Προς το περιεχόμενο

Οδηγός για αναβάθμιση του K750i σε W800i και για patches!!!

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε εμένα φόρτιζε πάντως και πριν ως k750 και τώρα ως w800.

BTW, τελικά αν περάσουμε κάποιο από τα καινούρια patches θα χαθούν τα πάντα από το κινητό; πρέπει να πάρω backup?

Δημοσ.
Σε εμένα φόρτιζε πάντως και πριν ως k750 και τώρα ως w800.

BTW, τελικά αν περάσουμε κάποιο από τα καινούρια patches θα χαθούν τα πάντα από το κινητό; πρέπει να πάρω backup?

Δεν χάνεται τίποτα με τα patches. Δεν χρειάζεται backup

Δημοσ.
exei dokimasei kanenas na perasei patches xwris na ginei anava8misi se w800??

Diladi paizoun ta patches kai oi efkolies tous se k750i??

Thanks..;)

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα λόγω CID49, αλλά ναι, αρκεί να κατεβάσεις τα κατάλληλα αρχεία από εδώ

Δημοσ.

To w800_R1BC002_flight_mode δεν δουλεύει... επιλέγω το τελευταίο profil (Γραφείο) κάνω restart και αφού μπω στο μενού μου βγάζει στιγμιαία no signal και μετά αμέσως COSMOTE.

Κατά τα άλλα όλα καλα!!! Το notification calls φοβερό! Το χρειαζόμουνα :)

Επίσης ένα άλλο είναι πως όταν βάζεις έναν αριθμό στην blacklist ναι μεν γλυτώνεις από την κλήση (στέλνει σήμα busy), αλλά δεν γλυτώνεις από το SMS με την χαμένη κλήση :evil:

Δημοσ.
To w800_R1BC002_flight_mode δεν δουλεύει... επιλέγω το τελευταίο profil (Γραφείο) κάνω restart και αφού μπω στο μενού μου βγάζει στιγμιαία no signal και μετά αμέσως COSMOTE.

Αν θυμάμαι καλά, επιλέγοντας το τελευταίο προφίλ (Office) το κινητό δείχνει να λαμβάνει σήμα (από τη μπάρα πάνω αριστερά), αλλά στην πραγματικότητα είναι σε flight mode. Δοκίμασε να σε πάρεις τηλέφωνο να σιγουρευτείς ;)

Επίσης, με restart του τηλεφώνου δεν λειτουργεί το flight mode.

Πρέπει να ξαναβάλεις χειροκίνητο το προφίλ, οπότε δεν είναι ανάγκη να το κλείνεις...

Δημοσ.

Τελικά μόνο σε εμένα δεν δούλεψε το flight mode από το προφίλ. Ακόμα το παλεύω.

Κάτι ακόμα. Παρατήρησα ότι μερικές φορές στο κινητό μου δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Αν τύχει και σε εσάς μην τρομάξετε. Ένα απλό reset τις κάνει να φαίνονται κανονικά.

Δημοσ.

Kosta poli kalos o odigos soy. Petixe kai se emena! Exo ena problima. Molis sindeo to kinito ston ipologisti xreiazetai drivers gia na anagnoristei. Distixos aytoi poy eixa gia to k750 den kanoyn. Exete kapoia lisi?

Edit: Telika brika ti lisi. Katebasa toys usb drivers gia to w800 apo to site tis sony ericsson.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...