Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω κατι παπουτσια!!!

DangerZone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ρε παίδες!!!!

Είναι κατι puma παπουτσια παλιούτσικα ...

Ηταν μετα απ'τα mostro!!

pumael1.jpg

Δειτε την φωτο και plz πειτε μου απο αν ξερετε πως τα λενε και αν ξερετε απο που μπορω να τα αγορασω online (κανενα καταστημα με eshop!)

Thanx!

Δημοσ.

Eυχαριστω!!

Μηπως ξερετε κανενα ελληνικο που να τα πουλαει (και..οχι μεταχειρισμενα!!!!!:P)

PS: τα παπουτσια τα λενε puma zip-up τελικα?? Oλο αυτο (sand black suede) ειναι για το χρωμα??

Τα μαυρα δλδ θα λεγονται puma black zip up ??

Δημοσ.

λοιπον...

τα παπουτσια που ψαχνεις ειναι τα "PUMA circat" . Κυκλοφορουν σε τρια στυλ, εσυ εχεις τα PUMA circat, PUMA Circat V (velcro strap with the zip) .

με ενα search στο google βρηκα αυτα τα αποτελεσματα, ριξτους μια ματια...ειναι online stores και τα εχουν και σε καλες τιμες..

PUMA CIRCAT

8-)

Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω εισαι μεγαλος!! :D

Μηπως ξερετε κανενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ μαγαζι που να πουλαει παπουτσια???

Γιατι δεν παιζει να τα παραγγειλω απο καμια Αμερικη!!!

Εαν δεν υπαρχουν εδω στην Ελλαδα μηπως Αγγλια (ειναι εκει η αδερφη μου οποτε μπορει να μου τα στειλει!!)

Δημοσ.

Tόσο πολύ σου άρεσε το παπούτσι?Τέσπα,περι ορέξεως ουδείς λόγος..πάντως είμαι σίγουρος οτι θα το βρείς στα στοκ της εταιρείας,τα είχε πάρει και ένας γνωστός μου πριν απο μισό χρόνο περίπου γύρω στα 30 ευρώ.

Δημοσ.

χεεχεχε μεχρι και στα Puma forums μπηκα για να τα βρω ποια ειναι :P

:wink: :D

ναι ρε μπορεις να ψαξεις σε διαφορα μαγαζια να τα εχουν stock , κατεβα μια θεμιστοκλεους που ειναι ολα μαζεμενα.. αν δε βρεις εδω, ψαξε online κατι θαβρεις σιγουρα αγγλια για να στο φερει η αδερφη σου. :D

Δημοσ.
Tόσο πολύ σου άρεσε το παπούτσι?Τέσπα,περι ορέξεως ουδείς λόγος..πάντως είμαι σίγουρος οτι θα το βρείς στα στοκ της εταιρείας,τα είχε πάρει και ένας γνωστός μου πριν απο μισό χρόνο περίπου γύρω στα 30 ευρώ.

Otan les stock ennoeis ayto sth nea smyrnh?Γιατι αν εννοεις αυτο απο τιμεσ δε λεει(εκτος απο καποια σπασμενα νουμερα-κυριως μικρα-που τα χει στο καλαθι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...