Προς το περιεχόμενο

Ζητειται εμπειρος τεχνικος δικτυων

asmilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τα Linksys κιτρινο εχουν μεσα, αλλα σαφως μικροτερο!

Εγω πιστευω ο τυπος που θα παει για service, θα χρειαστει μετα δικο του "service" σε κανενα τρελαδικο! :mrgreen:

Δημοσ.

Για να εχουν γραψει τι παει που, προυποθετει μια στοιχειωδη οργανωση... Σε καμια απο τις φωτογραφιες δεν βλεπω κατι τετοιο!

Δημοσ.

Πάντως και εγώ έχω δεί τέτοια φάση σε δουλειά!!!! Νομίζω μάλιστα πως έκλαψα κιόλας πάνω από τα καλώδια!!!!!

Κι όμως υπάρχουν και μάλιστα νομίζω πως παίζει να έχω και φοτό, αν την βρώ θα την ποστάρω για κουτσομπολιό....

Δημοσ.

Λετε τα νερα που δειχνει στις τελευταιες φωτογραφιες, να ειναι απο τα δακρυα ολων των τεχνικων που αχοληθηκαν?? :mrgreen:

Δημοσ.
Λετε τα νερα που δειχνει στις τελευταιες φωτογραφιες, να ειναι απο τα δακρυα ολων των τεχνικων που αχοληθηκαν?? :mrgreen:

Παίζει!!! χαχαχαχα

Δημοσ.

Αυριο θα ποσταρω κι εγω μια φωτο απο το εργοστασιο (ειναι χαλι) αλλα δεν ειναι και τοσο οσο στις αλλες photos... ετσι για πλακα...

Δημοσ.

dscf0935largezt3.jpg

Ενταξει το τηλεφωνικο κεντρο δεν το εστησα εγω αλλα το παλικαρι που ασχολειται εχει φτιαξει στο laptop του σχεδιαγραμμα οποτε βγαζει ακρη αμεσως. Στο router παλι τα καλωδια τα εχω ονομασει με νουμερα και γραμματα οποτε παλι βγαζω ακρη και εχω και σχεδιαγραμμα απλα δεν ειναι ομορφα ετσι οπως τα βλεπω και θα παραγγειλω στον αλουμινα κανα σχεδιο να τα κρυψω...

Δημοσ.

koita se sxesh me tis panw foto egw ayto to lew

EPAGGELMATIKH DOULEIA :P

krima ston typo pou tha paei na vgalei to fidi apo thn trypa

san na xemplekeis spaggo apo xartaeto tha einai :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...