Προς το περιεχόμενο

ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό?

lefkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιστορία έχει ως εξής.Έκανα φορματ στο laptop (fujitsu-siemens amilo a 1630 [amd 3700 -64 bit]). καθώς έκανα διάφορα, κ πάντα όταν το άφηνα να κάνει κάτι (είτε μονο screen saver, είτε scannarisma, είτε εγγραφή DVD, είτε να παίζει μουσική) το μηχανημα κάνει ξερό shutdown. To παραξενο της υποθεσης είναι οτι στον event viewer δεν βλέπω τίποτα σχετικο, παρα μόνο ένα μήνυμα που έχω πααρκάτω. Εννοειται οτι έχω απενεργοποιήσει το "rebbot when system failure" 'η 'οπως λεγεται τελος πάντων, αν κ δε νομιζω να έχει καμια σχέση...'οτι κα να έκανα δεν έχω βγάλει άκρη. .Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει, ή αν το παρακάτω μήνυμα παίζει κανενα ρόλο?Ευχαριστώ.....

Α, η θερμοκρασία CPU είναι σταθερά και όπως παντα στους 75C και της mobo στους 50 με 52.....

post-26640-129062937377_thumb.jpg

Δημοσ.

πηγαινε στο boot και απενεργοποιησε την φραγη της cpu temp.... ισως κανει pick στους 90 ...... εαν αυτο γινεται θα πρεπει να ακους παρατεταμενο ηχο απο το bip σαν να κολλησε συσκευη. καλη τυχη

Δημοσ.

γειά,

όχι,δεν βγάζει ούτε παραθυράκι ούτε είναι απο temp,αυτή μένει σταθερά στους 75.Είναι θέμα seevices, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς.Διαπίστωσα οτι εμφανίζει συχνά (κ όταν κάνω εγκατάσταση)τα ακόλουθα 3 παράθυρα.Ξέρει κανείς που μπορώ να μάθω περισσοτερα για τα παραπάνω?Είδα οτι υπάρχει πρόβλημα στο να ξεκινήσει το service της φωτο 6,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό...

κάθε βοήθεια δεκτή..

post-26640-129062937709_thumb.jpg

post-26640-129062937711_thumb.jpg

post-26640-129062937712_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...