Icecut Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μια γνωστή μου θέλει να ξεκινήσει μια μικρή επιχείρηση με αναλώσιμα και κάποια pc parts.Μιας που είπα να τη βοηθήσω θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει και θέλει να με βοηθήσει να βρώ προμηθευτές τέτοιων ειδών.Στα αναλώσιμα έχω βρεί κάποιους με αρκετά καλές τιμές αλλα για hardware τίποτα,οπότε όποια βοήθεια θα ήτανε υπερπολύτιμη!Ευχαριστώ
kattistt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Κοιτα, οι πιο πολλες εταιριες οπως e-shop & plaisio προμηθευονται hardware (οσον αφορα υπολογιστες και περιφεριακα) απο την InfoQuest...
Dark_son20 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Quest Tan (http://www.tan.gr) Makedonika Periferiaka
Icecut Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Είναι κανέις εδώ ιδιοκτήτης τέτοιου καταστήματος να με διαφωτίσει,γιατί ναι καλές και γνωστές αυτές οι εταιρείες αλλα μάλλον έχω χαθεί στη μετάφραση..ευχαριστώ!
KWSN_Men Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Γιατί δεν προσπαθεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση σε ένα αντικείμενο που πραγματικά ξέρει;
Icecut Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Η κοπέλα δούλευε χρόνια σε εταιρεία με αναλώσιμα αλλά δε θέλει να περιοριστεί μόνο σε αυτά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και για επιδότηση...κάποιος που να θέλει να βοηθήσει??
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Και προσθέτω Braintrust Oktabit Interset Intersys BSI Digital Data TMP
maria_marios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ειναι ευκολο αυτο που ψαχνεις. Το βασικο για μενα ειναι να εχεις κερδος τουλαχιστον απο πωλησεις 50 με 80 % αν δεν παρεχεις υπηρεσια . Αλλιως δεν ανταπεξερχρεσαι στα βασικα μηνιαια εξοδα.
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Είμαι ο μόνος που βλέπει ονόματα τύπου maria_marios, evripidis_olga, vaggelis_eleni να ξεπηδάνε στο φόρουμ σήμερα για 1ο πόστ ξεθάβοντας τόπικς; What kind of troll juju is this>?
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Είμαι ο μόνος που βλέπει ονόματα τύπου maria_marios, evripidis_olga, vaggelis_eleni να ξεπηδάνε στο φόρουμ σήμερα για 1ο πόστ ξεθάβοντας τόπικς; What kind of troll juju is this>? Όχι. Έχεις εμένα για παρέα :>
kage Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 αν γινεται να εχεις 50-80% κερδος απο το καθενα τοτε να ανοιξω κ γω ενα...
Dark_son20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ειναι ευκολο αυτο που ψαχνεις. Το βασικο για μενα ειναι να εχεις κερδος τουλαχιστον απο πωλησεις 50 με 80 % αν δεν παρεχεις υπηρεσια . Αλλιως δεν ανταπεξερχρεσαι στα βασικα μηνιαια εξοδα. lololololololololololololololololol με το πλαίσιο-eshop στην αγορά με το ζόρι να βγάλεις 10% συνήθως για να έχεις ίδιες τιμές (όχι να χτυπήσεις κιόλας) παίζεις στο 4% τα λεφτά είναι στις υπηρεσίες, από πώληση δεν βγάζεις τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.