Προς το περιεχόμενο

Reset IP πως ?? ΟΤΕΝΕΤ

thanos75x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες ελεος...

Kανω restart το dsl router και μου βγαζει συνεχεια την ιδια IP

Πήρα τηλ στην otenet και μου ειπανε οτι δεν εχω static και οτι επρεπε να αλλαζει...

Μου ειπανε να μεινω 10min εκτος για να κανει reset...

Στο σπιτι με forthnet & linksys μολις βγαλω το ρευμα αλλαζει αμεσως...

Εδω γιατι μου σπαει τα νευρα ?

Εχω την ιδια IP απο χθες...

Δημοσ.

auto giati se pirazi?

opos kai na exei an minis gia ligi ora ektos kai meta kanis reset kapia stigmi tha paris allh ip. pantos katasimptosi pernis tin idia. ektos kai an katalathos tin exeis orisi esi ! alla auto einai ligo apithano ...kane 2-3 prospathies an 5-10 lepta.

Δημοσ.

αλλιως υπαρχει σε καποια router μεσα στο control panel τους η επιλογη να κανεις lock / unlock line ή connect/ disconnect adsl line, συνηθως οταν κανεις κατι τετοιο αλλαζει η IP.

Kαλα οσο αφορα την ΟΤΕΝΕΤ, ειχα πει οτι θελω static & Guess what εχω dynamic...

Δημοσ.

Μπα δεν κανει τιποτα αυτο το προγραμματακι το εχω δοκιμασει ξανα...

βγαζει το εξης μηνυμα :

The operation failed as no adapter is in the state permissible for this operation.

Δημοσ.
Μπα δεν κανει τιποτα αυτο το προγραμματακι το εχω δοκιμασει ξανα...

βγαζει το εξης μηνυμα :

The operation failed as no adapter is in the state permissible for this operation.

sigoura den exeis static?

Δημοσ.
αλλιως υπαρχει σε καποια router μεσα στο control panel τους η επιλογη να κανεις lock / unlock line ή connect/ disconnect adsl line, συνηθως οταν κανεις κατι τετοιο αλλαζει η IP.

Kαλα οσο αφορα την ΟΤΕΝΕΤ, ειχα πει οτι θελω static & Guess what εχω dynamic...

partous gia kana parapono.kati lathos tha egine stin kataskeui .

Δημοσ.

Τους πήρα τηλ και επιμενουν πως πρεπει να μενω εκτος 10 λεπτα και μετα ισως αλλαξει η IP... :(

ΔΕΝ εχω static επιμενω!

Μου το εξακριβωσαν και απο otenet...

Δημοσ.

mporei na bgalei kai to kalodio sixronismou.poles fores ama bgeis kai xanampeis akariea tha xanapareis tin idia ip.tora isos na exeis pesei opos kai me tin vivo pou edine static gia dynamic apla ekove kapoia ports.

Δημοσ.

Εχω το (Telindus) router αυτο μου εδωσαν απο otenet.

Εψαξα μεσα στα menus αλλα δεν ειδα να λεει πουθενα lock και τετοια... εκτος κι αν ειμαι τοσο αδεξιος που δεν το βρηκα

Παντως η κοπελα στο helpdesk μου ειπε οτι ετσι ειναι οι ρυθμισεις να κανει 10 λεπτα να αλλαξει η IP... αφου το αποσυνδεσω απο την πριζα :(

Τι να πω δεν ξερω. Σας ευχαριστω ολους παντως που με βοηθατε με τις απαντησεις σας

Δημοσ.

φιλε και γω με οτενετ φοιτητικο δεν μπορουσα να αλλαξω ip. τελικα διαπιστωσα πως ηταν static και τους εστειλα email. την επομενη μερα ηταν dynamic.

και για να μην παιδευσαι με καλωδια στο router απλα κανε αποσυνδεση-επανασυνδεση απο τις ρυθμισεις του. εγω για να μην κανω reboot, πηγαινω στο Quick Configuration του Jetspeed που εχω και αλλαζω μια τυχαια παραμετρο ωστε να αποσυνδεθει, μετα ξαναβαζω τη σωστη και επανασυνδεεται με διαφορετικη ip.

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
Εχω το (Telindus) router αυτο μου εδωσαν απο otenet.

Εψαξα μεσα στα menus αλλα δεν ειδα να λεει πουθενα lock και τετοια... εκτος κι αν ειμαι τοσο αδεξιος που δεν το βρηκα

Παντως η κοπελα στο helpdesk μου ειπε οτι ετσι ειναι οι ρυθμισεις να κανει 10 λεπτα να αλλαξει η IP... αφου το αποσυνδεσω απο την πριζα :(

Τι να πω δεν ξερω. Σας ευχαριστω ολους παντως που με βοηθατε με τις απαντησεις σας

an bgaleis kai to tilefoniko kalodio kai xasei ton sigxronismo tha einai mia xara gia na deis an allazei.ego pantos tha xeromoun na ixa static.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...