savvvas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί να μου φτιάξει κανείς, ένα συγκριτικό πίνακα, που να συγκρίνει τις χρεώσεις των Vodafone, Cosmote, TIM, Q, Frog,και Mad? Έχω ακούσει πως η Q, η Frog Mobile, και η Mad καρτοκινητή, είναι πολύ φτηνοτερες από τις άλλες εταιρίες, παρόλο που δεν δίνουμε και πολύ σημασία. Και για αυτόν τον λόγο, θέλω τον συγκριτικό πίνακα. Α! Και κάτι άλλο! Έχει δοκιμάσει κανείς την Frog, ή την MAD? Έχω ακούσει πολλά θετικά για αυτές τις δύο. Αληθεύει?
kostastnt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Να σου πω τι ξέρω εγώ. Η frog είναι θυγατρική της cosmote. Η MoMad είναι της ΤΙΜ. Και οι δυο έχουν πολύ φθηνά μηνύματα, αλλά η frog δεν έχει ειδοποίηση κλήσεων. Επίσης οι κάρτες ανανέωσης του χρόνου ομιλίας είναι δυσεύρετες σε μικρά μέρη (χωριά κτλ.) για την frog και την momad. Εγώ σου πρότείνω Q η οποία χρησιμοποιεί τις κεραίες της vodafone και σε κεντρικές περιοχές έχει βάλει δικές της κεραίες επιτέλους, οπότε έχει το πιο δυνατό σήμα. Επίσης η Q έχει πολύ χαμηλές χρεώσεις σε σχέση με vodafone, tim και cosmote. Αν τώρα θες υπηρεσίες του στυλ να κατεβάζω τραγούδια, ταινίες στο κινητό η q δεν σου κάνει. Η tim έχει πολλές προσφορές, όπως το πολύ επιτυχημένο "Non Stop 500", οπού παίρνεις μια ΤΙΜ εσύ, μία ΤΙΜ η γκόμενα σου και μιλάτε 500 λεπτά το μήνα και έχετε 500 sms με 4 ευρώ το μήνα. Η cosmote είναι απλά ακριβή. Οι προσφορές που έχει είναι πάντα υποδεέστερες της Vodafone και της TIM. Η Vodafone βγάζει πολύ καλές προσφορές και αυτή. Ειδικά το CU βγάζει κάτι κορυφαία πακέτα μυνημάτων. Έχει και το Pointmania που μακροπρόθεσμα θα σου αποφέρει καλά δώρα. Συμπερασματικά σου προτείνω Q γιατί είναι φθηνή, έχει τις απαραίτητες υπηρεσίες και έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις νούμερο. Κάτι τελευταίο: Η Q εδώ και λίγο καιρό ανήκει στην ΤΙΜ.
de173 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Η Q πώς ανήκει στην ΤΙΜ και εκμεταλλεύεται κεραίες τις Voda;
ATG Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Η Q πώς ανήκει στην ΤΙΜ και εκμεταλλεύεται κεραίες τις Voda; Έχει συμφωνία περιαγωγής με τους κόκκινους πολύ πριν αγοραστεί από την ΤΙΜ. Δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο (περιμένουμε να λήξει) ούτε το δίκτυο της ΤΙΜ μπορεί ακόμα να ανταποκριθει στο traffic.
dimitris74 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ομως οταν σε καλουν οι άλλοι χρεώνονται περισσοτερο και αν δεν κάνω λάθος σε μερικές εταιρείες ειναι και έξω απο τον δωρεαν χρόνο ομιλίας. ps. εχω καιρο να ασχοληθω με κινητα και ισως εχουν αλλαξει τα προγραμματα, στο δικο μου τιμ παντως τα q ειναι εξω απο το δωρεαν χρονο ομιλιας
-htf-viper151 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Βασικα η συμφωνια τιμ-q απ'οσο ξερω δεν εχει κλεισει..απλα ανηκουν στον ιδιο ομιλο..ελπιζω να μην εχω χασει τιποτα
kostastnt Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Η συμφωνία έχει κλείσει δείτε εδώ. Επισυνάπτω για όσους βαριούνται. Στις 31 Ιανουαρίου 2006 η ΤΙΜ Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Q Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. από την Helen GAC Τηλεπικοινωνίες Α.Ε., θυγατρική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στην ΤΙΜ Ελλάς, με ύψος τιμήματος ?350 εκατ., συμπεριλαμβανομένων ?25 εκατ. δανειακών υποχρεώσεων της Q TELECOM. Η εξαγορά ολοκληρώθηκε μετά τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων από αρμόδιες τις ρυθμιστικές αρχές και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού. Επισυνάπτω και από την σελίδα της Q. 31/01/2006 Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ INFO-QUEST ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ Q TELECOMMUNICATIONS Η Info-Quest γνωστοποιεί ότι στα πλαίσια της από 27/10/2005 σύμβασης πώλησης, μεταβίβασε σήμερα το σύνολο των μετοχών της εταιρίας Q-TELECOMMUNICATIONS A.E.T. έναντι ?325 εκ. στην εταιρία Hellen GAC Telecommunications A.E., η οποία ανέλαβε επιπλέον να αποπληρώσει και το ομολογιακό δάνειο της Q-TELECOMMUNICATIONS ύψους ?25 εκ. Η εταιρία Hellen GAC Telecommunications A.E. είναι θυγατρική της TIM HELLAS A.E., που ελέγχεται από τις επενδυτικές εταιρίες APAX Partners και Texas Pacific Group. Β. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ TIM ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ Q TELECOMMUNICATIONS Η ΤΙΜ Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Q Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. από την Helen GAC Τηλεπικοινωνίες Α.Ε., θυγατρική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στην ΤΙΜ Ελλάς, με ύψος τιμήματος ?350 εκατ., συμπεριλαμβανομένων ?25 εκατ. δανειακών υποχρεώσεων της Q TELECOM. Η εξαγορά ολοκληρώθηκε μετά τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων από αρμόδιες τις ρυθμιστικές αρχές και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μετά την εξαγορά η Q TELECOM θα δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητη εταιρεία με την ίδια ομάδα διοίκησης και επικεφαλή τον κ. Κώστα Πριγκιπάκη ως Διευθύνοντα Σύμβουλο. Η εξαγορά της Q TELECOM χρηματοδοτήθηκε με συνδυασμό δανεισμού, ίδια κεφάλαια από την ΤΙΜ Ελλάς και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια που ανήκουν σε συνδεόμενες εταιρείες των APAX Partners και Texas Pacific Group, τους μετόχους της ΤΙΜ Ελλάς. Ο δανεισμός, ύψους ?200 εκατ., πραγματοποιήθηκε με συμπληρωματική έκδοση προνομιούχων εγγυημένων ομολόγων κυμαινόμενου επιτοκίου με λήξη το 2012 από θυγατρική της ΤΙΜ Ελλάς. Η συμπληρωματική έκδοση αναμένεται να ολοκληρωθεί την 1η Φεβρουαρίου 2006. Οι JPMorgan και Deutsche Bank ενήργησαν ως οικονομικοί σύμβουλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.