Sgus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα, έχω έναν AMD 2,8 κάρτα γραφικών :ATI Radeon 9600 SE 512mb RAM και έναν Seagate 120gb SATA σκληρό. Παίζω ένα game το οποίο είναι αρκετά βαρή και πραγματικά το PC σέρνεται.Η ερώτηση είναι η εξής:Τι είναι καλύτερο να αλλάξω/αναβαθμήσω για να παίζει καλύτερα.Πρέπει να επισημάνω ότι μπορεί τα 512mb RAM να ακούγονται λίγαόμως το PC δεν φορτώνει σχεδόν τίποτα από θέμα windows (ακόμα και πολλά services τα έχω βγάλει).Από την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φτέει ο Seagate γιατί κάθε φορά που κολάει το game ακούω τον σκληρό να γκαζώνει σαν τρελό!Και αν τελικά πρέπει να πάρω σκληρό τι προτείνεται που να είναι πιο γρήγορος. btw Το pc είναι φρεσκοφορμαρισμένο.
nikoskon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Η γραφικών σου είναι αρκετά παλιά και κομμμένη εκδοση της 9600 με 64bit δίαυλο. Κατ'εμέ από εκεί αρχίζει το κακό. Κατα δεύτερον χρειάζεσαι τουλάχιστον άλλη μια 512 RAM.
Sgus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ποιό game; /sc lineage II Θα προσπαθήσω να δανειστώ μία μνήμη από κάποιον φίλο μου να δω αν θα υπάρξει κάποια διαφορά,απλά δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και πάρω τελικά κάτι που δεν με βοηθήσει καθόλου.
spirosta Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Το ότι δουλεύει σαν τρελός ο σκληρός δεν σημαίνει ότι φταίει αυτός αλλά σημαίνει ότι η μνήμη σου είναι λίγη και δεν μπορεί να φορτωθεί το παιχνίδι σε αυτή και άρα έχεις μεγάλη εικονική μνήμη στον σκληρό άρα φορτώνει ασταμάτητα ο σκληρός.. Η κάρτα γραφικών άμα μειώσεις λίγο τις επιδόσεις δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά όπως είπαν οι προηγούμενη είναι κομμένη έκδοση της κανονικής 9600. Γνώμη μου... Αρχικά βάλε τουλάχιστον άλλα 512μνήμη...
x_vagos_x Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά θέλεις μνήμη... ( Η κάρτα θα ήταν πιο χρήσιμη στο μνήμα... )
JOHNX2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 me ena setaki apo ta parakato 1) 512MB RAM DDR400 2) NVIDIA 7600GT 256MB DDRIII 3) MAXTOR MAX-LINE III 250GB 16MB CACHE THA ISE OK GIA TA EPOMENA 2 XRONIA BASH TON PAIXNIDION TON OPION PEZEIS!!! I TIMI TOU PAKETOU POU SOU PROTINO EINE 270EURO PERIPOU.. KAI AS SOU TA ANALISW..... 1) AFOU LES OTI DOULEUEI SINEXIA O SKLIROS STA GAMES SIMENEI OTI DEN EXIS ARKETI RAM KAI TO PC DHMIOYRGEI EIKONIKH MNIMH...... 2) AFOU LES OTI EXIS MIA 9600 SE... XRIAZESE EPIGONTOS MIA PIO POWERFULL VGA LOGO TOU OTI EXIS MIA KARAKOMENI EKDOSI...!! 3) AFOU LES OTI O SKLIROS SOU KANI SAN NA ARPAZI POLI SINTOMA DEN THA EXIS PLEON DEDOMENA GIATI O SKLIROS SOU THA TA PEKSI SINTOMA!!!!!!!! OPOTE MIN TO SKEUTESE!!!! IT'S ONE WAY.... JUST UPGRADE!!! TO PC SOU DEN THA ANTEXI GIA POLI ALOSTE DOSTOU LIGO AIMA!!!
Sgus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 me ena setaki apo ta parakato 1) 512MB RAM DDR400 2) NVIDIA 7600GT 256MB DDRIII 3) MAXTOR MAX-LINE III 250GB 16MB CACHE THA ISE OK GIA TA EPOMENA 2 XRONIA BASH TON PAIXNIDION TON OPION PEZEIS!!! I TIMI TOU PAKETOU POU SOU PROTINO EINE 270EURO PERIPOU.. KAI AS SOU TA ANALISW..... 1) AFOU LES OTI DOULEUEI SINEXIA O SKLIROS STA GAMES SIMENEI OTI DEN EXIS ARKETI RAM KAI TO PC DHMIOYRGEI EIKONIKH MNIMH...... 2) AFOU LES OTI EXIS MIA 9600 SE... XRIAZESE EPIGONTOS MIA PIO POWERFULL VGA LOGO TOU OTI EXIS MIA KARAKOMENI EKDOSI...!! 3) AFOU LES OTI O SKLIROS SOU KANI SAN NA ARPAZI POLI SINTOMA DEN THA EXIS PLEON DEDOMENA GIATI O SKLIROS SOU THA TA PEKSI SINTOMA!!!!!!!! OPOTE MIN TO SKEUTESE!!!! IT'S ONE WAY.... JUST UPGRADE!!! TO PC SOU DEN THA ANTEXI GIA POLI ALOSTE DOSTOU LIGO AIMA!!! Ο MAXTOR MAX-LINE III 250GB 16MB CACHE που μπορώ να τον βρω και ποιά είναι η τιμή του? Επίσης ο σκληρός είναι SATA ή SATA 2?γιατί SATA 2 δεν υποστιρήζει η μητρική μου.
JOHNX2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ton skliro mporis na ton vris apo edo http://www.newtechlabs.gr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=332 einai S-ATA II alla mpeni kanonika kai xoris kanena ma kanena problima se SATA aplo (I diladi) aloste molis ton paris tha dis pano oti exi kai jumber to opio ton kani apo S-ATA II se S-ATA I... OK?
Sgus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ton skliro mporis na ton vris apo edo http://www.newtechlabs.gr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=332 einai S-ATA II alla mpeni kanonika kai xoris kanena ma kanena problima se SATA aplo (I diladi) aloste molis ton paris tha dis pano oti exi kai jumber to opio ton kani apo S-ATA II se S-ATA I... OK? Τον έχεις δοκιμάσει?είναι γρήγορος? Για το θέμα της κάρτας γραφικών δεν νομίζω να πάω να αγοράσω γιατί το game το παίζω με τα χειρότερα γραφικά (μόνο τετράγωνα βλέπω!) Θα δανειστώ μία Ram από κάποιον φίλο και αν δεν δω διαφορά θα πάρω τον σκληρό.
JOHNX2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 kai ine para poli grigoros o skliros gia S-ATA II ton exo kai ego sto sistima mou..
dpolal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τον έχεις δοκιμάσει?είναι γρήγορος?Για το θέμα της κάρτας γραφικών δεν νομίζω να πάω να αγοράσω γιατί το game το παίζω με τα χειρότερα γραφικά (μόνο τετράγωνα βλέπω!) Θα δανειστώ μία Ram από κάποιον φίλο και αν δεν δω διαφορά θα πάρω τον σκληρό. Αρχικά θέλεις άλλα 512ΜΒ μνήμης, μετά με μια μεταχ. ΑΤΙ 9800pro στα 70-80 ευρώ θα είσαι πάρα πολύ καλύτερα από ότι έχεις τώρα. Για τον δίσκο δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, απλά λόγο του swap file δουλεύει πολύ.
spirosta Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Να πω και κάτι άλλο... Αν θες να δεις αμέσως διαφορά μην πάρεις σκληρό αλλά μνήμη. Εκεί είναι το κύριο πρόβλημα. Σκληρό να πάρεις θα δεις ελάχιστη βελτίωση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.