου και σου δειχνει ποσα εχεις ανεβασει και ποσα εχεις κατεβασει. Με ποιον συνδεεσαι?
CHRIS_MALL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Άστα φίλε...otenet έχω.. αν μπορείς δώσε μου τα φώτα σου
thama Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε συντοπίτη, http://my.otenet.gr Εκει μέσα υπάρχει ανάλυση του λογαριασμού σου κανονικά. GL [EDIΤ] sto WebSelfCare! YΓ -- Μετα την Ξάνθη τι άλλο θα κάνουμε ???? :P
asmilon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν εχω Otenet,αλλα πιστευω αυτη η σελιδα θα σε καλυψει: https://my.otenet.gr/otenetselfcare/login.asp Γιατι δε παιρνεις καποιο πακετο απο τον ΟΤΕ χωρις ογκοχρεωση? Αν το παρεις απο καταστημα ΟΤΕ ή απο το 134 θα σου ερχεται το πακετο με δοσεις σε καθε λογαριασμο του τηλεφωνου σου... Κοιταξε το, δε νομιζω να σε συμφερει η ογκοχρεωση...
CHRIS_MALL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Thank you, θα το ψάξω... Δεν κρατιόμαστε οεο....!! :P
CHRIS_MALL Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 παιδιά τελικά δεν υπάρχει κάτι sot webselfcare, είναι όλα μηδενικά! Τι παίζει; Πως αλλιώς μπορώ να μάθω;
asmilon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 :-? Περιεργο κανονικα εκει επρεπε να σου εδειχνε την κινηση σου... Παρε τους ενα τηλεφωνο στο 801-11-35555 και ρωτα απο που μπορεις να μαθεις ποσο ειναι ο ογκος των δεδομενων που κατεβαζεις, αφου εισαι σε ογκοχρεωση...
mihalakis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 epishs mporeis na valeis to netlimiter pou krataei analitika statistika tou katevazeis kai ti anevazeis ana ora,hmera,mhna xrono,aiona,xilietia etc
CHRIS_MALL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 netlimiter ?? Τι είναι αυτό;; Πρόγραμμα;; Ευχαριστώ πολύ παιδιά
geovard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Βάλε τα στοιχεία σου στη φόρμα καί συνέχισε όλο με οκ,μη ξεχάσεις να πατήσεις εκεί πού λεει Γενικές Πληροφορίες,μετά πάτα στο αριστερό πάνελ κ.λ.π https://my.otenet.gr/otenetselfcare/login_ps.asp?language=greek
pisio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 εγώ χρησιμοποιώ το DU Meter σου λέει τι ανεβάζεις και τι κατεβάζεις κέθε μέρα και μήνα
CHRIS_MALL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε geovard το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά δεν μου εμφανίζει κάτι. Τέσπα, pisio αυτό που χρησιμοποιείς εσύ είναι κάποιο πρόγραμμα; Μπορώ να το βρω κάπου; Thanks
geovard Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε geovard το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά δεν μου εμφανίζει κάτι. Τέσπα, pisio αυτό που χρησιμοποιείς εσύ είναι κάποιο πρόγραμμα; Μπορώ να το βρω κάπου; Thanks Δεν καταλαβαίνω τι δεν σού εμφανίζει. Άμα βάλεις τα στοιχεία σου καί πατήσεις επιβεβαίωση τι βλέπεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.