harrys23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα μικρο προβληματακι σε ενα pc εχω 2 sata σκληρους ο ενας ειναι τα windows 3η θεση για sata δεν ειχα οποτε αγορασα ενα IDE 200GB. στην motherboard ide1 ειχα το dvd writer το εβαλα ide2 και στην θεση του εβαλα το νεο σκληρο DE 200GB εχω αλλαξει ισα με 20 φορες τα πινακια θεση τιποτα το βλεπει το σκληρο ποτε σαν master η οταν αλλαζω πινακι σαν slave το θεμα ειναι το εξης. πριν εμφανισει το logo που φορτωνει τα windows με την μπαρα να τρεχει μου εμφανιζει αυτο (Δεν ηταν δυνατη η εκκινηση των windows λογο ενος προβληματος ρυθμισης των δισκων του υπολογιστη. Δεν ηταν δυνατη η αναγνωση απο την επιλεγμενη μοναδα δισκου εκκινησης και την μοναδα δισκου. Σας αναφερω οτι οταν αφερω το ρευμα απο το νεο IDE 200GB ανοιγει κανονικα ο υπολογιστης χωρις κανενα προβλημα.. πιστευω οτι ειναι θεμα με τα πινακια τι προτεινετε να κανω και πωσ να τα συνδεσω???? Σας υπερ ευχαριστω
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δεν χρειάζεται να βάλεις jumpers(πινάκια) εφόσον οι συσκευές είναι σε διαφορετικό ide. Δοκίμασε χωρίς jumpers.
harrys23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 thank you eftege telika to bios ta sata ta eixa ide eno eprepe na ta valo raid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.