Προς το περιεχόμενο

Οδηγός για αναβάθμιση του K750i σε W800i και για patches!!!

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@gponiris Real Media αρχεία δεν παίζει σίγουρα και δεν θα παίξει με καμία αναβάθμιση, γιατί δεν υπάρχει hardware υποστήριξη στο κινητό. Αλλά παίζει αρχεία 3gp και mp4. Νομίζω ότι το mp4 είναι πολύ καλό και ίσως καλύτερο του rm.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά , το k750 αποσύρεται απο την αγορά???? Έτσι με ενημέρωσαν στο πλαίσιο και στο eshop!! Γιατί αυτό??? Αφού απο πωλήσεις πήγαινε μια χαρά... και της εταιρείας της απέφερε πολλά κέρδη ! Τι να πώ...και ήθελα να το αγόραζα!!!*&^*

Δημοσ.

Παιδια καλημέρα.Θέλω την βοήθειά σας:

Εχω αγοράσει απο Αγγλία πέρυσι τον Ιούλιο το k750 και δυστυχώς δεν έχει ελληνικά (το παρέδωσα στον πατέρα μου γιατί έχω το w900 τώρα).Θα ηθελα να μου πείτε αν γίνεται να το κάνω 800 και να περάσω τα ελληνικά.Ηέστω τα ελληνικά.Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.
Παιδια καλημέρα.Θέλω την βοήθειά σας:

Εχω αγοράσει απο Αγγλία πέρυσι τον Ιούλιο το k750 και δυστυχώς δεν έχει ελληνικά (το παρέδωσα στον πατέρα μου γιατί έχω το w900 τώρα).Θα ηθελα να μου πείτε αν γίνεται να το κάνω 800 και να περάσω τα ελληνικά.Ηέστω τα ελληνικά.Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

μπορεις να το πας σε ενα se service center με την αποδειξη αγορας και να στο κανουν δωρεαν η απο http://www.wotanserver.com με 7 ευρω!

Δημοσ.

Hello guys.Διάβασα για τν αναβάθμιση.είμαι κοζάνη και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορεί κάποιος να μου κάνει τν ανβάθμιση κ πόσο θα κοστίσει:confused: .Το κινητό το αγόρασα τν τετάρτη μεταχειριρισμένο.βοηθάει σε κάτι.pls ας απαντήσει κάποιος.thx προκαταβολικά.:)

Δημοσ.

ρε παιδιά ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο K750 Silver (Limited edition) και στο K750i (το απλό ,το μαύρο)??? Το Silver είναι πιο παλιό? Διότι το eshop εκεί που είχε διώξει εντελώς το k750i (μαύρο) ... τώρα ήρθε με το k750i Silver edition και το εμφανίζει σαν περιορισμένη έκδοση ... αυτό που σκέφτομαι και θέλω να μο πείτε τη γνώμη σας είναι ... μήπως το silver το είχαν εξαρχής στα αποθεματά τους και τώρα το έβγαλαν στη φόρα...? Με ενδιαφέρει να αγοράσω το k750 αλλά θέλω την τελευταία έκδοση firmware καθώς και το joystick να μην έχει προβλήματα, διάβασα σε ξένα φόρουμς πως στις τελευταίες παραγωγές k750i , δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα στο joystick... και σκέφτομαι , το silver θα είναι της πρώτης παραγωγής ..? (με τα προβληματάκια του και τα δευτερεύοντα firmware..?)

Δημοσ.

kalimera ...paides !!!

mporeite na moy steilei kapoios tis odhgies gia anavathmisei toy k750 se w800...giati apoedw poy tis katevasa polles fores moy grafei oti einai katestrameno to arxeio...!!!

eyxaristw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...