Προς το περιεχόμενο

adsl on start up, ginetai???

metatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo conn-x, ginetai na kanei automata connect sto dyktio to pc moy xoris na patao ego connect to/internet connexion...

(thelo stin periptosi poy kanei epanekinisi kai leipo na mpei mono toy sto dyktio kai na arxisei na katevazei...)

mporo na to kano kapos???

eyxaristo!

Δημοσ.

ti lete pou den ginetai. antigrafeis mia sintomefsi tis sindesis tis ADSL stin ekkinisi tou start menu kai kaneis tin rithmisi redial if line drops klik, kai me to pou xekinaei sindeetai sto internet. egw auto kanw sto pc mou me to crypto f200 pou exw me forthnet.

Δημοσ.

Κι εγώ όταν έβαλα ADSL έψαξα για ένα πρόγραμμα που να κάνει κάτι τέτοιο αλλά δεν βρήκα πουθενά. Έτσι έφτιαξα ένα δικό μου και δουλεύει μια χαρά.

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ

Ελπίζω να σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Εκτός από αυτό που είπε ο alexb_10 , που έχω εφαρμόσει κι εγώ με το ίδιο modem

DiMeR καλωσήρθες και...

υπάρχει και το ADSLkeepAlive...

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτός ο τρόπος αλλά είναι μεγάλη μανούβρα... Το καλύτερο είναι αυτό :

Πίνακας Ελέγχου > Συνδέσεις Δικτύου > Δεξί κλικ στην σύνδεση > Δημιουργία Συντόμευσης > ''Ναι'' > στο εικονίδιο που δημιουργήθηκε > 2πλό κλικ > Ιδιότητες > Δεύτερη καρτέλα... > Μόνο το 1ο να έχει ''ν'' > Στο από κάτω βάλε 3 > πιο κάτω βάλε 10 δευτ. > οκ > σύρε την συντόμευση από την επιφ στο φάκελο Εκκίνηση της Έναρξης

Δημοσ.
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος αλλά είναι μεγάλη μανούβρα... Το καλύτερο είναι αυτό :

Πίνακας Ελέγχου > Συνδέσεις Δικτύου > Δεξί κλικ στην σύνδεση > Δημιουργία Συντόμευσης > ''Ναι'' > στο εικονίδιο που δημιουργήθηκε > 2πλό κλικ > Ιδιότητες > Δεύτερη καρτέλα... > Μόνο το 1ο να έχει ''ν'' > Στο από κάτω βάλε 3 > πιο κάτω βάλε 10 δευτ. > οκ > σύρε την συντόμευση από την επιφ στο φάκελο Εκκίνηση της Έναρξης

Το ίδιο γίνεται και στα vista????

Δημοσ.

Μάλλον... ( Αν δεν βλέπεις κάτι διαφορετικό ή κάτι που να μην υπάρχει στα Vista, λογικά δεν γίνεται... )

Δοκίμασε και πες μας

Δημοσ.

na rotiso kai kati allo esas poy opos fainetai to katexetai!!!

yparxei kapoios tropos otan kamia fora moy "peftei" i syndesi (synvainei poy kai poy kai epeidi leipo meres apo to spiti den thelo na pigainei xameno to adsl kai tsampa to reyme...)na epanasyndeetai?

san to redial poy eixe i apli syndesi me to modem... (i' to keep connection alive poy eixe to norton...)

eyxaristo (elpizo na exete kai gia ayto kapoia lysi i' rytmisi...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...