maria198026 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 kalimera paidia! Exv to exis problima. Prospathisa na egatastisw sto pc ena programma gia psifiaki camera kai ta epaixe. Ebgale ena minima otan ekana restart please wait while windows are configurating files kai emeine ekei. Prospathisa na se safe mode alla to apotelesma to idio. Exw win me alla den exv to cd. Mporw na kanw boot apo cd me win xp? Ti allo mporw na dokimasw?
dpurpler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Και δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα; Αν σε αφήνει, αγνοησε το μήνυμα αναμονής και πήγαινε και κάνε ένα system restore. Γενικά εγώ σε ψηφιακές δεν βάζω το λογισμικό τους, βλέπω σαν σκληρό την κάρτα μνήμης και μετά drag&drop τις φωτό. Πολύ πιο ασφαλές αυτό από το να βάλεις το saboyro-ware της κάθε εταιρίας.
maria198026 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δεν με αφήνει να κάνω απολύτως τίποτα. Μένει σε αυτήν την οθόνη. Δεν ανοίγει καθόλου τα win. Μήπως να κάνω format?
JXID Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Πεταξε τα Me.Ποτε δεν ηταν καλα απο την στιγμη που βγηκαν.Εγω θα εκανα format κια θα εβαζα xp.
maria198026 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μπορώ να κάνω όμως backup στην κατάσταση που είναι ή θα χάσω όλα τα αρχεία μου?
dpurpler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Το άφησες αρκετή ώρα μπας και ολοκληρώσει την διαδικασία του; Άστο κανα δίωρο. Δεν ξέρεις καμμιά φορά. Αν δεν πετύχει ούτε αυτό, μάλλον πας για φορμάτ. Επί τη ευκαιρία βάλε και τα ΧΡ!
dpurpler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εναλλακτικά, την ώρα που κολλάει, πάτα ένα CTRL-ALT-DEL και "σκότωσε" το πρόγραμμα που δημιουργεί το πρόβλημα. ¨ Ίσως ξεκολήσει έτσι και μετά πάρε ένα backup ή κάνε το system restore που ανέφερα και προηγουμένως. Καλή επιτυχία
maria198026 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Το δοκίμασα και συτό και το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει ο laptop τελείως. Δεν κάνει τίποτα απολύτως. Έχω απελπιστεί
maria198026 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Πως μπορώ να κάνω φορματ; Ευχαριστώ για τη βοήθεια
dpurpler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Laptop? Με WinMe? Τι επεξεργαστή και μνήμη έχεις? Έχει recovery CD?
dpurpler Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Σε παίρνει για XP. Αλλά αν ο υπολογιστής είχε recovery CD η διαδικασία επανεγκατάστασης Win είναι πολύ πιο εύκολη. Βάζεις το CD, μπαίνεις στο ΒΙΟΣ, ορίζεις να ξεκινήσει από CD, κάνεις restart, περιμένεις και είσαι jet. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πιο μεγάλη η διαδικασία κυρίως ΑΦΟΥ ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των WIN, όπου θα πρέπει να βάλεις τους οδηγούς των συσκευών κι άντε να τους βρείς σε laptop 6ετίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.