tsotrilos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Παιδες γεια σας.Παιζω εδω και 5 μερες L2 c5. Σημερα μου lagαρε και αναγκαστηκα να το κλεισω απο το task manager. Απο εκεινη την στιγμη καθε φορα που προσπαθω να το "τρεξω" η αναλυση γινεται 100x300 (λεμε τωρα δεν ξερω ακριβως) τα παντα φενονται τεραστια και αυτο βεβαια δεν με αφηνει να παιξω. Ο server λειτουργει κανονικα γιατι αν και με το ζορι μπορεσα να συνδεθω. Τι μπορει να φταιει? To ποστ ακυρο. Το προβλημα λυθηκε με απαναφορα συστηματος
jb1989 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 dn einai aparaitito na kaneis panta epanafora. me ena aplo delete tou options.ini nomizo eisai ok. an thimamai kala....
Meraklis56 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 η απλά βάζεις και τα 2 ini (l2.ini ή options.ini) σε μόνο ανάγνωση δεξι κλικ,ιδιότητες,μόνο αναγνωση μου την έσπαγε πάρα πολύ όταν το έκανε αυτό
Zzznow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Παιδες γεια σας.Παιζω εδω και 5 μερες L2 c5.Σημερα μου lagαρε και αναγκαστηκα να το κλεισω απο το task manager. Απο εκεινη την στιγμη καθε φορα που προσπαθω να το "τρεξω" η αναλυση γινεται 100x300 (λεμε τωρα δεν ξερω ακριβως) τα παντα φενονται τεραστια και αυτο βεβαια δεν με αφηνει να παιξω. Ο server λειτουργει κανονικα γιατι αν και με το ζορι μπορεσα να συνδεθω. Τι μπορει να φταιει? To ποστ ακυρο. Το προβλημα λυθηκε με απαναφορα συστηματος apla pragmata, patas alt enter, gyrnas se window mode (to opoio einai k to kalytero na paizeis k oxi se full screen) k trava to para8yro na megalwsei, mexri na deis to tab "options" meta apo kei 3ereis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.