Προς το περιεχόμενο

Importing episodes for re-authoring

Timwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, προσπα8ώ να κάνω Re-Author σε ένα dvd με επεισόδια απο σειρά

με το ConvertXtoDVD, αλλά όταν πάω να εισάγω τα αρχεία βίντεο απο το original dvd βρίσκω κανονικά 4 τίτλους(όσα και τα επεισόδια υποτίθεται), αλλά τελικά δεν είναι τα επεισόδια χωρισμένα. Βασικά θέλω να φτιάξω μενού στο καινούργιο δισκάκι με άμεση πρόσωαση σε επεισόδια αλλά δεν είναι σωστά χωρισμένα... Μπορώ με κανένα πρόγραμμα να κάνω import τα σωστά αρχεία βίντεο ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ...

Δημοσ.
Καλημέρα, προσπα8ώ να κάνω Re-Author σε ένα dvd με επεισόδια απο σειρά

με το ConvertXtoDVD, αλλά όταν πάω να εισάγω τα αρχεία βίντεο απο το original dvd βρίσκω κανονικά 4 τίτλους(όσα και τα επεισόδια υποτίθεται), αλλά τελικά δεν είναι τα επεισόδια χωρισμένα. Βασικά θέλω να φτιάξω μενού στο καινούργιο δισκάκι με άμεση πρόσωαση σε επεισόδια αλλά δεν είναι σωστά χωρισμένα... Μπορώ με κανένα πρόγραμμα να κάνω import τα σωστά αρχεία βίντεο ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ...

Re-Author από DVD απευθείας με το ConvertXtoDVD δεν μπορείς να κάνεις (τουλάχιστον σωστά).

Γι' αυτό σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το AutoGK (free) να κάνεις το DVD, avi και να χωρίσεις την ταινία στις ενότητες που θες με το VirtualDub (free) και μετά με το ConvertXtoDVD να το ξανακάνεις DVD με menu κ.τ.λ.

Άλλος ένας τρόπος (δεν ξέρω τη δομή του DVD σου) είναι η χρήση του TMPEGEnc DVD Author.

Kαι βέβαια το DVDLab Pro 2 (το καλύτερο) αλλά θα ταλαιπωρηθείς αν δεν το ξέρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...