Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το antivirus!

panxris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το PC-Cillin 2002 και ενω εδω και αρκετους μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ξαφνικα αρχισε ενα εκνευριστικο προβλημα που με αναγκασε να το βγαλω.Φταιει το pop3trap.exe το οποιο μετα το φορτωμα των windows (XP) δουλεευει τον επεξεργαστη χωρις λογο στο 100% για περιπου 2 λεπτα.Μετα ολα ενταξει.Επισης τα ιδια κανει ενα αλλο προγραμμα (αν θυμαμαι καλα το msiexec.com) οταν κανω απεγκατασταση του PC-Cillin 2002.Η πλακα ειναι οτι εχω απενεργοποιημενο το POP3 mail scanning καθως και το real time scanning.Μπορει κανεις να δωσει μια λυση?Εχω επανελλειμενως δοκιμασειεπανεγκατασταση και δεν εχει 1 βδομαδα που εκανα format.Καθε φορα τα ιδια.Στην ουσια μολις ειχα ξαναστησει κανονικα το μηχανημα μου.Εννοειται φυσικα οτι κανω και τακτικοτατα update το προγραμμα.Πως γινεται να δουλευει αρκετους μηνες σωστα και ξαφνικα να με παιδευει ετσι?

Δημοσ.

Αν και δε με ικανοποιησε πολυ η απαντηση σου, ευχαριστω για το ενδιαφερον.Βεβαια τη λυση του Norton την ηξερα κι εγω αν και δεν μου αρεσει γενικα οτι φερει την επιγραφη "Norton" λογω του οτι κανουν το συστημα να αργοπορει.Κανενας αλλος εχει καμμια ιδεα γιατι εχω το προβλημα και τι φταιει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...