Προς το περιεχόμενο

Προμηθευτές hardware αναλωσίμων κ.λ.π...

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γνωστή μου θέλει να ξεκινήσει μια μικρή επιχείρηση με αναλώσιμα και κάποια pc parts.Μιας που είπα να τη βοηθήσω θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει και θέλει να με βοηθήσει να βρώ προμηθευτές τέτοιων ειδών.Στα αναλώσιμα έχω βρεί κάποιους με αρκετά καλές τιμές αλλα για hardware τίποτα,οπότε όποια βοήθεια θα ήτανε υπερπολύτιμη!Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κοιτα, οι πιο πολλες εταιριες οπως e-shop & plaisio προμηθευονται hardware (οσον αφορα υπολογιστες και περιφεριακα) απο την InfoQuest...

Δημοσ.

Είναι κανέις εδώ ιδιοκτήτης τέτοιου καταστήματος να με διαφωτίσει,γιατί ναι καλές και γνωστές αυτές οι εταιρείες αλλα μάλλον έχω χαθεί στη μετάφραση..ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η κοπέλα δούλευε χρόνια σε εταιρεία με αναλώσιμα αλλά δε θέλει να περιοριστεί μόνο σε αυτά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και για επιδότηση...κάποιος που να θέλει να βοηθήσει??

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειναι ευκολο αυτο που ψαχνεις.

Το βασικο για μενα ειναι να εχεις κερδος τουλαχιστον απο πωλησεις 50 με 80 %

αν δεν παρεχεις υπηρεσια .

Αλλιως δεν ανταπεξερχρεσαι στα βασικα μηνιαια εξοδα.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που βλέπει ονόματα τύπου maria_marios, evripidis_olga, vaggelis_eleni να ξεπηδάνε στο φόρουμ σήμερα για 1ο πόστ ξεθάβοντας τόπικς; What kind of troll juju is this>?

Δημοσ.
Είμαι ο μόνος που βλέπει ονόματα τύπου maria_marios, evripidis_olga, vaggelis_eleni να ξεπηδάνε στο φόρουμ σήμερα για 1ο πόστ ξεθάβοντας τόπικς; What kind of troll juju is this>?

Όχι. Έχεις εμένα για παρέα :>

Δημοσ.
Ειναι ευκολο αυτο που ψαχνεις.

Το βασικο για μενα ειναι να εχεις κερδος τουλαχιστον απο πωλησεις 50 με 80 %

αν δεν παρεχεις υπηρεσια .

Αλλιως δεν ανταπεξερχρεσαι στα βασικα μηνιαια εξοδα.

lololololololololololololololololol

με το πλαίσιο-eshop στην αγορά με το ζόρι να βγάλεις 10% συνήθως

για να έχεις ίδιες τιμές (όχι να χτυπήσεις κιόλας) παίζεις στο 4%

τα λεφτά είναι στις υπηρεσίες, από πώληση δεν βγάζεις τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...