Προς το περιεχόμενο

Οδηγός για αναβάθμιση του K750i σε W800i και για patches!!!

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια sos. Τα εκανα ολα κανονικα και οταν εφτασα στο σημειο για εγκατασταση πιστοποιητικων αφου το συνδεσα και αρχισα την διαδικασια, οταν πατησα στο FS φορτωσε κατι και μετα εμεινε κολημενο στο 100%. Τι πρεπει να κανω? Ας ελπισουμε οτι δεν χαλασα το κινητο!

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικα θα βγει τριτο μερος;Και αν μπορει ας ανεβασει καποιος το KoStAsTnT2.rar για εμας που δεν προλαβαμε!

TElika file mou mporeis na mou peis an to vrikes to deutero meros??giati to psahno kai ego

Δημοσ.

Φιλε τιποτα!Επικοινωνησα με τον kostastnt και μου ειπε πως κατι επαθε ο υπολογιστης του και εχασε το KoStAsTnT2.rar και καποιος ισως του το εδινε αν το εβρισκε και οτι αν το επαιρνε θα το ανεβαζε το βραδυ της ημερας που μιλησαμε αλλα δεν εγινε οποτε μαλλον δεν το βρηκε!Εγω παντως θα παω 9volto για τη μετατροπη αυτη,20 ευρω θα δωσω αλλα θα ειμαι σιγουρος!

Δημοσ.
Λοιπόν, σας τα ανέβασα εγώ,

Greek_Instructions_to_turn_a_K750i_to_W800i

και

Greek_Instructions_to_patch_a_W800i

Φιλε αυτα μπορουμε να τα παρουμε απο τα ποστ του kostastnt που τα links ειναι ακομα ενεργα,αυτο που εχει ληξει ειναι το link απο το pdf "Greek_Instructions_to_patch_a_W800i" για το KoStAsTnT2.rar!Αν το εχεις το συγκεκριμενο rar σε παρακαλω ανεβασε το!Σ'ευχαριστω!
Δημοσ.

Επειδη μετα την αναβαθμιση σε w800i παρατηρησα οτι ο ηχος στα mp3 μου εχει ελλατωθει λιγο σε σχεση με πριν υπαρχει patch να το φτιαχνει αυτο ? και αν ναι που θα το βρουμε και πως θα το κανουμε να λειτουργησει στο κινητο?Ακουσα απο καποιους οτι το εχουν κανει ηδη και περνουν λιγο περισσοτερη ενταση..δηλαδη οσο ειχαν πριν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...