domen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω δει και άλλα παρόμοια θέματα και θέΛω και εγώ επειγόντως τη ΒΟΗΘΕΙΑ σας. Έχω έναν 300GB δίσκο WD 7200rpm(SATA 1) εσωτερικό τον οποίο τον έχω κάνει εξωτερικό με επιπλέον θήκη. Ξαφνικά μια μέρα εκεί που είχα βάλει μετακίνηση σε κάτι αρχεία από τον εσωτερικό στον εξωτερικό κ το είχα αφήσσει το pc γυρνώ και είχε γίνει αυτόματα! restart είχε κολλήσει εκεί που βγαίνει το σηματάκι των win κ όταν ξαναμπήκα μου έλεγε πως θέλει format!! o δίσκος(Ο εξωτερικός)!! Τον πάω στα multirama για ανάκτηση δεδομέμων κ ως μόνη λύση του κάνουν ΓΡΗΓΟΡΟ format κ με ένα πρόγραμμα προσπαθούν να ανακτήσουν ότι μπορούν..Κάτι φακέλους βρίσκουν αλλά τπτ άδειοι κ τπτ που να μπορεί να ανακτηθεί... Τι μπορεί να έχει πάθει στα ξαφνικα ; Καμία συμβουλή κανείς; To γρήγορο format ήταν τελειωτικό ή υπάρχει ελπίδα; S . O .S 300GB ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!
Hlapatsas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Με το γρήγορο format δεν διαγράφεται τίποτα,μόνο οι διευθύνσεις των δεδομένων.Τη διαδικασία την έχω κάνει πολλές φορές.Δοκίμασε το προγραμματάκι File Scavenger.Αν δεν γίνει τίποτα και με αυτό...
PATRINOS06 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 otan lew egw gia ta multirama.......ta dedomena de xathikan,tha sou spasoun ta neyra ligo alla sigoura (ta perissotera) tha ta vreis.theleis omws enan allo 300ari kata pasa pithanothta.EASY RECOVERY legetai to programma pou xrhsimopoiw,ths ONTRACK.exartatai vevaia kai apo to ti exikiwsi exis me tous sklhrous....kalh epityxia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.