Προς το περιεχόμενο

Windows are unable to format the drive..

jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο forum. Τις προαλλες αγορασα τον WD2500JS [sata2] σαν εξτρα αποθηκευτικο χωρο για το συστημα. Η μητρικη μου υποστηριζει Sata generation1 δισκους αλλα με το jumper στην θεση 5-6 συμφωνα με το site της WD καταφερε και τον ειδε. Παρολ' αυτα μολις παω να τον ανοιξω απο το my computer κανοντας διπλο κλικ στο driveletter του παιρνω το εξης: "the disk in drive G is not formatted. Do you want to format it now?" Κανω click στο yes αλλα μετα απο λιγη ωρα αφου αρχισει το format τα windows κολλανε ή βγαζουν error που αναφερει οτι δεν μπορουν να τον διαμορφωσουν. Δοκιμασα να του κανω format μεσα απο το CD εγκαταστασης των windows αλλα και εκει τα ιδια. Φως ειδα μονο με το προγραμμα της WD "data lifeguard tools" που καταφερε και του εκανε φορματ αλλα το προβλημα στα windows παραμενει το ιδιο! Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει??

Δημοσ.

Ευχαριστα νεα. Δοκιμασα να φτιαξω partition μικροτερο απο την μεγιστη χωρητικοτητα του δισκου και τo disk management τα καταφερε! Eτσι τωρα υπαρχουν 2 προσπελασιμα partitions το ενα κοντα στα 100GB και το άλλο περιπου στα 135. Ευτυχως ο δισκος ζει! Τωρα το γιατι δεν μπορουν τα win να κανουν φορματ σε ολοκληρο το δισκο δεν ξερω αν θα το μάθω ποτέ...

Δημοσ.

mallon exei kapoia xtyphmena sector ekei sta 15gb pou den formares.....

ama einai kainourgios o diskos kala einai na ton steileis gia eggyhsh kai na sou dwsoun enan kainourgio....an einai palios apo thn allh dokimase to "hdd regenerator" kalo programma alla den einai free.....an pali exeis windows xp xwris servise pack i windows 2000 xwris sp4 den sou anagnorizei partition megalytera apo 137gb

ps : kala gia 98 i melenium den to syzhtame apoklietai na ton doune oloklhro pote !!!!

Δημοσ.

συμφωνα με το disk management δεν υπαρχει χωρος εκτος των 2 partitions. δεν εχω αφησει κατι απ'εξω δηλαδη. H μεγιστη χωρητικοτητα του δισκου ειναι 232,88. Κανενας 250αρης δεν ειναι και 250GB. Παντα μας κλεβουν κατι..

εν τω μεταξυ αυτο που λες για μη αναγνωριση partitions > 137GB μου το ειπαν και στην τεχνικη υποστηριξη αλλα τα XP μου εχουν SP2. περιεργο. θα δοκιμασω να κανω το 1partition 150GB καποια στιγμη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...