perian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχως πρεπει να ξερεις απο ¨μεσα¨ποια δημοσια νοσοκομεια εχουν ποια καλα τμηματα κ οχι να πηγαινεις στην τυχη στο πιο κοντινο σου ή σε ενα που ενας γνωστος σου ειχε καλη αντιμετοπιση για κατι τελειως διαφορετικο ομως.. Στα δημοσια μπαινουν οι φοιτητες με τις καλυτερες βαθμολογιες κ οι μονοι που επιλεγουν να ιδιοτευσουν αμεσως μετα την σχολη ειναι αυτοι που εχουν ετοιμο πελατολογιο απο γονεις (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κ οι ιδιοι καλοι).. Τωρα απο τη στιγμη που θα μπουν υπαρχουν αυτοι που θα χαλαρωσουν κ θα αρκεστουν στο μισθο κ στα φακελακια και γιατροι καριεριστες που τους νοιαζει να κανουν καλη δουλεια και να φτιαξουν ονομα και πελατεια για να ιδιοτευσουν αργοτερα.. Οι τελευταιοι ειναι αυτοι που θες να σε χειρουργησουν για κατι σοβαρο.. Μονο στο δημοσιο πανε τοσο συχνα σε σεμιναρια γιατι στον ιδιωτικο τομεα δεν συμφερει. Επισης τα καλυτερα μηχανηματα ειναι παλι στο δημοσιο και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που πολλα δυσκολα περιστατικα τα ιδιωτικα τα στελνουν στο δημοσιο.. Οσοι λενε γενικα ¨τα ιδιωτικα ειναι καλυτερα¨ή ¨δημοσια ειναι καλυτερα¨ειναι ασχετοι
poedeer7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 απαντωντας στο αρχικο ερωτημα στη περιπτωση μου ηταν! χτυπαω με το ποδηλατο και χρειαζομαι ραματα στο προσωπο,παω στο εφημερευων νοσοκομειο και τελικα χρειαζομουν σε 2 σημεια ραματα.μου κανουν τα ευκολα και τα δυσκολα τα αφηναν για πλαστικο.τους ακουω διπλα μου να συζητανε(υπευθυνοι): -ποιος ειναι στο πλαστικο τωρα? -(αλλος)ειναι ο ταδε πολυ καλος -εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτος και οχι η "αλλη"? -ναι σ λεω παιρνω τηλ παιρνει ηταν οντως αυτος κατεβαινει με εραβε για μια ωρα με τοπικη αναισθησια ειχε ιδρωσει τον εβλεπα προσπαθουσε 1000% οσο μπορουσε.τελειωνει κατααγχωμενος λεω μεσα μου γω τη κατσαμε δε λεει τιποτα και φευγει. παω μετα μια βδομαδα να με δει βγαζει τον επιδεσμο και λεει:πω!τι δουλεια εκανα ο π#$&*ς!!!!δε φαινοταν ουτε σημαδι!!! το δειχνει στην "αλλη"που ετυχε να ειναι εκει της εξηγει κ αυτη δε καταλαβαινε πως το εκανε τιποτα!!!ειναι ποιον θα πετυχεις....
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 στα δημοσια αποκτας εμπειρια(λογο πολλων περιστατικων και οτι υπαρχει ομαδα που συζηταει για τους ασθενεις )στα ιδιωτικα βγαζουν τα φραγκα... το κακο των δημοσιων ειναι στο θεμα δωματιων.οπως και να το κανουμε αν καποιος παει για μια αρρωστια θα αποκτησει και αλλες απο τους διπλανους τους που θα τον αποδυναμωσει και αλλο!(3-12κρεβατια στα δωματια ή διαδρομο!) στο θεμα σεμιναρια να ναι καλα οι φαρμακοβιομηχανιες...-ποιος απο κρατος θα παει εναντιων τους?- υ.γ. perian γιατρος εισαι και εψαχνες στο google για αποψεις? τα ποστ ειναι του 06 και ενα του 07
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνω κ εγω οτι ειναι θεμα που θα πεσεις Παντως γενικα στα δημοσια εχουν την ταση να σε στελνουν γρηγορα σπιτι σου & στα ιδιωτικα πχ να σε κρατανε και μια μερα παραπανω.
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 αν δεν εισαι με ασφαλιστικη σε ιδιωτικο μαλλον θα πρεπει να εχεις αρκετα λεφτα στην ακρη... απο 800ε η μερα χωρις χειρουργεια.σιγα μην σε στειλουν σπιτι σου
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 καλα χωρις ασφαλιστικη δεν ειναι για πολλα πολλα. Δηλ. για δυσκολες καταστασεις τυπου χειρουργειο και κανα 10μερο νοσηλεια, κι ασφαλεια να χεις δε παλευονται. Παντως κι οτι σε πολλες περιπτωσεις στο δημοσιο σε στελνουν δεν ειναι και καλο.. Ο παππους μου πχ ειχε σοβαρο προβλημα λογω ζαχαρου και του λεγαν πηγινε σπιτι εισαι καλα. Τελικα εδωσε φακελακι, τον δεχτηκαν/κρατησαν και μετα απο καποιες μερες τον εδιωξαν παλι! Πηγε στο Φλεμινγκ(ΑΠΑΙΣΙΟ νοσοκομειο), οπου ευτυχως τον κρατησαν χωρις χρηματα. Ο ανθρωπος μετα απο λιγο καιρο πεθανε κι οσο αντεξε ηταν με νοσηλεια. Αν τον ειχαμε σπιτι οπως ελεγαν οι αλλοι φωστηρες...
De@th L0rd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Και για να υποστηρίξω το δημόσιο μια από τις σπάνιες φορές στη ζωή μου, θα πω επειδή νοσηλεύτικά πρόσφατα σε μια κλινική ιδιωτική, ότι ήταν επιεικώς μπορδέλ. Έκαναν μισή ώρα+ να μου διορθώσουν τον ορό και να μου φέρουν ένα παυσίπονο.
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα μια φορα ενω ειχα προβλημα με στομαχι/εντερο και τις 3 προηγουμενες μερες μου φερναν τσαι με φρυγανια, ερχεται την 4η μερα η τραπεζοκομος κ μου φερνει πλουσιοτατο πρωινο. Τα βλεπω και της λεω -ειναι σιγουρα για μενα; -ναι για σας ειναι -ειστε σιγουρη; -ναι Φευγει αλλα ακομα δε μου καθοταν καλα, οποτε μετα τσακωνω μια νοσοκομα που περναγε -συγγνωμη μπορειτε να δειτε λιγο τι μου εφεραν και να ρωτησετε αν ειναι οντως για μενα -μισο λεπτο να παρω να ρωτησω Μετα απο λιγο.. -ναι για σενα ειναι και σε λιγο θα ρθει κι η διαιτολογος να σε ρωτησει τι θες για μεσημερι/βραδυ Οποτε πινω λιγη πορτοκαλαδα, τρωω και κεικ, τα αλλα δε τα θελα δεν ειχα ορεξη Περναει καμια ωρα και μπαινει η διαιτολογος που μου δινει μενου για να διαλεξω. Σουτζουκακια, τυρια, γλυκα, μες τη χαρα εγω λεω εποτελους θα φαμε! Αργοτερα ερχεται η γιατρος -πως αισθανεσαι -λιγο καλυτερα -εφαγες πρωινο; - ε δε μπορουσα να τα φαω ολα αλλα το κεικ το τιμησα -ΠΟΙΟ; -ε το κεικ που μου φεραν Βγαινει απο το δωματιο κ αρχιζει να φωναζει σε κατι νοσοκομες, επιστρεφει κατακοκκινη. Οποτε λεω καταλαβα no σπυτζουκακια Ειχαν κανει λαθος και ευτυχως δε με πειραξε. Παλι καλα βασικα που εφαγα λιγο Το παραπανω εγινε σε ιδιωτικο Σε δημοσιο εχει γινει αλλο..μετα απο επεμβαση σκωλικοειδιτιδας(δε ξερω πως γραφεται) ειχαν φερει στην κοπελα κανονικο φαγητο, δε θυμαμαι τι.
Ntinaras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 θετικη εντυπωση μου χε κανει το ΝΝΑ,που το ειχα χρειαστει 2-3 φορες οσο εκανα τη θητεια μου. και καθαρο,και πολυ οκ ολοι οι γιατροι.
margaritagr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 +1 για το ΝΝΑ Sent from my iPhone using Insomnia.app
De@th L0rd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 +1 για το ΝΝΑ Sent from my iPhone using Insomnia.app Άντε καλά που μου το θυμίσατε. +1 Κι απο μένα. Οι άνθρωποι έκει μέσα κάνουν δουλειά. Κ πάνω απ'ολα δεν έχει αυτή την ανθυγιεινή ατμόσφαιρα του αντισηπτικού όπως σε άλλα νοσκοκομεία που αρρωσταίνεις περισσότερο όταν τη μυρίσεις. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν έτσι κ να μη το εξαθλιώσουν κ αυτό. Ας έχει κ μερικά πράγματα καλά ο στρατός.
louben Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια θετικες εντυπωσεις και απο εμενα τοσο για το ΓΝΑ οσο και για το ναυτικο Νοσοκομειο στη Σουδα. Θελω να πιστευω οτι στα στρατιωτικα νοσοκομεια εν γενει γινεται καλη δουλεια.
doctorkostis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Και γω αμα ειχα 10 ασθενεις/κλινικη ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ, κουκλα θα στο ειχα το νοσοκομειο...
slygeo87 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ντόκτορ δεν είναι καλύτεροι οι στρατιωτικοί; μεταξύ μας..
doctorkostis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Σα γιατροι οχι. Δε βγαζουν αλλο πανεπιστημιο απο τους υπολοιπους. Οποτε τα ιδια πανω κατω θα ελεγα. Το οτι δουλευουν σε στρατιωτικο περιβαλλον (χωρις απεργιες, στασεις εργασιας κλπ κλπ) σαφως και ειναι πλεονεκτημα. Το μεγαλυτερο ομως πλεονεκτημα επαναλαμβανω, ειναι οτι εχουν αστεια επειγοντα. Αλλο να εχεις 30 εισαγωγες στο 12ωρο με τους μισους να πεθαινουν και αλλο να εχεις 4-5 και 2-3 φανταρακια με γαστρεντεριτιδες ή πνευμονίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.