kostastnt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ο παρακάτω οδηγός σας δείχνει κυριολεκτικά βήμα προς βήμα πως να αναβαθμίσετε το K750i σε W800i. Χρησιμοποιεί την τελευταία αναβάθμιση και φυσικά το μενού είναι στα ελληνικά. Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε σε αυτό το θέμα. Να σημειώσω πως είναι ο πρώτος οδηγός στα ελληνικά που επεξηγεί αυτήν την διαδικασία στα ελληνικά (ναί, ναί είμαι ψώνιο ). Τέλος να υπενθυμίσω πως δεν φέρω καμία ευθύνη σε περίπτωση που χαλάσει το κινητό σας. Αν και μέσα στον οδηγό επεξηγώ και πως να το επαναφέρετε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Καλή επιτυχία!!! Κατεβάστε τον οδηγό από εδώ!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ξανανέβασα όλα τα αρχεία γιατί από ότι είδα τα προηγούμενα διαγράφηκαν... Όσο για το τρίτο μέρος των οδηγών λογικά μέχρι τέλος της εβδομάδας θα είναι πάνω... Απλά θέλω να πω ότι το τρίτο μέρος θα απευθύνεται σε αυτούς που έψαξαν και λίγο μόνοι τους το SEFP και τα αρχεία που έχει μέσα το κινητό τους. Οδηγίες για να αναβαθμίσετε το K750i σε W800i. Εγκατάσταση patch σε ένα W800i. Το αρχείο αυτό περιέχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για τον 1ο οδηγό. Το αρχείο αυτό περιέχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για τον 2ο οδηγό. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ Λοιπόν επειδή βλέπω ότι ακόμα κάποιοι ασχολούνται με την αναβάθμιση του κ750i θα ξανα ανεβάσω τους οδηγούς στο rapidshare. Επειδή κατέστρεψα το k750i εδώ και καιρό πλέον δεν μπορώ να σας βοηθήσω σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Σας παρακαλώ να μην στέλνετε pm ή email γιατί όπως είπα δεν έχω πλέον k750i. Τα κανινούρια links θα τα βρείτε στην αρχική σελίδα. ΥΓ. Τρίτος οδηγός δεν θα υπάρξει. Είχα ξεκινήσει, αλλά στο σημείο που έφτασα είναι αδύνατο για κάποιον να συνεχίσει. ΥΓ2. Για όσους έχουν CID49 επίσης δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς σταμάτησα να ψάχνω άλλο για updates. Αυτοί οι σύνδεσμοι θα ισχύουν για άλλους 6 μήνες τουλάχιστον. 1ος Οδηγός: Οδηγίες για την αναβάθμιση του K750i σε W800i 2ος Οδηγός: Οδηγίες για την εγκατάσταση διάφορων βελτιώσεων(patch) 1ο Αρχείο: Περιέχει τα αρχεία που θα χρειαστείτε για τιτον 1ο οδηγό 2ο Αρχείο: Περιέχει τα αρχεία που θα χρειαστείτε για τον 2ο οδηγό Να προσθέσω κάτι ακόμα. Όσοι χρησιμοποιήσατε το patch για να ακούτε ράδιο χωρίς handsfree θα παρατηρήσατε ότι δεν πιάνει κανένα σταθμό. Αν όμως βραχυκυκλώσετε με κάτι σιδερένιο (τσιμπιδάκι, συνδετήρα, κλειδιά κτλ) το 2ο λαμάκι από αριστερά προς τα δεξιά τότε θα πιάνεται πολλούς σταθμούς!!!
giorgos_rom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 na rothso kati oi fakeloi autoi pou einai>>>>>>???????
kostastnt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εκεί που λέω τι χρειαζόμαστε δίνω ένα πακέτο με αρχεία κάτω από το καλώδιο. Εκει μέσα θα βρεις μόνο τους φακέλους [Firmware],[sEFP],[uSB Flash Drivers],[FAR Manager]. Τα υπόλοιπα αρχεία που λέω θα μας βοηθήσουν όταν το σκαλίσουμε κι άλλο το κινητό στον επόμενο οδηγό (μάλλον το απογευματάκι). Σας άρεσε???
kostastnt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ανέβασα νέα έκδοση. Στην καινούρια απλά διόρθωσα το κομμάτι που επισήμανε ο φίλος από πάνω.
giorgos_rom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 den mporo na sundeso to kinhto, milao gia ekei pou les na xo pathmeno to c kai na balo to kalodio den entopizei to kinito giati???
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα;; Ο μόνος λόγος που θέλω να το δοκιμάσω είναι για να έχω κλειστό το κινητό και να το δουλεύω σαν mp3 player... Οι αναβαθμίσεις μετά γίνονται κανονικά; ως w800?
Meraklis56 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 αυτο μας ενδιαφέρει.Δηλαδή αν πάθει πρόβλημα το κινητό η εγγυήση πάπαλα?
insomniac_new Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 αυτο μας ενδιαφέρει.Δηλαδή αν πάθει πρόβλημα το κινητό η εγγυήση πάπαλα? ennoeitai ..........
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Στο xiv λέει: επιλέγουμε τα αρχεία της δεξιάς στήλης. Πώς το κάνουμε αυτό; απλά κάνουμε click δεξιά;
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά μόλις το έκανα!!!!!!! ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!! Έχω το k750 με μενού w800 Απίστευτο. Χωρίς DavinciTeam, Χωρίς 9volto. kostastnt, bravo! όλα έγιναν όπως ήταν στον οδηγό, εκτός από κάτι prompts επιβεβαίωσης για κάποια πράγματα. Επίσης στο xiv αντιγράφουμε τα αρχεία ένα ένα.
kostastnt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Σαν W800i μέσω του SEUS δεν δοκίμασα αν αναβαθμίζεται. Μόλις βγει καινούρια έκδοση θα τους ανεβάσω τους φακέλους με τα καινούρια firmware και θα κάνετε την ίδια διαδικασία με αυτήν που έχω στον οδηγό.
wizard Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Με συγχωρείτε, αλλά μπορείτε να μου πείτε τι κερδίζω? Δηλαδή αλλάζει μόνο το μενού? Ή έχεις ουσιαστικές αλλαγές π.χ. στην ποιότητα του ήχου κλπ... Να σημειώσω ότι δεν έχω δει το μενού του W800. Τέλος αυτά που γράφεις μέσα στον οδηγό στο τέλος θα τα κάνεις σε αναβαθμισμένο κινητό ή γίνεται και σε 750 κανονικό? Είναι έτοιμες αυτές οι οδηγίες ή όχι ακόμα? Σε ευχαριστώ πολύ.
Petros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μολις το έκανα και εγώ και πέτυχε. Καλή δουλεία kostastnt. Αλλά μου φαίνετε ότι ακούγεται πιο βραχνά και πιο χαμηλά από πριν. Ιδέα μου είναι? α και να επισημάνω ότι χάθηκαν και όλα τα games, αλλά αυτά βρίσκονται εύκολα.
Bomber-21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Με συγχωρείτε, αλλά μπορείτε να μου πείτε τι κερδίζω?Δηλαδή αλλάζει μόνο το μενού? Ή έχεις ουσιαστικές αλλαγές π.χ. στην ποιότητα του ήχου κλπ... Να σημειώσω ότι δεν έχω δει το μενού του W800. Τέλος αυτά που γράφεις μέσα στον οδηγό στο τέλος θα τα κάνεις σε αναβαθμισμένο κινητό ή γίνεται και σε 750 κανονικό? Είναι έτοιμες αυτές οι οδηγίες ή όχι ακόμα? Σε ευχαριστώ πολύ. Ενα πλεονέκτημα είναι ότι θα έχεις flight mode.
giorgos_rom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 mporei na me boh8hsh kapoios 8elo na to kano kai ego.... ekei pou leei na pathso © posh ora na to xo pathmeno mou bgazei auto>>>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.