giorgos_rom Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 dokimasa se alla 2 pc to problhma paramenei to idio.. epeisis to eipa se allous 2 filous na to kanoun kai stous 2 bgazei to idio problhma me ton _koulis..
dimitris74 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ypomoni paidia. distixos apo oti eida den ginetai kati me to cid 49,
AbreLosOjos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστούμε και τον kostastnt και εσένα dimitris74 για το ενδιαφέρον.
VSt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 poly kalo epaixe mia xara mia erotisi mono to k750i h mpataria forthize kai apo thn usb. sto w800 den exei ayth thn epilogi ?
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Σε εμένα φόρτιζε πάντως και πριν ως k750 και τώρα ως w800. BTW, τελικά αν περάσουμε κάποιο από τα καινούρια patches θα χαθούν τα πάντα από το κινητό; πρέπει να πάρω backup?
VSt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Σε εμένα φόρτιζε πάντως και πριν ως k750 και τώρα ως w800. ok tora paizei thanks
kostastnt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Σε εμένα φόρτιζε πάντως και πριν ως k750 και τώρα ως w800. BTW, τελικά αν περάσουμε κάποιο από τα καινούρια patches θα χαθούν τα πάντα από το κινητό; πρέπει να πάρω backup? Δεν χάνεται τίποτα με τα patches. Δεν χρειάζεται backup
chrisrer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 sto davinci team lene opti mporoun na kanoun update ta sony k750 me cid 49 emeis giati den mporoume? mipos prepei na kanoume kapia parametropiisi i allo flash program?
maxtak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 exei dokimasei kanenas na perasei patches xwris na ginei anava8misi se w800?? Diladi paizoun ta patches kai oi efkolies tous se k750i?? Thanks..
AbreLosOjos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 exei dokimasei kanenas na perasei patches xwris na ginei anava8misi se w800??Diladi paizoun ta patches kai oi efkolies tous se k750i?? Thanks.. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα λόγω CID49, αλλά ναι, αρκεί να κατεβάσεις τα κατάλληλα αρχεία από εδώ
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 To w800_R1BC002_flight_mode δεν δουλεύει... επιλέγω το τελευταίο profil (Γραφείο) κάνω restart και αφού μπω στο μενού μου βγάζει στιγμιαία no signal και μετά αμέσως COSMOTE. Κατά τα άλλα όλα καλα!!! Το notification calls φοβερό! Το χρειαζόμουνα Επίσης ένα άλλο είναι πως όταν βάζεις έναν αριθμό στην blacklist ναι μεν γλυτώνεις από την κλήση (στέλνει σήμα busy), αλλά δεν γλυτώνεις από το SMS με την χαμένη κλήση :evil:
Compaq99 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Doyleyei se K750 Vodafone live h prepei na ginei prota unbraded?
AbreLosOjos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 To w800_R1BC002_flight_mode δεν δουλεύει... επιλέγω το τελευταίο profil (Γραφείο) κάνω restart και αφού μπω στο μενού μου βγάζει στιγμιαία no signal και μετά αμέσως COSMOTE. Αν θυμάμαι καλά, επιλέγοντας το τελευταίο προφίλ (Office) το κινητό δείχνει να λαμβάνει σήμα (από τη μπάρα πάνω αριστερά), αλλά στην πραγματικότητα είναι σε flight mode. Δοκίμασε να σε πάρεις τηλέφωνο να σιγουρευτείς Επίσης, με restart του τηλεφώνου δεν λειτουργεί το flight mode. Πρέπει να ξαναβάλεις χειροκίνητο το προφίλ, οπότε δεν είναι ανάγκη να το κλείνεις...
kostastnt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Τελικά μόνο σε εμένα δεν δούλεψε το flight mode από το προφίλ. Ακόμα το παλεύω. Κάτι ακόμα. Παρατήρησα ότι μερικές φορές στο κινητό μου δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Αν τύχει και σε εσάς μην τρομάξετε. Ένα απλό reset τις κάνει να φαίνονται κανονικά.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Kosta poli kalos o odigos soy. Petixe kai se emena! Exo ena problima. Molis sindeo to kinito ston ipologisti xreiazetai drivers gia na anagnoristei. Distixos aytoi poy eixa gia to k750 den kanoyn. Exete kapoia lisi? Edit: Telika brika ti lisi. Katebasa toys usb drivers gia to w800 apo to site tis sony ericsson.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.