Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv5295ea Ή Toshiba A100-192

errikos_slk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο laptop.εμφανισιακα το hp ειναι ανωτερο κατα την γνωμη μου!!!!εχει μεγαλη συνδεσιμοτητα απο οτι φαινεται.ειμαι ψιλο newbie στην κατηγορια laptop.To toshiba μου φαινεται πολυ λητο και δεν ξερω τι να επιλεξω..θελω LAPTOP ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΓΡΑΦΕΙΟΥ,GAME ( AGE OF EMPIRES) KAI ΠΟΛΥΩΡΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ DOWNLOAD STO ΝΕΤ 15-18 ΩΡΕΣ.ποιο απο τα δυο ειναι ποιο αξιοπιστο και ποιο καινουργιο μοντελο,μην σκασω 1400 ευρω και παω κλαφτος.?

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή και να πάρεις κάποιο με Core2 επεξεργαστή. Υπόψιν οτι σε λίγο καιρό βγαίνουν τα Vista και καλό θα ήταν να έχεις 64bit επεξεργαστή. Επίσης οι Core2 όσον αφορά τις επιδόσεις είναι αρκετά καλύτεροι απο τους απλούς DualCore.

Αν δε μπορείς να περιμένεις πάρε το Toshiba. Πολύ καλύτερη επιλογή σε σχέση με το HP αν και κατα €100 ακριβότερο.

Δημοσ.

σε ποσο καιρο βγαινουν οι core2 δηλαδη?και σε τι τιμη θα κυμαινονται περιπου?εγω πανω απο 1300-1400 δεν μπορω να διαθεσω...

Δημοσ.

Υπάρχουν ήδη στην αγορά Core 2 Duo και σιγά σιγά όλες οι εταιρίες βγάζουν και τα δικά τους μοντέλα.

Ρίξε μια ματιά για επεξεργαστές Τ5ΧΧΧ , T7XXX και τότε είσαι σίγουρα σε Core 2 Duo.

Δημοσ.

δηλαδη να μην παρω το toshiba τωρα που το βιαζομαι?ουτως η αλλως συνεχεια βγαινουν κανουργια πραγματα...δεν αξιζει το toshiba?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...