Προς το περιεχόμενο

Οδηγός για αναβάθμιση του K750i σε W800i και για patches!!!

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@giorgosrom Εμένα δεν μου έβγαλε αυτό το μήνυμα καμιά φορά. Το ψάχνω και θα σου απαντήσω μόλις βρω λύση...

@wizard Απλά να λες ότι αναβάθμισες το κινητό σου. Εκτός απ'το να πουλάς μούρη στους γνωστούς, δεν αλλάζει τίποτα ουσιαστικό.

Μερικές μικροβελτιώσεις είναι το WALKMAN. Μεγαλύτερη ταχύτητα στα μενού. Να ακούς mp3 και να έχεις κλειστό το κινητό. Αλλά και κάποια πράματα που πρέπει να είσαι λίγο έμπειρος για να τα πειράξεις, όπως αυτά που περιγράφω στην τελευταία σελίδα του οδηγού.

Εγώ σου προτείνω να το αναβαθμίσεις. Αλλάζει τελείως εμφάνιση το κινητό.

Δημοσ.

mhpos kano kapoio la8os ego??? to kalodio to sundeo gyro sta 15sec eno exo pathmeno to c kai sunexeizo na to patao mexri to telos tou leptou.. meta bgazei auto to msg. an breis kati se parakalo pes mou 8elo polu na to kano auto.. :(

Δημοσ.
mporei na me boh8hsh kapoios 8elo na to kano kai ego.... ekei pou leei na pathso © posh ora na to xo pathmeno mou bgazei auto>>>>

Λοιπόν θα αποσυμπιέσεις τα αρχεία του φακέλου usb_flash_driver.zip στον φάκελο C:\WINDOWS\system32\drivers

Αν το λύσει ή αν δεν το λύσει πες μου.

usb_flash_driver.zip

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση kostastnt.

Αφού είναι έτσι δε νομίζω να το κάνω δεδομένου ότι το κινητό δεν έχει κλείσει ούτε μήνα και να πω την αλήθεια φοβάμαι μη μου βγάλει τίποτα κλασσικά προβλήματα (π.χ. joystick), το πάω για επιδιώρθωση και μου την πουν όταν δουν το αλλαγμένο μενού ;)

Και κάτι τελευταίο. Έστω ότι κάνω την αναβάθμιση, μετά για να αλλάξω firmware ακολουθώ τις οδηγίες της SE για το W800i κανονικά έτσι? Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία?

Δημοσ.

Αν είναι εύκολο μια βοήθεια...

Έχω παρόμοιο πρόβλημα μ' αυτό του giorgos_rom.

Πατάω 'c' στο κ750, βάζω το καλώδιο και μετά αφού περνάω στις

επιλογές FLASH και FS, επιλέγω FLASH, και μου βγάζει:

"Script flash_mode execution error!",

"Error code: 0".

Δημοσ.

@dimitris74 Με την ίδια διαδικασία αλλά πρέπει να βρεις τα firmware από K750i. Θέλεις να τα ανεβάσω κάπου???

Παιδιά όσοι έχετε προβλήματα δεν μπορώ να σας βοηθήσω δυστυχώς... Εμένα δεν μου έβγαλε τίποτα τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι να δοκιμάσετε σε άλλον υπολογιστή.

Δημοσ.

Λοιπόν για όσους έχουν προβλήματα με την αναβάθμιση. Ας δοκιμάσουν να περάσουν σαν οδηγούς για την συσκευή [sony Ericsson USB Flash] το πακέτο zip που ανέβασα στο προηγούμενο post. Μόνο έτσι υπάρχουν πιθανότητες να δουλέψει σωστά.

Και κάτι ακόμα. Όσοι αναβαθμίσατε το κινητό σας σε W800i προσέχτε γιατί το IMEI που βγαίνει όταν πατήσετε *#06# είναι το κανονικό του κινητού και όχι αυτό που βάλατε όσοι έχετε κλεμμένο κινητό.

Δημοσ.

Το flight mode είναι αρκετά χρήσιμο, καθώς μπορείς να χρησιμοποιείς το κιν σαν mp3 player olny, με αποτέλεσμα πολύ μεγάλη αυτονομία. Επίσης ο media player είναι φοβερός και οργανώνεται καταπληκτικά με το Disc2Phone της sony ericsson.

Το must feature θα ήταν ένας aac+ decoder :) ωστε να διπλασιάσουμε τα τραγούδια στην memory stick :) (τα 64kbps aac+ ακούγονται σαν 128kbps mp3)

Δημοσ.

Ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό!

Λοιπόν για όσους έχουν προβλήματα με την αναβάθμιση. Ας δοκιμάσουν να περάσουν σαν οδηγούς για την συσκευή [sony Ericsson USB Flash] το πακέτο zip που ανέβασα στο προηγούμενο post. Μόνο έτσι υπάρχουν πιθανότητες να δουλέψει σωστά.

Ακόμα και έτσι δεν αλλάζει κάτι. Πάλι το ίδιο μήνυμα λάθους βγάζει...

Απομένει να δοκιμάσω σε άλλο pc.

Όταν γίνει w800 ισχύει οτι χάνουμε το κουμπάκι των συντομεύσεων;

Θα δοκιμάσω και σε άλλο pc, όχι τόσο για να το μετατρέψω σε W800, όσο για να περάσω κάτι ωραία patches του Κ750, όπως το rf_circuits_on_off_k750 (ουσιαστικά flight mode, χωρίς την ανάγκη να κλείσει το κινητό. Αλλάζεις απλά προφίλ!)

Οπότε αναμένουμε οδηγίες και γι' αυτά.

Δημοσ.

Λοιπόν... Ξεκινάω να ετοιμάζω και τον άλλο οδηγό.

@AbreLosOjos Θα προσθέσω και αυτό το Patch αφού το θέλεις. Το κουμπάκι των συντομεύσεων όντως χάνεται, αλλά εγώ το έβαλα στο joystick όταν το πατάω προς τα πάνω...

[OFFTOPIC]

Όσοι ενδιαφέρεστε αποκλειστικά για το [Flight Mode] να ξέρετε ότι οι εταιρίες είναι ζόρικες σε αυτό. Πέταξα πριν ακριβώς μια βδομάδα και όταν είδαν οι αεροσυνοδοί ότι είχα το κινητό ανοιχτό, μόνο τρομοκράτη δεν με είπαν. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν προμηθεύσει τις αεροσυνοδούς με βιβλιαράκια όπου λένε ποιά κινητά έχουν Flight Mode και έχουν φωτογραφίες από τα κινητά. Όταν είδαν το δικό μου, μου είπαν ότι δεν είναι στην λίστα, οπότε αν δεν το κλείσω θα φωνάξουν αστυνομία. Αυτά ισχύουν για την LTU. Η κοπέλα μου που ήρθε με Aegean δεν την είπαν τίποτα...

[/OFFTOPIC]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...