red7genius Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια θελω να μου πειτε ποιο πακετο ειναι καλο να αγορασω?? εννοω απο αποψη ταχυτητας και τιμης... τα φοιτητικα ειναι καλα? ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αν είσαι φοιτητής και προς το παρόν δε σε ενδιαφέρει ταχύτητα > 1024Kbps, τα φοιτητικά πακέτα αξίζουν με τα 1000. Έχω βάλει Hellas On Line 768Kbps και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα 9.9eu το μήνα που δίνω + τον πολύ καλό εξοπλισμό που σου δανείζουν
Greek-Lord Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν τελειώσει η 12μηνη δέσμευση σου είσαι υποχρεωμένος να επιστρέψεις τον εξοπλισμό..
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι, στην HOL ο εξοπλισμός είναι με χρησιδανεισμό. (Τώρα βέβαια, αν υπάρχει δυνατότητα και το Fritz!Box Fon το κοστολογούν σε καλή τιμή, σκέφτομαι στο τέλος του χρόνου να το καπαρώσω για τον αδερφό μου...)
red7genius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 μονο στην ΗΟL? γιατι στην ΟΤΕΝΕΤ AS POYME DEN NOMIZV NA ISXYEI?
-htf-viper151 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 οχι δεν ισχυει..εκει παιρνεις τον εξοπλισμο αγοραζοντας τον.ασε που στην hol πρεπει να παρεις αναγκαστικα και σταθερο με προεπιλογη φορεα
thes1os Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Στην ΟΤΕνετ δεν πληρώνεις τον εξοπλισμό στο Φοιτητικό και εκέι στον "δανείζουν" αλλά σιγά τα "δανεικά". Στις περισσότερες περιπτώσεις μετά απο κάποιους μήνες ΑΝ δεν είσαι αυχαριστημένος παίρνεις ένα router και ησυχάζεις. Αυτή τη στιγμή η ΟΤΕνετ δεν έχει βγάλει νέα προσφορά αλλά μέχρι πριν μια βδομάδα έτσι ήταν
red7genius Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 καλα μετον εξοπλισμο...ποια προσφορα ειναι καλη τωρα? για να τρεχει τουλαχιστον με μια ταχυτητα και να μην σερνεται...
thes1os Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δεν έχεις και πολλά να ψάξεις. Αν έχεις ήδη εξοπλισμό και σε καλύπτει απο δίκτυο η vivodi βάλε vivodi που είναι 10 ευρώ τον μήνα στα 1024. Αλλιώς βάλε ΟΤΕνετ με 1024 και φτηνο-εξοπλισμό στα 18 ευρώ τον μήνα. Μεγάλη διαφορά και αξίζει της vivodi ακόμα και αν δεν έχεις εξοπλισμό παρ'ότι θα την πληρώσεις την διαφορά των 214 οτενετ - 130 vivodi = 84 ευρώ για την αγορά του εξοπλισμού, σκέψου όμως ότι θα έχεις όποιο router θες και όχι το κωλοmodemάκι Sagem που δίνει η ΟΤΕνετ. Τώρα απο ταχύτητες της Vivodi στο παγκράτι συγκεκριμένα δεν ξέρω. Ξέρεις ότι αυτό εξαρτάται απο πολλά πράγματα... Εγώ με ΟΤΕνετ φοιτητικό στα γιάννενα στα 768 έχω 75-80 kb/sec σταθερά.. Σε ενδιαφέρει; Δεν σε ενδιαφέρει... Καλύτερα αποφάσισε τί θες και ρώτα συγκεκριμένα τί εμπειρία έχουν οι άλλοι στην περιοχή σου απο τον εκάστοτε πάροχο. Είσαι και γαύρος...
anthony_88 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Exei κανεις το πακετο vivodi 1024 το φοιτητικο στην περιοχη των Αθηνων να μας πει αν ειναι ικανοποιημενος??
red7genius Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Εγώ με ΟΤΕνετ φοιτητικό στα γιάννενα στα 768 έχω 75-80 kb/sec σταθερά.. Σε ενδιαφέρει; Δεν σε ενδιαφέρει... LOL.......Respect!!!!
red7genius Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 otenet http://diodos.gsrt.gr/PackagesISP.aspx?isp=18 vivodi http://diodos.gsrt.gr/PackagesISP.aspx?isp=22 sthn οτενετ ο εξοπλισμος μαλλον ειναι δωρεαν... "με την προϋπόθεση ότι έχει πραγματοποιηθεί αναβάθμιση των αντίστοιχων υποδομών (DSLAMs) στην περιοχή του συνδρομητή" πως το ελεγχω αυτο? υπαρχει καποια σελιδα?
thes1os Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 "με την προϋπόθεση ότι έχει πραγματοποιηθεί αναβάθμιση των αντίστοιχων υποδομών (DSLAMs) στην περιοχή του συνδρομητή" πως το ελεγχω αυτο? υπαρχει καποια σελιδα? Υπάρχει αυτό αλλά έχει ξανασυζητηθεί στο forum και βγήκε στο συμπέρασμα ότι λέει ό,τι θέλει. Πάντως φαντάζομαι ό,τι σου πεί εκεί αυτή θα είναι και η επίσημη απάντηση που θα λαμβάνεις. Είσαι και γαύρος...
anthony_88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Me συνδεση 1024 απλη(οχι wireless) στο φοιτητικο, ο ΟΤΕ δινει modem/router ή USB Modem?? Μπαινω στο site και τα πεδια στα οποια βαζει tick για το τι περιλαμβανει δε μου φορτωνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.