PlaStiK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα έχασα κάθε εμπιστοσύνη στις...googlικές μου ικανότητες, καθώς δεν κατάφερα να βρώ έναν δωρεάν DHCP server για windows. Υπάρχει κάτι τέτοιο?
ppetr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έχω την εντύπωση πως τα XP έχουν κάτι τέτοιο. Κοίτα στο Help των Windows
PlaStiK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ξέχασα να αναφέρω πως θέλω να τον τρέξω σε win2000 pro. Απ'οτι ξέρω οι μη-server εκδόσεις των windows έχουν ένα "κουτσουρεμένο" DHCP server για να δουλεύει το internet connection sharing, αλλά θα ήθελα κάτι που να μπορείς να το παραμετροποιήσεις όπως θέλεις, ένα πλήρη server δηλαδή.
sakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε το DHCP Turbo και πες μου και μένα γιατι με ενδιαφέρει. http://www.weirdsolutions.com/weirdSolutions/files/products/standardServerSoftware/turboDhcp/dhcpt_std_personal.exe
PlaStiK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ sakis, το κατέβασα και θα το δοκιμάσω μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Θα ποστάρω εδώ τις εντυπώσεις μου.
PlaStiK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν εγκατέστησα τελικά το DHCP Turbo και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει πολλές επιλογές για να το παραμετροποιήσεις, έχει επιλογές ασφαλείας και ένα σωρό πράγματα τα οποία ουτε κατα διάνοια δεν χρειάζομαι στο μικρό μου δίκτυο, οπότε δεν τα χρησιμοποίησα. Για τη σταθερότητα του δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα γιατί τρέχει εδω και 24 ώρες μόνο, παντως ως τώρα όποιο μηχάνημα συνδέσω στο δίκτυο παίρνει αμέσως IP, gateway, DNS server κλπ χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ τον sakis για την υπόδειξή του, ήταν αυτό που εψαχνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.