Προς το περιεχόμενο

Απεγκατάσταση ''άχρηστων προγραμμάτων'' από sony vaio FE21M

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτηκα να δημιουργησω αυτο το θεμα γιατι πιστευω πως πολλοι χρηστες του συγκεκριμενου φορητου θελουν να ελαφρυνουν καπως το συστημα τους. Παρακαλω λοιπον τους χρηστες του εν λογω φορητου να αναφερουν τα προγραμματα τα οποια ''εδιωξαν'' και εαν προεκυψαν τυχον προβληματα.

Δημοσ.

Οταν το ειχα πρωτοπαρει εσβησα σχεδον οτιδηποτε υπηρχε μεσα και τελικα ειδα μια μικρη βελτιωση στις επιδοσεις του. Τπτ απ'οτι απεγκατεστησα δε μου δημιουργησε προβλημα. Βεβαια οταν τελικα του εκανα φορματ μονος μου και του περασα μονο win το μηχανημα πετουσε.

Μια φιλη που ειχε σβησει τα παντα εσβησε και τους drivers για wlan με αποτελεσμα να χρειαστει recovery.

Δημοσ.
Οταν το ειχα πρωτοπαρει εσβησα σχεδον οτιδηποτε υπηρχε μεσα και τελικα ειδα μια μικρη βελτιωση στις επιδοσεις του. Τπτ απ'οτι απεγκατεστησα δε μου δημιουργησε προβλημα. Βεβαια οταν τελικα του εκανα φορματ μονος μου και του περασα μονο win το μηχανημα πετουσε.

Μια φιλη που ειχε σβησει τα παντα εσβησε και τους drivers για wlan με αποτελεσμα να χρειαστει recovery.

File paparoupa mporis eykola na alaksis to leitourgiko sta sony ?

Δημοσ.

Αν εχεις τα drivers του laptop σε cd τοτε τιποτα δεν ειναι δυσκολο αρκει να στηνεις windows που να ειναι συμβατα με το laptop! καποια τρωνε καποια κολληματα με πιο παλια versions των windows... ;)

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι εχει το φορητο πολλα χρησιμα προγραμμα και μαλιστα απο εμπορικες εκδοσεις, ποια απο αυτα ειναι τελικα αχρηστα?

Δημοσ.

Εξαρταται τι εννοεις ευκολο. Ειναι λιγο δυσκολο να κανεις την ενεργοποιηση των windows καθως και το να περνας χειροκινητα τους drivers, τους οποιους πρεπει να γραψεις σε ενα cdακι και να τρεξεις ξεχωριστα καμια 10αρια setups.

Αλλα αξιζει τον κοπο προκειμενου να μη σου ζηταει σε καθε επανεκκινηση να εγκαταστησεις ενα dvd προγραμματα που πιθανοτατα δε θα χρησιμοποιησεις ποτε...

Βεβαια και το ποια προγραμματα ειναι αχρηστα ειναι υποκειμενικο.

Δημοσ.
Εξαρταται τι εννοεις ευκολο. Ειναι λιγο δυσκολο να κανεις την ενεργοποιηση των windows καθως και το να περνας χειροκινητα τους drivers, τους οποιους πρεπει να γραψεις σε ενα cdακι και να τρεξεις ξεχωριστα καμια 10αρια setups.

Αλλα αξιζει τον κοπο προκειμενου να μη σου ζηταει σε καθε επανεκκινηση να εγκαταστησεις ενα dvd προγραμματα που πιθανοτατα δε θα χρησιμοποιησεις ποτε...

Βεβαια και το ποια προγραμματα ειναι αχρηστα ειναι υποκειμενικο.

Λοιπον εγω εχω τον φορητο εδω και ενα μηνα. Εχω απεγκαταστησει τα προγραμματα που ειναι trial και πολυ λιγα απο τα υπολοιπα. Προφανως εννοεις πως χρειαζεται να εχεις ενα αλλο αυθεντικο cd των windows για να κανεις ενεργοποιηση, μιας και το dvd system recovery κανει εγκατασταση και αλλα προγραμματα εκτος των windows. Αν εχω καταλαβει καλα εννοεις τους drivers που βρισκονται στο φακελο C:\Drivers. Δηλαδη μολις εγκαταστησεις τα windows, τρεχεις το cd με τους drivers που εχεις φτιαξει και κανεις απο εκει εγκατασταση χειροκινητα. Ετσι το εχεις κανει εσυ? Πες μου γιατι θελω να το κανω κι εγω.

Δημοσ.

Δοκιμασα αρχικα να κανω recovery βαζοντας μονο το πρωτο DVD, το οποιο αν θυμαμαι καλα εγκαθιστα τα win και τους drivers μονο. Μετα ζηταει να βαλεις το 2ο δισκακι για να περασει και τα αλλα προγραμματα, το οποιο εγω δεν εβαλα και μετα για πολλες επανεκκινησεις μου εβγαζε το γνωστο VAIO Recovery Console, το οποιο και εκλεινα. Καποια στιγμη σταματησε να το βγαζει.

Τελικα βεβαια εκανα εγκατασταση απο καποιο κανονικο cdακι των win, περασα τους drivers χειροκινητα και εκτοτε δουλευει μια χαρα, αλλα χωρις να δω καμια διαφορα στην ταχυτητα σε σχεση με το recovery που εκανα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...