Προς το περιεχόμενο

Ένας χρόνος χωρίς Jeronimo Groovy

^_NikitaS_^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπράβο σου φίλε που άνοιξες αυτό το thread.Πραγματικά ο groovy,είχε γίνει ο κοινός φίλος μας σε δύσκολες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές.Πόλλες φορές οι παραγωγοί συμπονούσαν τα λόγια μας και οι συμβουλές τους ήταν αρκετά δόκιμες,αλλά και εμείς οι ακροατές τους νιώθαμε πολύ κοντά μας.Δεν θα ξεχάσω την ήμερα που ο Πέτρακας είχε κάποιο πρόβλημα και η εκπομπή των παιδιών το μεσημέρι είχε πάρει έναν μελαγχολικό τόνο.Τότε πραγματικά λυπήθηκα.

Είναι κρίμα ένας τόσο ιστορικός σταθμός,που ξεκίνησε ως πειρατικός και αργότερα ορθοπόδησε,να μην μπορέσει να επιζήσει και να συντροφεύει εμάς αλλά και απόμενες γενειές.

Δεν νομίζω πως ο jeronimo δεν είχε υψηλή ακροαματικότητα,απλά η νέα διεύθυνση του σταθμού πρέπει να είχε πιό κερδοφόρα σχέδια στο μυαλό της ,τα οποία μάλλον δεν ευδοκίμησαν.

Τα λόγια της κοπελιάς στο mail προς τον Τάκη Φωτίου νομίζω πως αντικατοπτρίζουν τα αισθήματα κάθε φίλου του σταθμού,και καλό είναι όλοι να το διαβάσουν για να δουν τι σήμαινε για εμάς το ραδιόφωνο αυτό.

Με τη σειρά μου εύχομαι στο μέλλον να δούμε ξανά όλους τους αγαπημένους παραγωγούς κάτω από μια κοινή στέγη,από ένα μέρος στο οποίο η λογοκρισία δεν θα έχει θέση,και από το οποίο θα μας κρατούν συντροφιά όπως τότε,τις όμορφες μέρες του σταθμού.

Δημοσ.

παιδια και εμενα μου λειπει πολυ αυτος ο σταθμος!

εδω και πολλα χρονια μου χαριζε συντροφια με τις μεταμεσονυχτιες εκπομπες του οταν ξαγρυπνουσα μου χαριζε γελιο με το groovy time και ολες τις επιτυχιες που ηθελα να ακουσω με ολες τις υπολοιπες εκπομπες του!

ελπιζω να τον ξανα φτιαξουν καποτε για εμας τους παλιους!

Δημοσ.

Παλιά άκουγα JG αλλά κάποια στιγμή παρατήρησα ότι το πρόγραμμα είχε χαλάσει πολύ.

Έβαζε πολλά Ελληνικά και μάλιστα του χειρίστου είδους. Απο εκείνη τη στιγμή εγκατέλειψα. Ένα χρόνο μετά εγκατέλειψε και αυτός...

Δημοσ.

Μόνο τα χείριστα ελληνικά ή και το κάθε 10 λεπτά διαφημίσεις...

Εγώ ευτυχώς έχω εγκαταλείψει το σταθμό πολλά πολλά χρόνια πριν.. Τώρα πια μάλιστα δεν θέλω ούτε να ακούω τέτοιου είδους σταθμούς...

Δημοσ.
Πέρασε ένας χρόνος που έκλεισε το πιο αγαπητό ραδιόφωνο της Ελλάδας...

Εδώ στο blog του Τάκη Φωτίου υπάρχει ένα πολύ ωραίο mail μιας ακροάτριας. Εγώ συμφωνώ μαζί της... http://takisfotioy.blogspot.com/

Οι γνώμες δικές σας...

doxa to 8eo..

Δημοσ.
Έχω έναν εκ των πολλών δίσκων που έβγαλε ο JG. Καλά που μου το θυμήσατε, να πάω να τον πετάξω.

loooll wraios

na po thn amartia mou epoxh gymnasiou dhladh pano apo 10 xronia prin psiloakouga jg, ala eytyxos ebala myalo grhgora kai allaksa gousta. perasame se pio sobarh hlektronikh mousikh, thymamai paleya sta xania na piaso LIFE FM pou epeze psy trance, drum& bass...ktlp kai ebaza to radiokasetofono pshla pano sthn ntoulapa gia na exei shma (psiloepiane arga to brady mono!!!). Opote phgena athina akouga synexeia life kai ksodeua kai kana 15-20 ri xilliarika se diskous sto discobole sthn glyfada! Ola ta lefta se diskous phgenane.

Δημοσ.
apta liga kala pou xan oi xilwseis sthathmwn einai oti efyge o jeronimo apo ta aytia mas,kai o atlantis!kamia 10ria akoma na fygoun mia xara thamaste!

κι ομως ειναι ακομα εδω!!!!για βαλε 105.2 και κλαψε!αχαχχαχααχχαχα

Δημοσ.

Καλά πιστεύω πως ότι η πορεία για τον φούντο ήταν αναμενόμενη….(αν και είχα σταματήσει να ακούω τα τελευταία χρόνια από τότε που επαψε να βάζει rock εκπομπές, άλλα από φίλους που συνέχισαν να ακούν κάποιους παραγωγούς όπως τον Πετρακα, και μου έλεγαν περιστατικά. )

Θυμάμαι πήγαινα γυμνάσιο 92ʼ-93ʼ και ακούγαμε με την υπόλοιπη καφροπαρεα Πετρο Γκουντελα, στέλναμε και γράμματα στην εκπομπή και ζητάγαμε το ταδε Μεταλ τραγουδι…ήταν τότε πραγματικά ωραίες εποχές…!!

Επίσης για κάποια περίοδο πριν 6-7 χρόνια άκουγα μια εκπομπή τα σαββατοκύριακα που την κανανε Ο Μανωλοπουλος και ο Μανολασκος με τρελή πλακά και θυμάμαι την χαρακτηριστική ατάκα της εκπομπής "Αρχηγέ…. να σου σκάσω ένα δυναμιτακί" (δεν θυμάμαι πως λεγόταν ο τίτλος της)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...